2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
میکرو زیفت چیه؟ پس موردی نداره، دوقلو   خوش به حالش،اینجا فقط یه دونه انتقال میدن. احتمالا یه ...

میکرو زیفت یعنی هم میکرو اینجکشن انجام میدن هم جنینارو ز طریق لاپارسکوپی تو لوله میزارن که درصد گرفتنش بیشتر شه ولی هزینشم بیشتر میشه شما کجایی فقط یه دونه انتقال میدن؟ ایشالله همون یه دونه بچسبه به دلت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم .هنوز سه هفته نیست سقط کردم .بار اول .

شما هم بعداز سقط شكمتون انگار سفت شده و يا ورم داشت؟

يه سوال ديگه چقدر طول كشيد خونريزيتون

با اي وي اف باردار شدين ؟هفته ي چند سقط شد؟

از كجا فهميذين سقط كردين

ببخشيدا اين همه سوال پرسيدم

دوستان من اولین پری بعد از انتقال منفی شدم خیلی حجمش کمه، برعکس چیزی که تصور می کردم به خاطر آندومتر که برای انتقال بالا رفته بود ،فکر می کردم حجم خونریزی خیلی زیاد هست،

البته 6 ماهی هست که حجم خونریزیم خیلی کم شده ،خیلی نگرانم،می تونه به ذخیره تخمدان ربط داشته باشه؟

دوستاي عزيزم سلام

من رفتم سونوگرافي نرگس و لطف كردن منو بدون نوبت ديدن

گفتن در ساك 8 ميليمتري بايد كيسه زرد و در ساك 18 ميليمتري بايد قلب ديده بشه كه خوب ساك من شده 27 ميليمتر و همچنان خاليه ضمنا گفتن ممكنه كه در سونوي اول كيسه زرد و حتي قطب جنيني ديده بشه ولي در سونوهاي بعدي ديده نشه كه علتش شكست جنين در تداوم رشد و در نتيجه جذب شدن هستش.

احتمال بارداري مول رو كاملا رد كردن و گفتن ساك بطور كامل خاليه و بارداري پوچ هستش كه يك مقدار خون مردگي هم اطرافش ايجاد شده و يك هماتوم 13 ميليمتري هم داره ولي احتمال اينكه خودش بدون دارو دفع بشه ضعيفه باتوجه به اينكه خونريزي و لكه ندارم 

بازم خدارو شكر ميكنم كه برام دردسر جديدي نشد از دعاهاتون ممنونم انشالله خدا به همه شما ني ني هاي تپل بده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دوستان من اولین پری بعد از انتقال منفی شدم خیلی حجمش کمه، برعکس چیزی که تصور می کردم به خاطر آندومتر ...

عزيزم ربطي به ذخيره تخمدان نداره ممكنه كم خوني داري فاكتورهاي خونتو چك كن منم دو سه ساله خونريزيم كمه و متوجه شدم فريتينمم پايينه نميدونم به اين ربطي داره يا نه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من که یادم نمیاد ازمایش قند داشته باشم.یعنی اون محلولو خوردی؟ من فقط یه بار ازمایش‌ کلی دادم که دکت ...

اره منم قلبش و شنیدم برام نوشت و محلول میخوری تو۳مرحله خون میگیرن ازت🌷🌷چیزی نیست راحت

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
لکه سیاه مال همون هپارین هست و نشونه اینه جدید نیست، واقعا لکه بینی خیلی رو اعصابه😣😣😣😣

اره پس نزنم هپارینم یا بزنم اشکال نداره؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نيواجون سلام خوبي مامان نازنين؟ نيوا شما با سيستم ايت الله تبريزيان باردار شدين؟

سلام عزیرم مرسی خودت چطوری؟آره گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوستاي عزيزم سلام من رفتم سونوگرافي نرگس و لطف كردن منو بدون نوبت ديدن گفتن در ساك 8 ميليمتري بايد ...

تارا جون خیلی متاسفم واقعا☹️ بازم خدا رو شکر که مول نبود. انشاءالله خدا خیلی زود زود برات جبران کنه و دلت شاد شه❤️🙏❤️

مرسی فداتشم درمورد ازمایش هم برای من بعد سونوی قلب تو اون هفته های پایین ازمایش های روتین بارداری ر ...

به من یه لیوان گلوکز داد خوردم بعد رفتم خونه مشکلی نداشت و هر ۱ساعت رفتم ازمایش ۳بار یعنی ۹صبح داد خوردم ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ میری ازمایش 🌷🌷🌷

بله عزیزم، منم زیر نظر دکتر رستمی هستم، قرار بود این ماه وارد سیکل انتقال بشم که متاسفانه پدرم به رح ...

تسلیت میگم عزیزم. خدا پدرتون رو رحمت کنه و به شما و‌ خانواده صبر و‌ارامش بده🌹 انشاءالله خیلی زود دلت با اومدن نی نی شاد شه ❤️

من اسفند و فروردین زدم و اخر فروردین انتقال دادم اخرین سونو ک ضخامتم ۱۱ و نیم بود و گفتن خوبه... بعد ...

نه تقصير همون امپول بوده ضخامتت، خب طبيعيه وقتي ميزنيم تا چسبندگي ها رو جمع كنه خود ضخامتو هم جمع و كمتر ميكنه ديگه

...