2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
زی زی جونم منفی شد ممنون که به فکرم‌بودی، خدا نی نی ات رو حفظ کنه و به سلامتی بیاد بغلت🥰🥰💖💖💝💝

متاسفم نیلا جونم از خدا برات صبر میخوام ان شاءالله خیلی زود معجزه خدا تو دلت لونه کنه😘😘

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهی جان میشه بگی مشکل شما چی بود؟ دوتا انتقال منفی داشتم من. 27سالمه. شوهرمم 27سالشه.قبلی هارو رویا ...

عزیزم سلام من یه سقط ده هفته داشتم بعد دکتر گفت بخاطر ضعیف بودن اسپرم بوده چون شوهرم کم تحرکی داشت و اسپرم های ضعیف

مشکل ما اولش از شوهرم بود دوبار آی یو آی کردم نشد

یکبارش صارم یکبارش ابن سینا 

بعد خارج رحمی شدم لوله هام برداشته شد 

با جنین های ابن سینا چهار بار انتقال داشتم که نشد اتفاقا منم اونجا با طرازی بودم 

بعد پیش دکتر نصر که پانکچر شدم با انتقال اول باردار شدم تیم جنین شناسی گاندی خیلی خوبه و. دکتر نصر هم انتقالاش چون با سونو هست و اینکه فریز انتقال میده و به بدن اجازه رفرش میده خیلی جواب میده

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
زی زی جونم منفی شد ممنون که به فکرم‌بودی، خدا نی نی ات رو حفظ کنه و به سلامتی بیاد بغلت🥰🥰💖💖💝💝

نیااسمان جون 

خیلی برات ناراحت شدم،ایشالا به زودی خدا معجزش رو نشونت بده

عزیزم شما هم احساس پری داشتین؟

بچه ها ببخشید زیاد سوال میپرسم🙈تروخدا راهنماییم کنین. ازمایشLH روز دهم پری مربوط به چی هست؟اصلا خود ...

ال اچ همون هورمون ه که وقتی به پیک می رسه باعث میشه تخمک آزاد شه تو بدن 

خدای مهربونم شکرررررت .
عزیزم سلام من یه سقط ده هفته داشتم بعد دکتر گفت بخاطر ضعیف بودن اسپرم بوده چون شوهرم کم تحرکی داشت و ...

سلام عزیزم شما هم بیمار دکتر نصر هستین می خواستم بدونم ایشون چه مرکزی برای عکس رنگی رحم معرفی میکنم. الان زنگ زدم مطب دکتر نصر میگن دکتر عالیه شیوعی ولی هر چی زنگ میزنم برای نوبت دهی جواب نمی‌دن. شما اطلاعی دارین که دکتر نصر با چه مراکزی برای عکس رنگی همکاری می کنن

عزیزم سلام من یه سقط ده هفته داشتم بعد دکتر گفت بخاطر ضعیف بودن اسپرم بوده چون شوهرم کم تحرکی داشت و ...

دکتر نصر بیمارستان گاندی انتقال میده؟

خدای مهربونم شکرررررت .
سلام بچه ها🌹 اينقدر اعصابم داغونه😢☹️☹️ امروز وقت سونو داشتم ابن سينا گفتن بايد بري كلينيك باردا ...

عزیزم شما هم با دکتر عارفی بودین اگه اشتباه نکنم. منم انتقال آخرم با دکتر عارفی بود که متاسفانه منفی شدم. بعد رفتم بیمارستان عرفان گفتن خارج از کشور هستن و تا یکماه هم عرفان نمیان. الان زنگ زدم بیمارستان بهمن گفتن که دکتر اومده و صبح بهمن بوده ولی الان هر چی زنگ میزنم مطب یا جواب نمی‌دن یا اشغاله. معلوم نیست که کی درست میگه. من می‌خوام برم پیششون برای علت منفی شدنم ولی پیداشون نمی کنم. شما امروز که ابن سینا بودین خبری ازشون دارین؟

سلام عزیزم شما هم بیمار دکتر نصر هستین می خواستم بدونم ایشون چه مرکزی برای عکس رنگی رحم معرفی میکنم. ...

عزیزم فردا صبح زنگ بزنید صبح تا ظهر هستند

زنگ بزنید بهتون میگه روز اول پریودتون زنگ بزنید وبرای همون سیکل روزهای ۸تا۱۱ بهتون وقت میده 

برای عکس رنگی خیلی از دکترها قبولش دارن

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام عزیزم شما هم بیمار دکتر نصر هستین می خواستم بدونم ایشون چه مرکزی برای عکس رنگی رحم معرفی میکنم. ...

سلام عزیزم همون عالیه شیوعی رو گفتن صبحها زنگ بزن هستن پنج شنبه هم فکر کنم نباشن

منم رفتم پیشش

اگر هم با بیهوشی بخوای انجام بدی فقط اون مرکزی که توی قم هست رو پیشنهاد دادن

جای دیگه رو قبول ندارن 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس