2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
کاش لایق باشم.... کارم هر ساعت و هر دقیقه دعا کردن. هر بار که میشینم و بلند میشم.... خدا خودش به همه ...

وای خدایا تیکرشووووو😍😍😍 قلبممممم.چه حسی داری این روزا رویا جونم؟

ان شاالله به سلامتی بیاد بغلت همین روزا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هاناجون وقتي گل دخملي رو شير ميدي محيا رو يادت نره دعا كني😉 عزيزم يه سوالي داشتم يادمه شما انعقاديا ...

باشه حتما هميشه براى همه دعا مى كنم

من مشكلم ليدن فاكتور بود كه جزء هتروزيگوت بودم كه بهم آسپرين تجويز كردن و MTHFR هم همينجور كه ١ ماه قبل انتقال B6 مى خوردم هر روز و هفته اى يه بار آمپول B12 مى زدم

سلام بچه ها خوبین منم مثل شما منتظرم و این ماه رفتم تو سیکل ivf امیدوارم منم بپذیرین تو جمعتون 😊😊انشاءالله همگی تون به حق امام رضا انتظارتون تموم بشه بچه ها مشکل من تخمدان پلی کیست هس و این ماه که سیکل رو شروع کردم دکتر فقط به من پيورگان میده روزی دوتا 75میزنم روز 9 سیکل سونو کرد فولیکول ها 11 بودن اما گفت شرایط خوبه پس چرا به من گونال نمیده میترسم اینطوری تخمک کم داشته باشم اونم با این همه  گرونی

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

دوستای گلم سلام ـ من فردا پانکچر دارم با دلهای پاکتون دعا کنین واسم 😍

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
ارمغان جون پیورگان روزی چهارتا,ارگالوترون هم از روز ۷ داشتم خداکنه اخه چندتا ریز بود دکتر اونا رو ن ...

احتمالا اون ریزا  بزرگتر میشن   تا روز پانکچر فرصت دارن ،سیاه دونه رو غذاهات بپاش  نیاز نیست آسیاب کنی 

سلام بچه ها خوبین منم مثل شما منتظرم و این ماه رفتم تو سیکل ivf امیدوارم منم بپذیرین تو جمعتون 😊😊ا ...

آرزو جون خوش اومدی 

پیورگان داروی خوبیه حتما دکترت صلاح دونسته گونال نده ،روز ۹ فولیکولای ۱۱ اندازشون خوبه

کی پانکچر میشی؟

آرزو جون خوش اومدی  پیورگان داروی خوبیه حتما دکترت صلاح دونسته گونال نده ،روز ۹ فولیکولای ۱۱ ا ...

فعلا چیزی نگفته فردا میشه روز 11عادت که دوباره سونو میشم احتمالا فردا میگه  همش نگرانم فولیکول کم باشه برا پانچکر برا منم دعا کنین 8 ساله منتظرم من برا iui سه تا فولیکول بالغ داشتم اما منفی شد راستی من روز نهم اندومتر 5بود اما بهم استرادیول نداده برا اینم نگرانم 😭😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
فعلا چیزی نگفته فردا میشه روز 11عادت که دوباره سونو میشم احتمالا فردا میگه  همش نگرانم فولیکول ...

بهت تعداد فولیکول نگفت؟فردا بپرس ،ضخامت بالا میره نگران نباش اگه بخاد فرش برات انتقال بده استرادیول بعد پانکچر تجویز میکنه 

سلام عزيزم  من چون دو تا IUI منفي داشتم دعوام نكرد ولي خب با توجه به پايين بودن هموسيستئين گفت ...

اهان مال شما پایین بوده پس، مال من بالا بود که ب۶ و ب۱۲ داد.

ژنهای هموفیلی اوکی بودن؟ پروتیین cو s چطور؟

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله

من تا امروز دعای توسل هارو خوندم انشاللله همتون به خواسته هاتون برسین🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بهت تعداد فولیکول نگفت؟فردا بپرس ،ضخامت بالا میره نگران نباش اگه بخاد فرش برات انتقال بده استرادیول ...

نه اصلا نگفت چند تا هس فردا حتما میپرسم خدا به هممون کمک کنه فقط

ان شاءالله قسمتت تک تک منتظرا رفتم خدا رو شکر ی دونه فسقلی بود صدای قلبشم شنیدم 

خداروشکرنمیدونی وقتی خوندم چه اشکی توچشام جمع شد تو که داری مامان میشی برام اهم دعاکنومن که ازهمه سیر شدم فقط نمیدونم چرا زنده ام😭😭😭😭😭😭😭

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن