2777
2789
عنوان

شما بودین ناراحت نمی‌شدین نیومد دنبالم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا از ۵ و نیم صبح بیدارم تا حاضر شم و تو تاریکی برم سوار مترو شم با ترس ک خدا یوقت خفتم نکنن با کل ...

حق داری عزیزم 

من تو دوران راهنمایی از این ضربه ها خیلی خوردم 

بخدا با دوستام قرار میذاشتیم بعد من سرقرار زنگ میزدم اونا خواب بودن 

بیشتر از ۱۵ ساله قید هرچی دوسته زدم 

حق داری عزیزم من تو دوران راهنمایی از این ضربه ها خیلی خوردم بخدا با دوستام قرار میذاشتیم بعد من سرق ...

هییی

میگم قرار بود این ۱۵ روز رو باهم بخونیم شاید امروز صبح تت‌ مترو نیومده ک بد عادت نشم 

بنظرت منطقیه؟

بخدا از ۵ و نیم صبح بیدارم تا حاضر شم و تو تاریکی برم سوار مترو شم با ترس ک خدا یوقت خفتم نکنن با کل ...

خیلی هم واجب نبوده برا خاطر درس خوندن تو این سرما در محیط باز اینهمه استرس و اعصاب خوردی به خودت بدی، خونه گرم و نرمتون مگه چشه میری پارک اونم کیلومترها دور از خونت در فضای باز و سرد درس بخونی 

هست پونزدهميه

انجام شد ، صفحه دو هست عزیزم

ضمنا الان خوندمش با کسی باش که هدفش ازدواجه و  برات ارزش قائل بشه با تو فاز این چیزا نیست و... خودتو توجیه نکن یه اس ام است تبریک دیگه تو فاز بودن نمی‌خواد ، کمی شعور لازم داره.

خیلی هم واجب نبوده برا خاطر درس خوندن تو این سرما در محیط باز اینهمه استرس و اعصاب خوردی به خودت بدی ...

احساسی فکر میکنن تصمیم میگیرن الانم بهشون بگی مگه قبول میکنن و گرنه کدوم خانواده ای قبول میکنه این کارو آخه

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
هیییمیگم قرار بود این ۱۵ روز رو باهم بخونیم شاید امروز صبح تت‌ مترو نیومده ک بد عادت نشم بنظرت منطقی ...

من اگرم جاش بودم از ۶ صبح تو مترو منتظرت میموندم 

کاش دوست من شما بودید 

احساسی فکر میکنن تصمیم میگیرن الانم بهشون بگی مگه قبول میکنن و گرنه کدوم خانواده ای قبول میکنه این ک ...

من عمرا واسه درس خوندن برم پارک تو این هوای سرد کیلومترها دور از خونم، درس رو نهایت اون زمان‌ها میرفتم کتابخونه 

من عمرا واسه درس خوندن برم پارک تو این هوای سرد کیلومترها دور از خونم، درس رو نهایت اون زمان‌ها میرف ...

دقیقا

از عواقب گوش ندادن به حرف ۴ تا بزرگتر 

انگار وابسته ی اینجور دوستیان کمبود دارن 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣