2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام بچه ها من امروز رفتم كارت فريز جنين هام رو گرفتم و احتمالا ٢ ماه ديگه انتقال ميدن، ٥ تا جنين د ...

عزیزم یادم رفت اینا وهم بگم قهوه اصلانخورآووکادوبخوررژیم مدیترانه ای هم بگیر

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما مشکلتون چیه عزیزم؟

من همسرم الیگواسپرمی داره وخود من تنبلی تخمدان دکترهمسرم ا یشونن 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
2.تارا 3.پووو 4.آرزو 5.negin 69، zizi27، طلایع 6.زینبی بابا 7. رویا 8. لیانا 21 9.برنا 11 10 ...

بچه ها لیست رو نی نی سایت نمیذاره کامل بفرستم دو تیکه باید بذارم

28.نیلاسمان

29.armaghan

30.لی_لا1

31.مینویی فندق داره

32.الهام 67

33.مرمر40 

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.

آزي جون كدوم سونو برم كه هم معتبر باشه هم زود وقت بده  سونوهاي خيلي معتبر دير وقت ميدند به بقي ...

عزیزم سونو آسا/ دکتر سعادت/ سعادت آبادم هست من تازگی ام  رفتم خیلی ماهر بودن .

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...

حالا کسی بود؟

عزیز دلم الهام جان ممنون دعاگوت هستم عززم از خدا میخام خیلی زود بیای و خبر بارداریت و بدی انشالللللل ...

مرسی عزیزم، انشالله بقیه مراحل بارداری رو هم به سلامتی بگذرونی و نی نی جان رو به سلامتی بغل کنی😍😍

گلم من فقط دکتر صدری تهرانپارس و نسل امید رو میشناسم

زینب جان من رفتم تیتر دادم ۴۲۹۱۰ هست و رنج نرمال برای هفته ۶ تا ۸ رو زده ۲۰۹۰۰۰_۱۰۵۰۰

برای هفته ۸ تا ۱۰ رو زده ۲۱۸۰۰۰_۳۸۵۰۰

تو بارداری پوچ بتا جریانش چجوریه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

ایشالا این تصویربالاب زودی توی بغل همه مامان ای چشم انتطارباشه

من اطلاعاتم راجب آی وی اف زیاده اما چ فایده

دستگاهشون دقيقه؟ آخه ديدم خيلي جوون هستن ايشون 

بله عزیزم دستگاهشون دقیقه و خیلی هم‌وارده، آره جوونه اگه دوست داری مسن تر باشه برو پیش دکتر صدری، خیلی هم‌ باتجربه است، ولی حتما برو سیدخندان چون تهرانپارس رو واگذار کرده و دارن از اسم ایشون استفاده میکنن و کس دیگه ای سونو میکنه