2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047239 بازدید | 684582 پست
ای جااانم بغضم گرفت  آخه ما هم فقط دوتا بچه ایم با اینحال احساس تنهایی میکنیم دوست داشتیم خانو ...

ممنون عزیزم.شرایطمون مثل همه برای همین همش جلو چشممی.همین ظهر سر نماز یادم افتادی.تو هم منو دعا کن.من خیلی برات امیدوارم گلم وقت خیلی زیادی داری یکم صبور باش کلا یه مدت سعی کن آرامش داشته باشی اصلا به بچه فکر نکن.نمیگم درمان رو قطع کن ولی یه جورایی شرایطو قبول کن و منتظر نباش من پارسال بی خیالش شده بودم سرگرم کارای عیدم بودم اونقدر خودمو خسته کرده بودم توی یه روز هم پرده شستم هم خرید رفتم تازه خودم بالای نردبان میرفتم میپریدم پایین دیدم عقب انداختم مثبت بودم حالا گاهی میگم نکنه خارج رحم شدم به این دلیل بود که خیلی به خودم توی یه روز فشار میاورد.منظورم اینه که اگه خدا بخواد مبشه.عادت کرده بودم بعد از نماز به سجده میرفتم یه صلوات میفرستادم یه استغفرالله میگفتم و دوباره صلوات .و بعدذکر یونسیه را دوباره بین دو صلوات میخوندم .دوباره ذکر رب لا تزرنی فرد وانت خیر الوارثی را بین دو صلوات میگفتم و بعد ذکر رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع العلیمرا بین دو صلوات .آخه میدونی میگن یکی از شرایط استجابت دعا بعد از نماز واجبه یه شرطش اینه که دعا بین دو صلوات باشه و یه شرطش اینه که دعا را در حالت سجده بخواهیم.یه شرطش هم اینه که قبلش استغفار کرده باشی که بعترین ذکر استغفار ذکر یونسیه است لا ال الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین.این کار بهم خیلی آرامش میداد و فکر میکنم خیلی تاثیر گذار بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیز من تو مرکزمون   دیدم با کار از این ذخیره هم با ای وی  اف جواب گرفته به ...

ممنون عزیزم توکل به خدا عصر میرم پیش یه دکتر دیگه ببینم اون چی میگه البته نوبت دکتر رستمی هم گرفتم 

نمدونم.عزیزم کجا دارن. .چون میگن کمیابه و همون شیاف سیکلو هم.من جدیدا چنتا ب سختی پیدا کردم.. داروخ ...

زنگ زدم نداشت

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
رویان جنینارو دو یا سه روزه فریز میکنه 

عزیزم شما رویان بودی؟

چه تاریخی انتقال داشتی؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام عزیزان...

کسی میدونه آمپول کارما fsh قوی تر هست یا سینال اف؟؟؟

دکتر بهم هاش ام جی داده و سینال اف .بعد بهم گفت بگو ملرک کارما بهت بده ...الان داروخونه به جای سینال اف کارما بهم داده ...

من متوجه نشدم دکتر منظورش به جای سینال بود یا هاش ام جی 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
بله چون خاستم حتما شهریور انتقال بدم ترسیدم خودم دیرتر پریود شم 

انشالله خیر باشه

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
نه عزیزم شهرستانم  حالا شوهرم قرار بره شهر دیگه اگه اونجا هم نباسه دیگه گفتم ایرانی بگیرم  ...

عزيزم من سري قبل كه با آي وي اف باردار شدم اوايل آمپول داشتم ولي بعدش شياف ايراني يك مدت استفاده ميكردم اون موقع اصلا سيكلوژيست يك مدت بود كه نبود ، اين سري هم دو ماه مجبور شدم از شياف استفاده كنم ايراني استفاده ميكردم الان ديگه شما ٣ ماه اول رو رد كردي فكر نكنم زياد فرقي داشته باشه . 

دوستان کسی هست پرژسترون ایرانی استفاده کنه ؟؟؟خوبه ؟؟ دیگه خارجی گیر نمیاد یا چند تا دونه بیشتر نمی ...

خارجی نیست مرکز ب من گفت اصلا مهم نیست ایرانی بگیر از اون ایرانیا بگیر که رو جعبش نوشته پروژسترون 400 اسمش همینه کلا.

سلام بچه ها من رفتم سونو بیوفیزیکال گفت آب دورش ۱۰ هست(سونوی قشم گفته بود ۷)...گفت خوبه.نمیگم عالیه ولی بد هم نیست...مایعات زیاد بخور.رشدش هم نرمال بود گفت درشت نیست ولی خوبه اصلا نگران نباش.جفتمم رفته بود بالا ولی هماتوم لعنتی هنوز بودش.گفت چیز مهمی نیست‌خیلیا دارن مشکلی پیش نمیاره...اها گفت طول سرویکس هم شده ۳۲ ...یکم نگران سرویکس شدم ولی خودش میگفت نرماله توی این هفته ها...گفت دهانه ی‌رحمت‌هم چیزی که من توی سونو میبینم بسته ست...خلاصه گفت در مجموع همه‌چی خوبه و نرماله...خیالم راحت شد گفتم بیام به شماهم بگم❤

ولی خیلی کلی نوشته توی سونو

من فکرمیکردم مثل سونو قبلیا مثلا وزن و اینارو هم مینویسه...ولی توی برگه فقط نمره داده به فعالیتهای نی نی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها من رفتم سونو بیوفیزیکال گفت آب دورش ۱۰ هست(سونوی قشم گفته بود ۷)...گفت خوبه.نمیگم عالیه ...

سلام عزیزم.خب خداروشکر پس خیالت راحت شد.دیگه نگران.نباش .

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم من سري قبل كه با آي وي اف باردار شدم اوايل آمپول داشتم ولي بعدش شياف ايراني يك مدت استفاده ميك ...

♥️♥️♥️

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم