2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
بچه ها من نمی دونم چمه دو سه روزیه سرحال نیستم. دیشب خواب خیلی بدی دیدم. در مورد سونو رفتن و تشکیل ق ...

عزیزم طبیعیه، این قاطی کردن‌ها مال هورمونهای بارداریه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان خوبم من بعد مدتها اومدم سایت حال روحی خوبی نداشتم با دعای شما خانمای گل من در اخر ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.... 

عزیزم شما از نظر ایمنی انعقادی خصوصا انعقادی بررسی شدی؟ 

اگه نشدی اول اونارو چک کن چون هم هزینش کمتره هم اگه مشکلی باشه جنین سالمم انتقال بدی نتیجه مشابهی خواهی گرفت.... 

اگه اونارو چک کردی مشکلی نبود اون وقت برو سراغ تعیین سلامت جنین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جون و خانم های عزیز من امروز پانکچر شدم،،متاسفانه تخمک نداشتم،واقعا نمیدونم چی شد،دو تا فو ...

عزیزم متاسفم.... 

ذخیرت چنده؟

شاید نوع سیکل و داروهات با بدنت سازگار نبوده.... 

عزیزم خیلی ناراحت شدم....  عزیزم شما از نظر ایمنی انعقادی خصوصا انعقادی بررسی شدی؟  اگه ...

سلام انا جان

بله عزیزم همه را انجام دادم و خوب بودن

دکتر ایمونولوژیست هم رفتم گفت مشکلی نیست و بر فرض اگر هم مشکلی داشتی دارویی جز اینایی ک مصرف کردی نبود ک بهت بدیم

با اینکه میگم امیدم را از دست ندم ولی ته دلم نا امید شدم

اخه ویتامین ای 400 جدا میخورم...الان با دوز کمتر تو بقیه هم هست از این نظر منطورمه ...بعدم همشون روش ...

نه گلم داروخانه درست گفته خصوصا برای ویتامین های محلول در چربی مثل ویتامین ای، به نظرم بهترینش اوابوست و اینوفولیک هست 

دقیقا منم همزمان با رویا و هانا انتقال داشتم ،الان فکرشو میکنم میگم اگه منم مثبت میشدم ..... بازم خد ...

الهی که سال دیگه قلمبه شده باشی و منتظر زایمان، خیلی سخته می فهمم، خدا زودی آرزوتو بر آورده کنه 

سلام دوستان اگر یادتون باشه من قرار بود چند روز دیگه واسه دومین بار میکرو کنم . دو ماه قبل رفتم دکتر ...

عزیزم مبارکت باشه😍😍😍😍گلم فقط شیاف سیکلوژست گیر بیار و ادامه بده حتما که معجزه شده برات😍😍😍😍

خدایا شکرت

دوستان من ی کار بدیم کردم😔 چون حتی ی هزارم فک نمیکردم ممکنه باردار بشم و تاخیر داشتم این چند روز حد ...

اشکال نداره دیگه، نشاسته حل کن تو آب بخور، استراحت کن، ان شاء الله چیزی نمی شه گلم، تخمک گذاری بله ممکنه خصوصا اگر پری منظم نباشه

مامانا من نگرانم 

طبق حساب مرکز امروز ۶ هفته و دو روزمه ولی اصلا تهوع و علایم هیچی ندارم فقط روزی دو سه بار سینم حفیف تیر میکشه یا زیر دلم همون نقطه که از اول سفت شد یک کوچولو تیر میکشه

مگه بارداری بدون تهوع و اینام میشه؟ زیادی حالم خوبه نکنه نی نی چیزیش شده؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم