2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
آره گلم با افزایش سن کمتر میشه، ولی مال شما هنوز خیلی عالیه

ممنون زینبی جونم که جواب دادی . جای شکرش باقیه باز امیدی هست.

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
ازی جون دکترم گفت جنین رو نمیبینم برای نتیجه قطعی شنبه برو سونوگرافی جایی که دقیق باشه نمیدونم این ...

نگران نباش گلم مگه الهامی رو یادت نیست؟بهش گفتن چیزی نمیبینن یه نقطه ی خیلی ریزه که معلوم نیست چی هست!!بعد دیدیم که خداروشکر مشکلی نبودو باردار بود. همسر من وقتی میگم دکتر سونو میکنه غر غر میکنه میگه اصلا پزشک زنان زایمان تخصص سونو کردن رو نداره و فقط یه دوره میبینه و هیچ اطمینانی به سونو کردنش نیست همیشه میگه برو سونوگراف. مطمئنم که مشکلی نیست. توکل بر خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش گلم مگه الهامی رو یادت نیست؟بهش گفتن چیزی نمیبینن یه نقطه ی خیلی ریزه که معلوم نیست ...

آزي جون كدوم سونو برم كه هم معتبر باشه هم زود وقت بده 

سونوهاي خيلي معتبر دير وقت ميدند به بقيه هم اعتمادي ندارم الان گزينه هايي كه دارم فقط دكتر واسعي سونوي نرگس و دكتر برنا و دكتر شاكري هستند

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مامانایی که بسلامتی زایمان کردین اگه کسی سونو از هفته ۷ داره میشه عکسشو بگذاره ببینم تقریبا چه شکل و ...

تارا جانم اصلا نمیشه این چیزها رو با هم مقایسه کرد لطفا به خودت استرس نده. برای یکی ساک زودتر تشکیل میشه یکی دیرتر یکی هفته شش قلب و میبینن و میزنه یکی تا هفته ده هم باید صبر کنه. همه که مثل هم نیستن 

سلام به همه خانمای عزیز و دوستای گلم تبریک به همه ماماناکه این روزا ازمایشاشون مثبت شده  همیش ...

عزیز دلم الهام جان ممنون دعاگوت هستم عززم از خدا میخام خیلی زود بیای و خبر بارداریت و بدی انشاللللللللله💜💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اهدا واسه چی عزیزم؟

ازو اسپرمی عزیزم🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آزي جون كدوم سونو برم كه هم معتبر باشه هم زود وقت بده  سونوهاي خيلي معتبر دير وقت ميدند به بقي ...

عزیز دلم من اهوازم از سونو های تهران بی اطلاعم. اما به نظرم سخت نگیر خیلی فرقی نمیکنه چون اصلا دستگاه سونو دکتر زنان با سونوگراف زمین تا اسمون فرق داره برای اونها خیلی دقیق تره 

عزیزم آخراش سختیش بیشتره اما به سلامتی بغلش کردی خستگیش از تنت در میره....  عزیزم فقط تو شیرده ...

آخ آنا جون گفتی... من کلاسای بیمارستان رو شرکت کردم چون هفته ام بالا بود فقط یک جلسه آموزش زایمان داشتم😁... دیگه به کلاس آموزش شیردهی نمیرسم

هیچی بلد نیستم.... 🤭

تازه نوک سینه هام از الان اینقدر دردناکه که لباس بهش میخوره شونه هام بالا میپره... حالا موندم چیکار کنم.... امیدوارم خودش بلد باشه شیر بخوره😉

الهی به سلامتی و خوشحالی پسر زیبا رو تون رو بقل بگیرید  خدا خودش کمک میکنه مادر موجود عجیبی هس ...

sm-pa جون

من دو بسته جنین داشتم که یکییش رو که گرید b و 8 سلولی بود انتقال دادم و منفی شدم که یکیش early blast شد و دیگری early blast c شد برای انتقال .

بسته دیگه گرید b و 6 سلولی هست ،یعنی ضعیف تر از بسته قبلیم هست؟

چون روند رشدش احتمالا ضعیف تر بوده ،که 6 سلولی هست،درست می گم عزیزم؟