2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی فداتشم.اره واقعا دست خودم نیست.جالب اینجاست روزایی که شوهرم پیشمه انقد ذوق داره حرکاتشو حس کنه، ...

خاکستری جون چه حس خوبی میده این پستت😍😍

عزیزم خداحفظش کنه

من ک دارم دیووونه میشم.هردفعه تصمیم میگیرم برم سراغ میکرو یه مشکلی پیش میاد😭😭😭

قرار شده بود ک آخر همین ماه بااومدن پریودی داروهای میکرو رو شروع کنم ولی نمیتونم.آخه متوجه شدم عروسی یکی از فامیلای نزدییک شوهرم میوفته دوروز قبل پانکچر .منم با ذخیره ی بالایی ک دارم صدرصد هایپر میشم چون هردکتر منو سونو کرد گفته فولیکول ریز زیاد داری با این تفاسیر نمیتونم پاشم برم یه شهر دیگه.همینجوریشم استرسم زیاده

دیگه ازپس مامانم برنمیام میگه پاشید برید دکتر من میدونم مشکل از شوهرته تو سالمی.میگه مشکلش با عمل حل میشه😐😐😐😐 حالا قضیه دکتراومدن مارو کلا نمیدونه واسه خودش تز میده😂😂

خییلی  حرف زدم خواستم بگم واسم دعا کن عزیزم دیگه تحمل این بلاتکلیفی رو ندارم😥😥

ببخشید این ژله رویال مقدار مصرفش را میگید و اینکه چطور بفهمیم اصله

یکی از دوستان تاپیک سایت دکتر روازاده رو بهم دادن بنده از اونجا تهیه کردم چون طبق تحقیق و جستجویی که کردم نحوه انتقال و نگهداریش سخته نمیشه اطمینان کرد ولی دکتر روازاده مورد تأیید چند نفر از دوستان اینجا بود قیمتش هم ۱۲۰ تونن 

عطاری مادر: شهرک ولیعصر خ طالقانی بعد از خ رجایی پلاک ۱۱۴ 

ميتونم بپرسم كجا و كدوم دكتر براتون نوشتن pna ؟؟ راستش من جنينام ضعيف دراومد خيلي حساس شدم رو كار جن ...

زینبی بابا جواب داده که یه روش شستشوی اسپرمه و خیلی جدیده .من خودم اطلاعاتم کمه.دکتر همایون عباسی اصفهان برام نوشته توی نرکز مشتاق

میتونم دقیق تر بدونم وثعیت شمارا و نظر دکترتون را؟کدوم دکتر گفتن برید یزد؟شما دکتر کلانتر بودید؟نوبت ...

چه چیزی رو‌ دقیق میخوای بدونی بپرس تا بگم عزیزم

بله من دکتر کلانتر بودم و دکتر احمدی هم تخمک گیری و انتقال برام انجام دادن چون روزهای عمل من روزی افتاد ک روز کلامتر نبود

دکتر کلانتر را زنگ بزن از مرکز بپرس چون سیستم جدیدشون رو نمیدونم چجور شده

شما خود اصفهان هستین؟

دکتر شما کی بودن اصفهان؟آدرس و تلفن دکتر صالحی را دارید؟

دکتر ارولوژ پیش عباسی میرفتم اما بعد رفتم پیش دکتر صالحی

شهرک سلامت هستن

تو نت بزنی شماره تلفن و ادرس دقیق میاد

زینبی بابا جواب داده که یه روش شستشوی اسپرمه و خیلی جدیده .من خودم اطلاعاتم کمه.دکتر همایون عباسی اص ...

شما روش pna را انجام دادین؟دکتر عباسی گفتن انجام بدین یا دکتر نصر؟

سلام دوستان،کسی جدیدا پیش دکتر نصر رفته؟طریقه نوبت دهیش اینترنتیه،نوبت اینترنتی گرفتم اما میترسم برم بگه نوبت نداری،چکارباید بکنم؟

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
خاکستری جون سلام خوبی؟ این نوبت دهی دکتر افلاطونیان همیشه همینطور شلوغه؟ یعنی هر وقت بخوام بیام پیشش ...

سلام عزیزدلم خوبی؟راستش نوبت دهیش اره معمولا شلوغه.من‌وقتی به اونا که توی نوبت بودن میگفتم یه روز قبلش اومدم تعجب میکردن که انقد زود تونستم با خودش‌نوبت بگیرم...ولی خب اگه بتونی یه نوبت باهاش‌بگیری دفعه های بعدی انقد اذیت نمیشی و مستقیم میفرستنت پیش خودش

الان چیکار کردین؟تونستین خودشو ببینین؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
😄😄😄😄 پدر صلواتی ها... چنان زیرکانه آدم رو ضایع میکنن.... منم یه مدت به پسرم میگفتم جغد کوچولو.. ...

الهی بگردممممم.پس اخرای بارداری حرکاتش کمتر میشه.اره؟منم شنیدم اینو

فکرکنم‌اوج حرکتشون تا هفته های ۳۵ ایناس

ان شاالله به سلامتی بغلش‌ بگیری عزیزم.دقیقا منم وقتایی که روش حساس میشم لجبازی میکنه‌دورش بگردم😁❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم