2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من تخمکم کیفیتش خیلی خوب بود.خود جنین شناس میگفت تا حالا تخمکی با این کیفیت ندیدم.ولی خب نشد که بشه. ...

گلم اورولوژیست خوب دکتر امیرجنتی هست خصوصی که راحت همون روز نوبت میده، کاش پیش اورولوژ برید اول، خیلی تعریفشون رو شنیدم

به سلام مامان عجول و عزیزم خوبی‌؟ امروز روز چند انتقالی؟  گلم من بعد از آزمایش بی بی زدم و ظرف ...

بسلامتی عزیزم والا من بی بی ها بعد نیم ساعت تا یه ساعت یه هاله میندازن امروز روز ۱۱ انتقالم هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تخمکم کیفیتش خیلی خوب بود.خود جنین شناس میگفت تا حالا تخمکی با این کیفیت ندیدم.ولی خب نشد که بشه. ...

کاش حداقل میدیدن این جوریه چندتا از تخمک ها رو فریز می کردن حداقل، واسه منم تو اسپرم واش اول همه به هم چسبیده بودن و به هوش که اومدم بهم گفتن رضایت میدی تخمک فریز کنیم که گفتم آره ولی چند دقیقه بعد دوباره اومدن گفتن اوکی شد

میگن نت نباید بیای بعد انتقال واقعا نباید بیاییم ؟؟؟اخه دکتر رویان چیزی نگفت

طبیعیه گلم بعضیا این جور میشم، والا منم بعد مثبت شدن پرسیدم گفتن هنوز مطالعه ایی نیومده که اثبات کنه ضرر داره ولی احتیاط کن برای دل خودت چون بلاخره همه آپارتمان نشین هستیم و از همه طرف مودم های همسایه ها و.... ما رو احاطه کردن 

خانومایی که مثبت شدین میشه بگید قبلش چه کارایی انتخاب دادین؟؟ من دوشنبه ان شالله انتقال دارم ...

عزیزم به سلامتی، من کار خاصی نکردم همون پیاده روی و مایعات زیاد و دعا کردن و اینا واقعا هیچ کار خاصی شب قبلش نکردم ولی قبل پانکچر تا انتقال تغذیه خوبی داشتم و تو ماه رمضون حسابی خرما و شربت گل پنیرک خوردم

بچه ی سوال میپرسم دعوام نکنیدا😊من چرا دیگه هیچ علامتی ندارم؟اگه زبونم لال رشد جنین تو هفته های پایی ...

خخخخخخخخخ این نگرانی مشترک همه ماست ولی فکر کنم به چیزای خوب فکر کنیم بهتره تا خوبی ها هم جذب ما بشن، ما که تا الان هیچ کاره بودیم و تو باردار شدنمون جز خدا کسی کاری نکرده، بهتره الانم بسپاریم به خدا

من آیه فاالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین می خونم خیلی کمکم می کنه

گاهی هم بی بی میزنم🙈🙈🙈🙈کاملا غیر علمی ولی خو سرخوش میشم😂😂😂😂

راستی امیر جنتی مطب خصوصی هم داره فقط تو ابن سینا نیست، مطبش هم سمت رسالت هست نزدیک مطب طرازی الان آدرس دقیقش تو ذهنم نیست

سلام زینب جون و بقیه مامانای عزیز و مامانای آینده 

من بالاخره بعد ۴۰ روز به لک افتادم با همین پریودی قراره ۲۱مین روز ش آمپول برای شروع انتقال رو بزنم 

چیکار کنم لک ها به پریودی تبدیل بشه چون باید دقیق بدونم ۲۱ مین روزم چندم میشه 

قراره جنین اهدایی بگیرم نمیخوام تخمک گذاری صورت بگیره فقط از الان آماده بشه رحمم و اندومتر گرانقدرم که فعلا اون داره منو بازی میده 

اون تقویتی ها رو از الان شروع کنم به خوددن ویتامین E    ,D,ب کمپلکس رو یا بعد پاکی بخورم 

🤗🤗🤗 از الان میگم من شما رو به ستوه میارم انقد سوال میکنم 

ببخشید دیگه بزارین به حساب کم توانی و خستگی ۱۱ ساله م 

الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام زینب جون و بقیه مامانای عزیز و مامانای آینده  من بالاخره بعد ۴۰ روز به لک افتادم با همین ...

عریزم ابغوره بخور واگه میتونی گرمیجات بخور مثله دمکرده زعفران دارجین ایشالله زود پریت زیاد میشه و نتیجت مثبت بشه

عریزم ابغوره بخور واگه میتونی گرمیجات بخور مثله دمکرده زعفران دارجین ایشالله زود پریت زیاد میشه و نت ...

عزیزم ممنون روی آندومتر گرمی خوردنا تاثیر نازک شدن نداره؟

الهی مرا  آن ده که آن به