2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مامانا من نگرانم  طبق حساب مرکز امروز ۶ هفته و دو روزمه ولی اصلا تهوع و علایم هیچی ندارم فقط ر ...

عزيزم چرا بيخود نگراني ، خانمي بنده يك عدد باردار بدون علامت هستم كه فقط حضور ني ني هام رو توي سونو متوجه ميشدم و بعد از تكون خوردنهاشون هم كه با تكون خوردن ، تازه من يك دوستي دارم دو تا بچه بزرگ داره ميگه توي هيچ كدوم از بارداريهاش تكون خاصي هم حس نميكرده . 

سلام.دیدین چی شد؟ دیدین ناراحتیم بیخود نبود. اومدیم مرکز جنین شناس خیلی از تخمکام تعریف کرد.ولی وقت ...

عزيزم واقعا ناراحتي داره ولي نميشه هم بگي باز قراره اين اتفاق براتون بيفته ، فكر خوبي كرديد ميخوان بيان تهران ، خانمي يك دوستي داشتيم به نام ماماني طاها كه ديگه نمياد اينجا ، اون هم همسرش آزو بود و با عمل ازش اسپرم گرفته بودن ، پسر اولش كه فكر كنم ٩ الي ١٠ سالش بود و دومي هم تازه به دنيا اومده حدود يك ماهش احتمالا هست . 

اون پيش دكتر صاحب كشاف ميكرو انجام داده بود هر دو بار رو .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تخمکم کیفیتش خیلی خوب بود.خود جنین شناس میگفت تا حالا تخمکی با این کیفیت ندیدم.ولی خب نشد که بشه. ...

عزيزم در مورد اين دكترهايي كه گفتي من نميدونم ولي دكتر صاحب كشاف خودش يك كلينيك داره فكر كنم اسمش نويد باشه و همسرتون رو هم احتمالا ميفرسته پيش برادرش كه دكتر ارولوژ معروفي هست كه همسر من پيش ايشون عمل واريكوسل انجام داد . 

گلم شیاف استروژن هست یا پروژسترون؟؟ 

پروژسترون۴۰۰ روزی دوتا هر دوازده ساعت بعلاوه دوتا واژیفم اون دوازده ساعت

فعلا که پیدا نکردم واژیفم برای شش روز دیگه میخوام یعنی تا آزمایش باید استفاده کنم

خدایا سپاسگزارم🌺❤

سلام دوستان

یه سوال!پی آر پی چقدر زمان می بره؟منظورم این هست که از صبح که برای آزمایش می ریم تا انتها که کار تموم میشه چقدر طول می کشه؟هزینه اش چقدر میشه؟و آیا بعدش نیاز به استراحت هست؟

خانوما سلام خوبید

خانوما من امروز یکاری کردم رفتم دریا گفتم شاید آب دریا واسه جای عملم خوب باشه البته از همون روز که مرخص شدم برام پانسمان ضد آب زده بودن که قرار بود امروز بردارم حالا من خیلی گرمم بود رفتم پیش دریا طاقت نیاوردم رفتم تو آب اومدم خونه رفتم حموم چسبام کندم ولی نمی دونم چرا ایندفعه نافم اصلا معلوم نیست یجوریه مدلش میگم یعنی چون سه بار این عملو انجام دادم اینطوری شده یا درست میشه چرا اینطوریشده 😒😒

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نگین جونی کلی به یادتم حتما خبر بده از خودت بهمون ان شاالله حال نی نی عالیه

قربونت برم عزیزم لطف داری ممنون که با دلای مهربونتون دعام میکنید، خیلی دلم گرفته...

الحمدالله❤
قربونت برم عزیزم لطف داری ممنون که با دلای مهربونتون دعام میکنید، خیلی دلم گرفته...

عزیزم خوبی به فکرتون بودم به چه نتیجه ای رسیدن دکترا در موردتون؟

سلام دوستان یه سوال!پی آر پی چقدر زمان می بره؟منظورم این هست که از صبح که برای آزمایش می ریم تا انت ...

سلام دوست عزیز

خیلی طول نمیکشه دو روز قبل انتقال میرید خونگیری بعد نیم ساعت جداسازی و اکتیوش میکنن بعدش هم واست تزریق میکنن درد هم نداره باید ناشتا هم باشید

هزینه من (شیرازم)۴۵۷ تومن واسه تزریق دادم 

۱۹۰ تومن هم گیتش شد 

اینسری من انجام دادم منتظرم ببینم خدا چی میخواد 🙏

درد نداره مثل همون معاینه هست و انتقال دادن 

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
سلام دوستان یه سوال!پی آر پی چقدر زمان می بره؟منظورم این هست که از صبح که برای آزمایش می ریم تا انت ...

راستی قبلش هم حتما دستشویی برید 

استراحتم کنید و کارای سنگین هم نکنیدو نزدیکی هم نداشته باشید بعدش 

کلا ۱ساعت تا۲ ساعت طول میکشه اونم بستگی داره دکترت اومده باشه یانه

برا من کلا ۱ساعت ونیمی طول کشید 

موفق باشی عزیزم

برا منم دعا کن🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
عزیزم خوبی به فکرتون بودم به چه نتیجه ای رسیدن دکترا در موردتون؟

عزیزم ممنون که به یادم هستین، هفته پیش سل فری دادم منتظرم جواب اونم که خدا کمک کنه خوب باشه بعدشم حدود ۳ هفته دیگه برم مجدد سونو ببینم چجوریاست البته اینارو تهران که رفتم سونو گفتن انجام بده، بخدا هر لحظه استرس دارم برامون دعا کنید توروخدا🙏

الحمدالله❤
عزیزم ممنون که به یادم هستین، هفته پیش سل فری دادم منتظرم جواب اونم که خدا کمک کنه خوب باشه بعدشم حد ...

انشأالله که جوابش خوب باشه چه آزمایش چه سونو ونینیتو صحیح وسالم بغل می گیری😍😍🙏🙏