2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست
مرسي عزيزم ، كلومفين داشتن؟

اره عزیزم کلومیفن و ویتامین.ای و کپسول ول من و چنتا قرص دیگه ک یادم.نیسن الان.اسماشون

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی فداتشم.اره واقعا دست خودم نیست.جالب اینجاست روزایی که شوهرم پیشمه انقد ذوق داره حرکاتشو حس کنه، ...

😄😄😄😄

پدر صلواتی ها... چنان زیرکانه آدم رو ضایع میکنن.... منم یه مدت به پسرم میگفتم جغد کوچولو.... روزا خواب خواب.... به محض اینکه شب سرم رو روی بالشت میذاشتم تا خود صبح لگد میزد.... یه وقتایی شکمم رو ماساژ میدادم بهش میگفتم مامان جان یه نفسی تازه کن⁦☺️⁩

الانم که دیگه طفلی جاش تنگ شده. اگرم بخواد نمیتونه لگد بزنه

من هیچوقت حرکاتش رو نشمردم.... در حالیکه روزایی میشد اصلا تکون نمیخورد... چون هر چی بیشتر به حرکاتش دقت میکردم کمتر تکون میخورد.

انشالله که خبرهای خوبی بیارن ما خاله ها از دل نگرانی در بیایم ممنون دوستی جان که خبر دادی😘

بزور میگن برو دکتر برنا سرچ کردم دیدم رادیولوژیست نیست و تخصصش زنانه

بالاخره اومدم سونوگرافی دکتر کلانتری ایشونم خارجند ولی بهرحال دستگاههاش میگن خوبه منتظرم نوبتم بشه

خدارو شکر که همچین دوستای مهربونی دارم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
انشاءلله  والا برنا جون اصلا نمیدونم چیکار کنم یه سری میگن مثانه پر باشه رحم نمیدونم چه حالتی ...

منم هرسری قبل انتقال بهم میگفتن ی چایی شیرین فقط بخورم مثانه پر باشه بهتر تو سونو که میبینن بهتر جای جنین مشخص میشه من دیگه تو کلینیک آب نمیخوردم همون چایی کافی بود برام

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
مرسي عزيزم ، كلومفين داشتن؟ اين ديگه چي بود لامصب داد ب شوهرم اخه خيلي ناراحتم

عزیزم.ناراحتی نداره..دارو هست دیگه خوبه براش..تک ذهنم نیست کیا ولی همینجا خیلی بچه ها گفتن ک همسراشون امپول زدن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام. آره.  ممنون. شما خوبین؟  آخه اولی رو بار قبل نداده بودن ، گفتم نکنه چیزیم شده.خخخخ ...

ممنونم

من پارسالی رو با شما بودم انتقالمونم یکی بود ک من منفی شدم شما مثبت ک متاسفانه سقط کردی

من دیگه ادامه ندادم درمانو ولی میخام دوباره برای برای میکرو ولی نمیخام برم ابن سینا دیگه دنبال ی کلینیک دیگه ام

کلینیک امید رو شنیدم خوبه یا بیمارستان آرش نمیدونم کدومو برم

بزور میگن برو دکتر برنا سرچ کردم دیدم رادیولوژیست نیست و تخصصش زنانه بالاخره اومدم سونوگرافی دکتر ک ...

عزیزم ما همه برات دعا میکنیم انشالله ک یه معجزه بزرگتر از معجزه قبلی برات تو راهه.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

عزیزان میشه خواهش کنم هرکی با Dfiبالا میکرو کرده و براش گرفته به منم بگه. همه وجود خودم شوهرم شده نگرانی. همش گوشی دستمونه سرچ سرچ سرچ. دارم کور میشم کم کم 😭

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
نفسي جون ميشه بگي تحرك و تعدادشون چن تا بود كه كلومفين دادن؟

عزیزم تعداد ک.4ملیون بود ولی تحرک.اینا یادم نیست دیگه چون یکسال گذشته از اخرین ازمایش ..ولی میدونم ک اوضاعش کلا خوب نبود وتعداد وتحرک ومورفو وهمه چی پایین بود..تو.طول چندسال ناباروری همیشه اوضاع همین بود

رویا جون.چ خبر...گل پسر همچنان باادب نشسته سرجاش؟😄

همچنان دست به سینه نشسته⁦☺️⁩

شیطونه میگه بزنم تو کار ورزش و دمنوش اما مامانم دعوام میکنه🤭

دکترم تا چند هفته پیش همش میگفت بچه ات ریزه... منم غصه میخوردم نکنه جفت خونرسانی مناسب نداره.... بعد که رفتم سونوی وزن خدا رو شکر خوب بود.... حالا باز هفته پیش شکمم رو معاینه کرده میگه به نظرم خیلی درشته🤨

میگم خانم دکتر مسخره کردی ما رو؟!

حالا فردا قراره دوباره برم سونو برای وزنش اگه نزدیک ۴ کیلو شده باشه حتما میگه سزارین😥

خلاصه چند روزه دارم به پسرم التماس میکنم با زبون خوش بیا و گرنه به زور میکشنت بیرون ها

همچنان دست به سینه نشسته⁦☺️⁩ شیطونه میگه بزنم تو کار ورزش و دمنوش اما مامانم دعوام میکنه🤭 دکترم ت ...

میخوای طبیعی زایمان کنی بسلامتی؟مگه بچه 4 کیلو باشه سز اجباریه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین