2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم. یه سوال داشتم که گفتم شاید شما در موردش بدونید. من منتظر بودم پریود شم تا برم نسخه داروها و آمپولای قبل میکرو رو بگیرم. قبلش دکتر گفته بود اگه خونریزی ت نرمال و مثل همیشه بود بیا. اگه نه باید صبر کنی! خوب نفهمیدم منظورشو؟ یعنی صبر کنم یه ماه دیگه یا صبر کنم تا به اصطلاح پریود باز بشه. به هر حال امروز روز اول دوره مه و فقط خونریزی (ببخشید) کم و تیره دارم. اینم بگم این دوره ال دی مصرف کردم تا کیستام از بین بره. حالا نمیدونم مشکل کار کجاست، یعنی بازم بابد یه دوره دیگه تحمل کنم و بعد برم میکرو؟ چیزی ازش میدونید؟

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱

بچه ها گاهی اوقات به سرم میزنه رگم بزنم حتی ی بارم این کار کردم فقط اصلی رونزده بودم ولی تاچندوقت نمیتونسم بادستم کارکنم ای خدا ببین بای جوون 19ساله چی کارکردی که انقدازدنیاسیربشه بچه هادعاکنین امشب به صبح نرسم امشب اصلااعصاب ندارم

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
ان شاءالله قسمتت تک تک منتظرا رفتم خدا رو شکر ی دونه فسقلی بود صدای قلبشم شنیدم 

الهی شکر

مبارکت باشه

خدا نگهدارش عزیزم😍🌹😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم الان 19 سالته یه روز میبینی یهو شدی بالای سی سال و حسرت یه بار آستین کوتاه پوشیدن(!) به دلت مو ...

آره درست ولی به چ امیدی زنده باشم 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

سلام دوستان خسته نباشید . من روز ۹ انتقال هستم درد پریودی انگار دارم کمی ترسیدم .خواستم ببینم طبیعیه ؟ از روز اول تکرر ادرار هم دارم البته نه اونطور شدید ولی سه ساعت یکبار اگر خودم به دستشویی نرسونم خودم خیس کردم حتما 😁

بچه ها گاهی اوقات به سرم میزنه رگم بزنم حتی ی بارم این کار کردم فقط اصلی رونزده بودم ولی تاچندوقت نم ...

عزیزم چرا انقدر نا امیدی هنوز سنی نداری گلم دنیا هنوز قشنگیاشو داره امیدوار باش رحمت خدا خیلی بزرگتر از حاجات ماست ...

میدونم درک میکنم که واقعا پروسه خسته کننده ایه گاهی این نا امیدی سراغ همه ما میاد ولی تهش مرگ نباید باشه دوستم😙😙😙

یه با که خیلی ناراحت و کلافه بودم دکترم حرف قشنگی بهم زد گفت از زندگیت لذت ببر فکر نکن با ورود بچه به زندگی همه خوش ها مال تو میشه و با نبودش همه بدبختیا 

تلاشت رو بکن ولی زندگی کن 

ان شاءالله قسمتت تک تک منتظرا رفتم خدا رو شکر ی دونه فسقلی بود صدای قلبشم شنیدم 

خداروشکر

ان شالله بسلامتی بغلش کنی

خانومی شما چه علائمی داشتی وقتی مثبت شدی؟؟

از کی شروع شد علائمتون؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام دوستان خسته نباشید . من روز ۹ انتقال هستم درد پریودی انگار دارم کمی ترسیدم .خواستم ببینم طبیعیه ...

عزیزم منم درد پری داشتم و هنوزم دارم نشونه خوبیه🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷منتظر خبرهای خوبت هستیم انشالله

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها گاهی اوقات به سرم میزنه رگم بزنم حتی ی بارم این کار کردم فقط اصلی رونزده بودم ولی تاچندوقت نم ...

عزیزم شما ۱۹ سالت

بیا ببین تو مراکزی که من میرم خانوم ۴۴ساله میاد و تازه باردار شده و ۱۵سال ازدواج کرده اون چی بگه

عزیزم اتفاقا تو خیلی امیدوار باش حتما خیلی زود به ونتیجه میرسی هم سنت کم هم وقت داری انشالله ناشکری نکن و با توکل به خدای مهربون مطمین باش به زودی میای خبر خوب میدی💜ما هم برات دعا میکنیم من خودم۹سال ازدواج کردم و ۳۵ سالم و بعد ۴بار ای وی اف تازه مثبت شدم🌷اما همیشه با وجود منفی شدن و طولانی شدن کارام بازم کم نیاواردم و ادامه دادم عزیزم امیدت به خدا باشه😙😍

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه هنوز دکتر عارفی دیر به دیر وقت میده تازه آخر ماه باید جواب آزمایشامو ببرم پیشش از پانکچرم خیلی می ...

دكتر عارفي چه روزايي بيمارستانه؟نه نترس منم ذخيرم ٤/٤٨ ولي هايپر نشدم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه هانی نی یارآنلاین اینجانیی