2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال.لطفا جواب سوالمو بدین برام خیلی مهمه.شما تو ۳ماهه اول میزان مصرف پروژسترونتون چقدر بو ...

عزیزم من۲تا اپول و ۱ شیاف داشتم⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
زینب جان و بقیه دوستان هرکی جواب سوالمو میدونه ممنون میشم بگه من ازمایش فریتین و ویتامین دی دادم و ...

تاراجون والامن دوتاظهردوتاشب قرص فریتینومیخورم جواب ازمایشمودیروزگرفتم۲۵هست،فک نکنم برای شماکم باشه عزیزم،ویتامین دی هم بانظردکترپیش بروچون مقداربالاش خطرناکه من پارسال مپولشوزدم رفته بودرو۶۰پایین نمیومداصلادکترگف دیگه خودسرانه اینکارونکن فعلاقرصشم نبایدبخوری،اخه شنیده بودم تولانه گزینی تاثییرداره گفتم حالاک دکترزنانم هیچی بهم نمیده جزفولیک اسیدک خودم رفتم امپولشوگرفتم تزریق کردم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خانمی بعد از دو هفته یهو آمپول رو به شیاف تبدیل کردن؟

بله 

از همون اولم بهم گفته بودن یا امپول بزن یا شیاف که من خودم گفتم فعلا تا مثبت شدن امپول بزنم 

بعدشم اینجوری نبود که دوستان اینجا میگن کم کم قطع کنن از فرداش گفتن شیاف بزن 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
زنگ زدم گفت فقط ایرانی داریم  بازم ممنونم از لطفتون💐

داروخانه رویان هم داره

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام دوستان ممنون میشم اگه داروخانه ای می شناسید توی تهران که شیاف سیکلوژست ۴۰۰ داره بهم بگید؟

اگه پیدا نکردی به نظرم میتونی به فرتیژست اعتماد کنی من خیلی وقته دارم استفاده میکنم مشکلی هم خدارو شکر پیش نیومده

حمایت از کالای ایرانی🙈🙈

خدا جونم شکرت...
ممنونم ازی جون.سری اول نی نی یکم اذیت کرد و درست تکون نمیخورد دوباره شیرینی خوردم و بیست دقیقه راه ر ...

خاکستری جان به نظر من اب دور جنینت هیچ مشکلی نداره و تحرک کم و زیاد جنین به خودش هم بستگی داره دختر من اینقدر تکون میخورد که من واقعا اذیت میشدم ضربه های محکم میزد و کلا تکون هاش زیاد بود دکتر گفت خدا بهتون رحم کنه از حالا معلومه چه شیطونیه واقعا حرفش درست بود اما پسرم فوق العاده اروم بود حرکاتش کم بود من به سختی تکون هاشو متوجه میشدم الانم همینطوره اروم و بی صدا  توروخدا خودتو درگیر این حرفا نکن. تغذیه مفید داشته باش خصوصا منابع سرشار از پروتیین میوه و سبزیجات و اب فراوان فعالیت سنگین هم نداشته باش. دیگه به هیچی نیاز نداری خیالت راحت باشه

ان شا الله خدا خيلي زود برات بهترينها رو بخواد عزيزم . من هم خدا رو شكر ميكنم ، درسته سخته ولي خوب ...

ای جاان❤خدا  دختر و پسر گلتو حفظشون کن 🤲🤲

با وجود مشغله زیاد بیاد دوستان هستی ازت ممنونم دوستم