2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم امیدوارم همین بار نتیجه مطلوب بگیری. ذخیرتون میشه بپرسم چند بود؟

عزیزم ممنونم ،دقیقا نمی‌دونم عکس سونو رو گذاشتم یکی از دوستان گفتن که حدود ۲0فولیکول و ضخامت ۱۱حدودا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم همه چی عالیه، عمق رحم هم نوشته، با سونو اندازه گرفت؟ یا جدا؟ 

عزیزم فقط سونو انجام دادم و بقدری استرس داشتم که هیچی از دکتر نپرسیدم وقتی گفت همه چی خوبه،دیگه کلایادم رفت از بقیه مسائل ،البته عکس سونو رو گذاشتم فداتشم 

مرسی عزیزم.اره منم گفتم‌ همونجا بمونم تا ازمایشا تموم شه...مگه اینجوری نیست که یه مرحلشو بعد صبحونه ...

عزيزم اگر با گلوكز باشه آزمايشت نميخواد صبحانه ببري با خودت اولش قند ناشتا انجام ميدي بعد بايد اون محلول گلوكز رو بخوري كه آروم آروم طي ٥ دقيقه هم بايد بخوري بعد يك ساعت بعد دوباره بايد آزمايش بدي و بعدش هم دو ساعت بعد ديگه هم كه برميگردي خونه ولي خوب حالا يك خوراكي همراهت باشه كه بعد از تمام شدن آزمايش تا برسي خونه بخوري بد نيست ولي توي اون دو ساعت نبايد چيزي بخوري و همينطور تحرك هم نبايد داشته باشي بايد همونجا توي آزمايشگاه بنشيني .

عزيزم خيلي به سختي ميدن از من آزمايشامو خواست من چون tpo بالا بود قبول كرد هر چي مدرك داري از ivf ...

آره زورشون میاد

مدارکم رو آماده کردم فردا ببرم ببینم چی میشه

من مشکل ایمنی دارم و بابت اون دکتر برام نوشته جواب آزمایش های ایمنی م رو هم کپی گرفتم

امیدوارم قبول کنن

مرسی عزیزم.اره منم گفتم‌ همونجا بمونم تا ازمایشا تموم شه...مگه اینجوری نیست که یه مرحلشو بعد صبحونه ...

البته يك آزمايش قند ديگه هم هست كه اول قند ناشتا اندازه گيري ميشه بعدش صبحانه ميخوري و دو ساعت بعدش آزمايش انجام ميدي و بعد هم نهار ميخوري و دو ساعت بعد آزمايش انجام ميدي كه من اين سري نداشتم ولي بارداري قبليم آزمايش قند با گلوكزم يك مقدار بالا بود كه اين آزمايش رو دكتر برام نوشت كه من از آزمايشگاه اومدم خونه صبحانه خوردم و دوباره رفتم و بعد دوباره برگشتم نهار خوردم و دوباره رفتم و وسطش هم به غير از همون نهار و صبحانه نبايد چيزي بخوريم ولي براي شما فكر نكنم اين آزمايش باشه احتمالا همون با گلوكز هست كه توضيح دادم برات چطوريه .

گلم اگر تایید نکردن من شنیدم قم راحت تر تایید می کنن، ارزش داره اونجا برید

فرصت نمیشه برم قم متاسفانه

چون باید سه شنبه تزریق کنم حتما باید فردا سرم رو بخرم

امیدوارم با پرونده های قبلی اوکی بشه

عزيزم اگر با گلوكز باشه آزمايشت نميخواد صبحانه ببري با خودت اولش قند ناشتا انجام ميدي بعد بايد اون م ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم😘😘😘❤

ان شاالله گل پسرتو صحیح و سالم بغل بگیری گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
البته يك آزمايش قند ديگه هم هست كه اول قند ناشتا اندازه گيري ميشه بعدش صبحانه ميخوري و دو ساعت بعدش ...

اره منم فکرمیکردم مدل دومیه.ولی ظاهرا همه همون تست با گلوکز رو میدن اول...ان شاالله که قندم مشکلی نداشته باشه.مرسی از توضیحاتت دوست خوبم😘😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم