2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047014 بازدید | 684567 پست
سلام عزیزم شما هم بیمار دکتر نصر هستین می خواستم بدونم ایشون چه مرکزی برای عکس رنگی رحم معرفی میکنم. ...

عزيزم عكس رنگي رو مركزاي مهم بري دكترا قبول ميكنن فرقي نميكنه برو ابن سينا من اونجا رفتم خيلي خوب بود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سلام من یه سقط ده هفته داشتم بعد دکتر گفت بخاطر ضعیف بودن اسپرم بوده چون شوهرم کم تحرکی داشت و ...

مبارکه عزیزم

ان شالله بارداری و زایمان راحتی داشته باشی

بعد انتقال منفی هیسترو یا پی ار پی با دکتر نصر نداشتی؟

چرا گلم اثر داره فراموشم شد بگم بذار پری طبق روال خودش بیاد

زينب جون يه سوال دارم 

من انتقالم افتاد پريود بعدي 

اولين انتقالم هست مشكل هم مورفولوژي همسرم بوده حالا به نظر شما منم بايد الان آزمايش ايمني انعقادي رو بدم يا فعلا لازم نيست

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

عزیز دلم مبارکت باشه انشاللله زیر سایه پدر و مادرش در سلامتی کامل💚💚💚💚خیلی خوشحال شدم عزیزم❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
پروژسترون۴۰۰ روزی دوتا هر دوازده ساعت بعلاوه دوتا واژیفم اون دوازده ساعت فعلا که پیدا نکردم واژیفم ...

محتویات واژیفم چی هست گلم سوالم اینه، اگر استرادیول باشه باید تبدیل بشه به قرص و ادامه بدی، کاش زنگ بزنی مرکز بپرسی 

دوستان سلام من ده هفته هستم از دیشب زیر دلم تیر میکشید از ساعت پنج صبح خونریزی دارم روشن هست و ...

عزیزم فقط به دکترت زنگ بزن و بپرس احتمالا باید۲تا امپول پروژسترون بزنی و هپارین یا انوکسان یا اسپرینت و قطع کنی🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم همون عالیه شیوعی رو گفتن صبحها زنگ بزن هستن پنج شنبه هم فکر کنم نباشن منم رفتم پیشش اگر ...

یعنی عالیه شیوعی بدون بیهوشی انجام میده و اگر با بیهوشی بخوام باید برم قم؟

دکتر نصر ابن سینا رو قبول ندارن؟

الان چک کردم قهوه ای شده یعنی قطع شده درسته؟ دکترم عصر به بعد هست  خودم میخواستم یه آمپول بزن ...

عزیزم مال منم خون بود بعدش قهوه ای شده الان ۱هفتس امپولم و زیاد کرد و اسپرین و هپارینم و کم کرد🌷🌷🌷🌷

عزيزم عكس رنگي رو مركزاي مهم بري دكترا قبول ميكنن فرقي نميكنه برو ابن سينا من اونجا رفتم خيلي خوب بو ...

مرسی عزیزم با بیهوشی انجام دادین؟ من دکتر برام ننوشته خودم می‌خوام انجام بدم