2777
2789
عنوان

عوارض سزارین چیه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 147 پست
من طبیعی بودم ولی بخیه ها باز شدن بردن اتاق عمل همون سوزنی که بخاطرش سزارین نکردم رو زدن

ای وای چه بد عزیزم 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
شماازکجاااینارومیگی؟پس چرامن دوتاسزارین داشتم ندارم.....

دقیقا منم ندارم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه همین الان که دراز کشیدم همچین وسط کمرم ضعف میکنه و تیر میکشه نمیتونم بخوابم

چند وقت گذشته؟ 

توکل دنیا فقط اگ مشکل داشته باشی سز میکنن قطعا چیزی ک خدا قرار داده زایمان طبیعی بهترینه من الان دوستایی ام ک پیش دکتر خوب و بیمارستان خوب طبیعی بودن خیلی راضین نه افتادگی رحم دارن ن گشادی واژن ن دردی هیچی اما اونا ک سز کردن یا کمردرد بزرگی شکم دردهای بعد زایمان ک حتی دستشویی رفتنشونم سخته من مادر خودم باند تو شکمش جاگذاشته بودن

عمل سنگینیه۷ لایه شکم برش داده میشهکل محتویات داخل شکم جابجا میشناحتمال چسبندگی روده خیلی بالاستبرو ...

شاید تو کشورای خارجی اینطور باشه چون به ندرت سزارین میکنن 

ولی کشور ما که الان چندین ساله عموما سزارین رو انتخاب میکنن دیگه پزشکا خبره شدن و حاذق

چسبندگی به ندرت پیش میاد خب کمردرد هم همینطور من که به شخصه کمردرد ندارم به مراتب عوارض طبیعی بیشتره

بله.ولی پیش میاد .من تجربیات اطرافیانم گفتم،چون پرسیدید.خودتو نبین.انشالله همیشه سلامت باشی ولی هرچی سن میره بالاتر عوارض بیستر خودشو نشون میده،نه همون سالی که زایمان کردی.عمه خودم جوونه،دوتا هم زایمان داشته ولی چسبندگی داره و گفتن دیگه باردار نشو.

هر بدنی فرق میکنه.بیشتر تو سنین بالا،درد و مریضی خودشو نشون میده.

تو این سایت هرکس طبیعی آورده ازش بپرس یه لیست از عوارض سزارین بهت میگه و هرکس هم سزارین کرده بپرسی ع ...

اوهوم 

واقعا منم بی طرفم 

مشکلی با طبیعی ندارم ولی یه عده میان همش از عوارض سزارین میگن 

منم از ترس اینا میخواستم طبیعی بیارم که بعد بنا به دلایل بسیاری سزارین رو انتخاب کردم الان چند سال میگذره ولی من بشدت راضیم 

منم اطرافم چند نفر طبیعی آوردن خیلی اذیت شدن یادمه

نه خودم و نه خواهرم

هیچچچچچ عوارضی نداشتیم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
همه چیزش جهنم فقط اون سوند ک وصل میکن وای وای😭😭😭😭کاش 5تا امپول بزنن اونو وصل نکنن تصورش میکنم در ...

من سزارین اول سوند نزدن ؟؟ 

شاید تو کشورای خارجی اینطور باشه چون به ندرت سزارین میکنن ولی کشور ما که الان چندین ساله عموما سزاری ...

نه عزیزم ربطی نداره

کلا عمل خیلی سنگینی محسوب میشه و چون بشدت برای کادر پزشکی سود داره (پول زیاد، زمان کم) عموما از معایبش و مرگ و میرهاش چیزی گفته نمیشه ...

عملی که عوارضش کاملا شناخته شده هست و ربطی به تبحر پزشک نداره... پزشک نهایتا میخواد این عمل رو به بهترین شکل ظاهری انجام بده ولی بریدن ۷ لایه شکم اجتناب ناپذیره

کمر درد شدید تا عمر داری و چاقی شکم

من خیلیارو میشناسم شکم ندارن بعد چندتا سزارین …

یا مثلا کمردرد ندارن خود منم ندارم 

بدن ها متفاوتن خیلیا هم بعد طبیعی شکم و مشکلات دیگه آوردن 

شاید تو کشورای خارجی اینطور باشه چون به ندرت سزارین میکنن ولی کشور ما که الان چندین ساله عموما سزاری ...

ولی آمار دقیقی از وضعيت زنان ۶ سال بعد از سزارین وجود نداره .تو همین سایت سرچ کنید چند نفر بافت رحمشون در محل سزارین رشد کرده درمانی هست ؟ خیر. عمل و عمل بازم رشد میکنه