2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم فردا میرم تو هفته یازده. میخوام وارد هفته سیزده که شدم برم سونو

عزيزم شما بين سونو قلب و ان تي همين جوري سونو مجدد رفتيد يا خير؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم من و تو مث همیم.منم امروز ۱۰ هفته تمام شد.شما آخرین بار کی رفتی سونو؟من بعد سنو قلب که ۶ هفته ...

منم خيلي استرس دارم هفته ٧ رفتم سونو قلب ديگه نرفتم نميدونم برم مجدد يا نرم😕آخه دو هفته ديگه بايد برم سونو ان تي 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام بچه ها دکتر واسه من سرم آی وی آی جی نوشته سه تا ۵ گرمی هر کدوم یک میلیون تومن قیمت آزادشه رف ...

بیمه شما چیه؟  مدارک سقط داشته باشی بهت میدن با بیمه ایرانیان سرم گرفتم 

بچه ها اینجا کسی با دکتر آصف جاه لاپاراسکوپی شده من باید لاپارا بشم میخوام ببینم کدوم دکتر بهتره لطفا اگه کسی اطلاعات داره راهنماییم کنه؟؟مرسی

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
عزیزم یرا شما بهترین حالت هستش هم جفت و هم جنین شکرخدا . برا من اون سری ک فقط جفت بود و پایین زده بو ...

عزیزم خودت رو نگران نکن.جنین به احتمال زیاد تغییر وضعیت میده تا زمان زایمانت

بچه هایی که هفته ی بارداریشون با من یکیه یا نزدیکیم به هم،میخوام بپرسم شما هم ترشحاتتون کمتر شده؟من اپایل بارداری ترشح زیاد داشتم.الان خیلی کم شده.حتی حس میکنم همون یه ذره هم بخاطر شیاف باشه😐طبیعیه؟یه وقت نشونه ی بدی نباشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مشكلت چي بود دوستم كه سقط كردي؟ احتمالا ساكت 27 ميليمتر بوده مال منم ساك شده 21 ميليمتر 

بارداری پوچ بود منم

ولی طبیعی باردار شده بودم

بله ساک ۲۷ بود

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
نه عزیزم با یکی دیگه از دوستان اشتباه گرفتی سونوی شاکری هم همش تبلیغه تو نت کلی شاکی داره  ای ...

عزیزم بیمارستان صارم خانم دکتر نوراللهی کارشون خوبه.اگه بخوای وقت بگیری دیر نوبت میدن.ولی اگر صبح بری بین مریض می فرستنت داخل

زینب جون میشه اسم منو واسه روز ۱۱ بنویسی؟؟ آخه شنبه  انتقال دارم به امید خدا

ان شاءالله موفق باشی عزیزم ـ منم اگر همه چی خوب پیش بره احتمالا روز انتقالم با شما یکیه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
عزیزم من و تو مث همیم.منم امروز ۱۰ هفته تمام شد.شما آخرین بار کی رفتی سونو؟من بعد سنو قلب که ۶ هفته ...

عزیز دلم من فقط یه بار سونو کردم. تو هفته هشتم ساک و قلب و با هم دیدم. اوایل هم لکه بینی داشتم الان دیگه خداروشکر ندارم. اصلا نگران نباش زیاد هم سونو نرو لکه بینی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه اگه خدایی نکرده زیاد شد با شیاف رفع میشه. 

عزیزم بیمارستان صارم خانم دکتر نوراللهی کارشون خوبه.اگه بخوای وقت بگیری دیر نوبت میدن.ولی اگر صبح بر ...

ممنون عزيزم قبلا صارم ويزيت شدم نميدونم اين داستان من چقدر ميتونه به دكتر ربط داشته باشه بعيد ميدونم ربطي به تخصص و دانش ايشون داشته باشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم