2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

سلام بچه ها

من امروز رفتم كارت فريز جنين هام رو گرفتم و احتمالا ٢ ماه ديگه انتقال ميدن، ٥ تا جنين دارم كه ٣ تاش A و ٢ تاشAB هست، خوبه؟

تا انتقالم چيا بخورم كه احتمال مثبت شدنم بيشتر بشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر نوشته پیدا شد که خیلی عالیه، تعارف که ندارن 

مرسی عزیزم.واقعا استرس گرفتم.اخه تو یه برگه دیگه نوشته شده اسپرم غیر طبیعی و غیرنرمال دیده شد.ولی خود دکتر مظلوم فرد نوشت واسه دکتر نصر که اسپرم مناسب میکرو پیدا شد.سر در نمیارم از این دوتا برگه.الانم سیکلم شروع شده دارم امپول میزنم.میترسم اسپرما خوب نباشن و این همه هزینه و.....

سلام بچه ها من امروز رفتم كارت فريز جنين هام رو گرفتم و احتمالا ٢ ماه ديگه انتقال ميدن، ٥ تا جنين د ...

مبارکههههههههه به سلامتی، خیلی عالی بودن گرید بچه هات🤩🤩🤩🤩، فعلا که سفیده تخم مرغ و رژیم پر پروتیین رو رعایت کن تا پري بیاد، مایعات زیاد هم یادت نره، بعدش من خرما خیلی دوست داشتم می خوردم و گاهی شربت گل پنیرک، غذای خوب و سالم، این اواخر پیاده روی بیشتر می رفتم، فعلا اینا به ذهنم رسید

هايپر شدم

انشاالله هر چه زودتر خوب بشید عزیزم دوغ و سفیده تخم مرغ برای رفع هایپر شدن خوبه 

و گرمی مثل شیره خرما ،حلوا ارده،موز،کنجد،خرما زیاد مصرف کن 

برنج ،ماست ،خیار،گوجه کم مصرف کن 

شکم و پهلو و کمر را هم با روغن سیاهدانه روزی دوبار ماساژ بده و با یه روسری ببند گرم بمونه 

مرسی عزیزم.واقعا استرس گرفتم.اخه تو یه برگه دیگه نوشته شده اسپرم غیر طبیعی و غیرنرمال دیده شد.ولی خو ...

نترس گلم شما دائم به همسرتون برای خنک نگه داشتن بیضه یاد آوری کن، ولمن و ویتامین سی و ای هم بگیر براشون، از دکترشون بخواه بهترین مکمل رو تجویز کنه، تا ان شاء الله روز پانکچر کلی اسپرم و تخمک تپل داشته باشین و بعدش جنین های خوشمل🤗🤗🤗🤗

سلام بچه ها من امروز رفتم كارت فريز جنين هام رو گرفتم و احتمالا ٢ ماه ديگه انتقال ميدن، ٥ تا جنين د ...

چندروزقبل انتقالت ژله بخورسردی اصلانخورسوپ بخور

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

2.تارا

3.پووو

4.آرزو

5.negin 69، zizi27، طلایع

6.زینبی بابا

7. رویا

8. لیانا 21

9.برنا 11

10.masi_007

11.yasinam

12.pangol

13.پریچهر 61، و آرامش