2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
گلم میتونم بپرسم تا امروز چ آمپولهایی داشتی و چند تا ؟

عزیزم از روز اول پری روزی سه تا آمپول پیورگان ۷۵رو تو یه سرنگ دور ناف تزریق میکردم و از روز هفتم هم روزی یه آمپول اولگالترون تو بازو تزریق کردم تا ۴روز که البته یه دونشو فردا میزنم 

کلا آمپول پیورگان سرجمع ۳0تاشد

دوستان، من کلینیکی که میرم، ۲ ساعت و نیم با خونمون فاصله داره (یه شهر دیگست)، به دلایلی اونا فک میکن ...

عزیزم دوستم میکرو زیفت کرد بار اول نتیجه نگرفت باردوم فقط میکرو کرد همون روزم برگشت شهره خودش پشت ماشین دراز کشیده بود دوقلو باردار شد فقط باید شوهرت یواش رانندکی کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما خوبين؟من پسرم ب دنيااومد دوازده روزشه زرديش 17بود چي بهش بدم خوب شه؟دوروز تودستگاه بود ب ...

عزيزم مباركت باشه خانمي ، دختر من هم زردي داشت ١٣ بود زرديش براي شما بيشتر بوده اولا حتما دوباره آزمايش بده كه پايين اومده باشه و ديگه اينكه تا ٤٠ روزگي طول ميكشه تا كامل رفع بشه ، شير زياد بهش بده تا از بدنش دفع بشه اگر شير خودت كمه حتما شير خشك هم بهش بده ، قطره بيلي ناستر كه همون شير خشت هست هم بهش بده ولي شير از همه چيز مهمتره ، اصلا نترس كه يه موقع شير خشكي بشه مهم اين هست كه از بدنش دفع بشه .

به نظرت اشتباه ميكنم و وقت تلف ميكنم؟ ميدوني من فك كردم با خودم كه زودتر از اين شش ماه فاصله ك ...

نه درسته کارت... سنت خوبه و وقت داری بعدش ۱ انتقال بده و بعد نشد برو پانکچر  دوباره... شایدم خدا سوپرایزت کرد این وسطا... جنینات گفتی پوستشون ضخیمه؟ مشکل اینه درستع؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم از روز اول پری روزی سه تا آمپول پیورگان ۷۵رو تو یه سرنگ دور ناف تزریق میکردم و از روز هفتم هم ...

انشالله که به سلامتی پانکچر میکنی و همه فولیکولات تخمک میشن و جنین با کیفیت تشکیل میشه عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
تو آزمایش مگه فولی معلومه؟ تو سونو بدون دارو میگن چقدر پی سی او هستی و با حالت تعجب میگن... سایز رو ...

آهامن فکرکردم آزمایش دادی سوزن فولیتروپین یاگنادوترپین هم بهت داد؟

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
آهامن فکرکردم آزمایش دادی سوزن فولیتروپین یاگنادوترپین هم بهت داد؟

نه این امپولا رو نداشتم .. من برا پانکچرم گونال و هاش ام جی و ستروتاید و هاش سی جی زدم . 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام خانوما من امروز رفتم سونو واسه اینکه ببینم وضعیت تخمکام چجوریه که دکتر گفت خدارو شکر همه چی خوب ...

عزیزم امیدوارم همین بار نتیجه مطلوب بگیری. ذخیرتون میشه بپرسم چند بود؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه این امپولا رو نداشتم .. من برا پانکچرم گونال و هاش ام جی و ستروتاید و هاش سی جی زدم . 

ا یشالاک مامان شی😚😚😚

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
عزيزم امروز از دكتر پرسيدم گفت اصلا قابل مقايسه با عضلاني نيست خيلي خوبه اثرش هم بهتر از عضلاني دونه ...

عزیزم میشه بگی از کجا خریدی؟ 

پس به خودت زمان میدی تلاشت رو بکن حتما جواب میگیری... امیدوارم زود زود میایی اینجا و از معجزه خدا تو ...

عزیزم شما همون بار اول پیش اورولوژ رفتین؟ شوهر دختر عموی من اصلا ویزیت نشده و به خودشم پروژسترون دادن که ده روز بخوره بعد روز سوم بره ازمایش بده میدونید چه ازمایشی می نویسن از خودش پرسیدم هیچی نمی دونست و بعدش 15 روز استراحت دادن و دوباره ده روز همون قرصو باید بخوره و روز اول یا دوم بهش گفتن بیاد که احتمالا میخوان برای تخمک کشی دارو بهش بدن 

برای شمام روالش همین بوده سوالی که ذهن منو مشغول کرده ویزیت اورولوژ چرا نشده؟

من يه اشتباهي كردم يه شهرستاني اي وي اف انجام دادم كه الان عين چي پشيمونم، ديگه جون ندارم اون شهرستا ...

نمیتونی جنینهات بگیری ببری جای دیگه برات انتقال بدن؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اما برای من دکتر نوشته الان دادم قندو معمولا قلب و که میبینن مینویسن تیرویید و قندو اینارو🌷🌷🌷🌷

من که یادم نمیاد ازمایش قند داشته باشم.یعنی اون محلولو خوردی؟

من فقط یه بار ازمایش‌ کلی دادم که دکترم گفت کلا‌ همه چیز خوبه قند اینا هم خوبه.ولی همون ازمایش اول بارداری بودشا(ویزیت اول برام نوشت که بعد سونو قلب بود)

یعنی محلول اینارو نخوردم!بعدشم‌چندبار برای تیروئید و ویتامین دی ازمایش دادم.اول مرداد باید برم برای ازمایش قند بارداری.خداکنه همه چی خوب باشه.از قند بارداری خیلی میترسم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم