2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم.دکتر خودم که اصلا اعتقادی نداره به این ازمایشها..ولی میبرم تا چند روز دیگه به متخصص خون ن ...

این که اعتقاد نداره رو نمی فهمم ولی چون شما یه زایمان موفق داشتی خیلی بعید مشکل ایمنی و انعقادی داشته باشی مگر اینکه این وسط اتفاقاتی بیفته یا دوز داروها بالا باشه و احتمالا اون موقع مهم بشه

قربونت برم گلم من تو این تاپیک بودم چن وقت پیشا دکتر خودمم طرازی بود تو ابن سینا ولی نمیخام برم ا ...

اسپرم همسرت که خوشبختانه خیلی وضعیتش خوب شده

حتما پیگیری کن تا وضعیتش نرماله ان شالله نتیجه بگیری

مرسی عشقم چشم یاداوری میکنم گلم منم خوبم.دیروز تا حالا باز دخملم تنبل شده یه حس مسخره ای دارم‌.شیط ...

واقعا دست خودمون نیست استرس تولید کردن، ولی گلم اصلا نگران نباش حالش خوبه نی نی، الکی سونو نرو، ولی اگر فکرت رو هیچ جوره نمی تونی راحت کنی، چون استرس بدتره برو

نه گلم کلا جا هست حتی اگر 40 روز پر بشه، هر روز به نیت یک یا چند نفر می خونیم ولی یک بار مهم اینه 40 ...

زینب جون قلب نی نی ت مبارکت باشه عزیزم❤ ان شاالله بقیه ش هم بسلامتی بگذرونی،

عزیزم لیست رو میذاری برا امروز و فردا رو میدونم بقیه رو نمیدونم🌻

الحمدالله❤
ممنون عزیزم، خدا نی نیتو نگهداره، اخه یه جوري تو نت نوشتن انگار واقعا ضررای این آمپول بیشتره، میگن ب ...

نه گلم نگران نباش، اینجا واقعا ریه جنین نیاز داره، تو فکر کن اونهایی که دور از گوشتون، دور از گوشتون زایمان زود رس دارن و آمپول ریه نزدن چه قدر بچه اذیت میشه و باید دکتر حاذق تو شرایط استریل سورفکتانت ببره تو ریه نوزاد اونم نارس، واسه همین قطعا بهتره، 

فقط تا چند روز حرکات بچه کم میشه که مهم نیست 

خوب الهی شکر که مشکلی پیش نیومد من خیلی توی دلم خالی شد وقتی این حرفو بهم زد. به ما هم گفتن زیاد تمو ...

درسته استرس داره ولی کاری ازدست ما بر نمیاد منم هزار جور فکرو خیال به سرم میزنه ولی شیطونو لعنت میکنم 

توکل به خدا انشاءلله شماهم بزودی مادر بشی عزیزم

خداجونم شکرت       
ای جووونم.چ بامزه..پس با نی نی هات دور دور هم رفتین😍عزیزم.برات بهترینها رو ارزو میکنم انشاءالله ک ف ...

مرسی دوست عزیزم انشاءلله 

آره عزیزم هم استرس داشت هم با مزه بود فک کن نی نی هام تو بغلم بودن بیست دقیقه خخخخ

خداجونم شکرت       
اشکال نداره بابا، اون آمپول روغنیه، ببخشید دهن آدم سرویس میشه حالت عادی وای به حال روزی که بره تو یخ ...

آره گذاشتم بیرون امروز خیلی خیلی راحت بود ممنونم ازت 

نه عزیزم یخ نزده بود 

خداجونم شکرت       
خدا رو شکر عزیزم ان شاءالله به سلامتی بقیه مراحل بارداری رو طی کنی... دیگه لکه بینی نداری؟

مرسی عزیزم، چرا هنوز دارم، ولی گفت هماتوم نداری، نگران لک نباش، ولی کیست آندومتریوما شده بود 4 سانت

تازه بهم گفت یه بند نخواب تو خونه راه برو، دستشویی فرنگی برم😣😣😣، هر وقت رفتم از بالا ران های پا رو تا پایین با آب ولرم بشورم گرم کنم، گفت کلا خودمو گرم نگه دارم، دولا راست نشم، غذا درست کنم ولی جارو نکشم، ظرف هم گفت بشور ولی خودمو خسته نکنم و یه بند کار نکنم