2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
گرید b دکتر همسرم دکتر منصوری اورولوژیست هستن و همین دکتر منصوری با یبار معاینه متوجه شد و گفت بیوپ ...

ان شاالله فردا صبح خوش خبری باشی و با یه نتیجه ی شیرین همه ی اون سختی‌هایی که پشت سر گذاشتید را فراموش کنی عزیزم

سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

سلام هاانا جون ، خدا رو شكر عزيزم كه به سلامت دختر نازت رو در آغوش گرفتي ، مباركت باشه و گواراي وجودت ، ان شا الله اين حس قشنگ قسمت همه دوستان عزيزم بشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دکتر نصر هستن نوبت دهی دفعه اول بصورت اینترنتی یا تماس با مطب هست خودش توی مطب دکتر اورولوژ دا ...

من خودم تو آزمایش ذخیرم ۱.۹ بود اما سونویی که دکتر تو روز دوم پریودی انجام داد با توجه به فولی هایی که داشتم گفت ذخیرت به ۰.۸ میخوره.۳۰ سالمه.شوهرمم وضهیت اسپرماش افتضاحه.با بیوپسی ازش اسپرم خوب گرفتن.شوهرمم ۳۵ سالشه. حالا بنظرتون با این شرایط دکتر نصر هم به ما پیشنهاد جنین اهدایی میده؟ 

نمیدونم چیکار کنم.پیش کدوم دکتر برم.نصر یا صاحب کشاف یا چوبساز یا طرازی( که البته طرازی تو لیستم جدی نیست مگر اینکه دکتر اورولوژ نامه ای چیزی بده که اورژانسی ما رو ویزیت کنه😁)

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام به همگى  من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مام ...

هاناجونم قدم‌دختر گلت مبارک‌باشه عزیزم خیلی برات خوشحالم، ممنون‌که برامون‌دعا کردی😘😘🌺🌺💝💝🥰🥰

الهي عزيزم به سلامتي

قدمش مبارك باشه  عزيزم😍ان شاالله ساليان سال زير سايه ي شما سلامت و موفق باشه🌺برامون دعا كن كه ما هم به سلامتي بگذرونيم

[QUOTE=95459138]من خودم تو آزمایش ذخیرم ۱.۹ بود اما سونویی که دکتر تو روز دوم پریودی انجام داد با توجه به فولی هایی ...[/QUOTE

نمیدونم عزیزم دکتر نصر چه پیشنهادی میکنن ولی از نظر. انتخاب دکتر شخص خوبی رو در. نظر گرفتی بیا پیش ایشون و توکل کن به خدا

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
ان شاالله همون تیکه هم دفع بشه با دارو عزیزم، حالا فعلا هردو تو شوک این سقط هستین ان شاالله برا بار ...

ممنون عزیزم ، انشاالله خدا خودش به هممون کمک کنه ، امیدوارم بهترینها واسه شما هم رقم بخوره .

دوستان سلام من ده هفته هستم از دیشب زیر دلم تیر میکشید از ساعت پنج صبح خونریزی دارم روشن هست و قطع نمیشه

چیکار کنم

همون موقع که دیدم اینجوریم یه شیاف ۱۰۰ گذاشتم

الان هم ساعت هشت صبح که دوز داروم بود رو. گذاشتم اتروژستان ۲۰۰

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

مبارکت باشه ، انشاالله عمر طولانی پر از سعادت ، ارامش و سلامتی زیر سایه پدر و مادر داشته باشه

مرسی عزیزم

مبارک باشه

قدم گل دخترت پر خیر و برکت باشه

ممنون که برامون دعا کردی ان شالله خدا به قلب پاکت نگاه کنه و ماهم به زودی بتونیم همچین لحظه ای را بچشیم

ایشالا به سلامتی ، من رفتم سونو میگه یه تیکه دو سانتی مونده حالا برم دکتر ببینم باید چیکار کنم ، همس ...

شوهر منم همینطوره

هر بار بعد از هر انتقال منفی میگه من بچه نمیخوام و دیگه نمیاد

ولی بعد از چند هفته دوباره راضی میشه