2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست
ممنونم. انشاءالله قسمت شما😍 بله منم میکرو کردم. ازم برای ۲۵ خرداد بود. راستش من علایم خاصی نداشتم ...

ممنونم ایشالله  
ایشالله شما هم بارداری خوبی داشته باشید و ب سلامتی زایمان کنید  

دکترتون دکتر نصر هست؟ میشه بگین اخلاقش چطوره؟ نوبت دهیش چطوریه؟ و اینکه کدوم دکتر اورولوژ رو قبول دا ...

منم بیمار نصرم،اخلاقش که خیلی خوبه کلا خوش برخورده الان که مطب شلوووغ تره بیشتر کارا رو ماماها انجام میدن ولی من از روند درمانم راضیم تا حد زیادی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مریم،_مادر...     سلام دوستای عزیزم لطف خدا شامل حال منم شد و با بتای ۶۰۰مثبت شدم😍😍😍 ...

عزیزم مبارکت باشه 

خیلی خوشحال شدم

انشالله با دلخوشی بارداریت رو به پایان برسونی و خبر فارغ شدنت رو بهمون بگی😍🌹

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم مبارکت باشه  خیلی خوشحال شدم انشالله با دلخوشی بارداریت رو به پایان برسونی و خبر فارغ ش ...

سلام یادتونه میکروم منفی شد و پریود شدم و الان منتظر پری دومم هستم .یکم همین ماه میبایست پری بشم ولی تا حالا نشدم.یه دردایی سمت راستم دارم گاهی.و ترشحات کشدار  سفیده تخم مرغی.نمیدونم دلیلش چیه این ترشحات؟دوبارم ترشحاتم سفید کشدار بود.الان به نظرت شیاف استفاده کنم که اگه باردار نبودم زودتر پری بشم؟اگرم باشم که شیاف ضرر نداره درسته؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
الهی که سال دیگه قلمبه شده باشی و منتظر زایمان، خیلی سخته می فهمم، خدا زودی آرزوتو بر آورده کنه  ...

فدای تو عزیزم ،ممنونم از دعای قشنگت

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دکترتون دکتر نصر هست؟ میشه بگین اخلاقش چطوره؟ نوبت دهیش چطوریه؟ و اینکه کدوم دکتر اورولوژ رو قبول دا ...

بله دکتر نصر هستن

نوبت دهی دفعه اول بصورت اینترنتی یا تماس با مطب هست

خودش توی مطب دکتر اورولوژ داره در صورتی که نیاز باشه پیش اون ویزیت میشن همسرتون

من عاشق شخصیت و آرامش و دقت نظر و از همه مهمتر علمش هستم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

سلام دوستان من دوماه پیش پانکچرشدم جنین هام فیریزشدن،خودم چون آندومتریومای دوطرفه دارم برام دیفریلین دادن زدم گفتن بعدازدوماه برم براشروع سیکل انتقال،بنظرتون چقدزمان میبره تاانتقالم

سلام به همگى 

من خيلى صفحه عقب هستم حدودا  ٨٥ صفحه عقبم انشالله كه تو اين صفحه ها كلى مامانهاى جديد داشته باشيم🙏🏼💕

من امروز براتون خبر دارم و اينكه دختر ما ديگه منتظر نموند و دلش خواست زودتر به دنيا بياد كيسه آبم پاره شد و رفتم بيمارستان و حدودا ٧ ساعت بعدش زايمان كردم

نمى دونم چه جورى از حسى كه گذروندم براتون بگم كه اصلا قابل وصف نيست اما مى خوام بدونين سر زايمان براى همه منتظرها از ته قلب دعا كردم كه اين حس غير قابل وصف رو با تمام وجود حس كنن براى همه باردارها كه به سلامتى زايمانى به شيرينى زايمان خودم كه يكى از بهترين حس دنيا بود داشته باشن🙏🏼💕🌸 

سلام دوستان من دوماه پیش پانکچرشدم جنین هام فیریزشدن،خودم چون آندومتریومای دوطرفه دارم برام دیفریلین دادن زدم گفتن بعدازدوماه برم براشروع سیکل انتقال،بنظرتون چقدزمان میبره تاانتقالم

ایشالا به سلامتی ، من رفتم سونو میگه یه تیکه دو سانتی مونده حالا برم دکتر ببینم باید چیکار کنم ، همس ...

ان شاالله همون تیکه هم دفع بشه با دارو عزیزم، حالا فعلا هردو تو شوک این سقط هستین ان شاالله برا بار دوم با انرژی شروع میکنید و نتیجه مثبت میشه، به شوهرتون بگید همیشه که انتقال به سقط ختم نمیشه و زندگی بدون بچه هم مسلما سخته پس باید تلاش کرد ونتیجه هم با خداست و براتون آرزوی بهترینها دارم عزیزم