2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام به همه دوستان خوب.من شنبه انتقال دارم . اومدم بگم برام دعا کنید اینسری نتیجه بگیرم .دعا در حق ...

سلام به همه دوستان خوبم من بعد مدتها اومدم سایت حال روحی خوبی نداشتم با دعای شما خانمای گل من در اخرین انتقالم باردار شدم و قلب جنینم تشکیل شد  ولی متاسفانه هفته ۹ و ۶ روز قلب جنین از حرکت ایستاد و داخل خونه سقط کردم حالا طبق نظر دکتر باید اینسری برم برا pgd برای تعیین سلامت خود جنین میخوام بدونم کسی اینکارا انجام داده؟بهم گفتن برو بیمارستان لاله دکتر یوسف نژاد

البته دکتر میگفت برو برا جنین اهدایی ولی من خودم اصرار دارم پی جی دی انجام بدم و هر کاری میشه انجام بدم تا مطمعن بشم ک ایا جنین مشکل داره یا نه

حرفا را خلاصه زدم اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم

چه قدر عالی بوده، چه قدر با شعور بودن، کاش اسمشون رو بگی منم موندم سونو قلب چی کار کنم برم نسل امید ...

💙💚🧡💜

زينبي جون منم همين مشكلو دارم

نميدونم كجا برم

توروخدا به هر نتيجه اي رسيدي به منم بگو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار تارا جان عکسش و و کی باید بری برا سونو قلب؟

گذاشتم عزیزم صفحه ۹۶۵۰

دکترم گفت واسه قلبش هفته بعد بیا شنبه که تعطیله دکترمم تا چهارشنبه نیست احتمالا چهارشنبه برم که به حساب اونا میشه ۶ هفته و ۶ روز

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها من نمی دونم چمه دو سه روزیه سرحال نیستم. دیشب خواب خیلی بدی دیدم. در مورد سونو رفتن و تشکیل ق ...

عزیزم خدارو شکر کن بارداری راحتی داری انشاللله فکرای منفی هم ممنوع همه چیز عالی و خوبه🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها من نمی دونم چمه دو سه روزیه سرحال نیستم. دیشب خواب خیلی بدی دیدم. در مورد سونو رفتن و تشکیل ق ...

مامان مصی افکار بد ممنوعه نی نی هامون سالمو سرحالند فقط گاهی زیادی میخابند 

نی نی منم گاهی اصلا خبری ازش نیست شاید یک شبانه روز بعد یهو یک اخطار میده نگران نباش

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
گلم تو پاکی کامل باید باشه از روز 7تا 10 پری، قبلش آنتی بیوتیک دادن تا چند روز بعدش گفتن نزدیکی هم ن ...

مرسی یکشنبه زنگ میزنم وقت میگیرم. قبلش باید آنتی بیوتیک خورد؟ بعد تو اون ماهی که عکس میگیرن دیگه نمیشه اقدام کرد

عزیزم خدارو شکر کن بارداری راحتی داری انشاللله فکرای منفی هم ممنوع همه چیز عالی و خوبه🌷🌷🌷🌷

من به خاطر بارداری ام هر روز و هر لحظه خدا رو شکر می کنم . ولی نمی دونم چرا انرژیم کم شده سرحال نیستم. من الان یه ماهه دارم امپول پروژسترون میزنم هر روزشو با خنده و‌خوشحالی رفتم و حتی موقع تزریق لبخند میزدم دردم‌که می اومد چون می دونستم به خاطر وجود یه نازنینه این دردا اما الان نمی دونم چم شده واقعا☹️ واسم دعا کن مامان ارامش❤️

مامان مصی افکار بد ممنوعه نی نی هامون سالمو سرحالند فقط گاهی زیادی میخابند  نی نی منم گاهی اصل ...

تارا جون خیلی برام دعا کن. وسوسه میشم برم دوباره از بدم ولی میگم نه بدتره . صبر کنم تا دوشنبه که برم سونو. دعا کن منم نی نی مو ببینم و‌خیالم راحت شه❤️

سلام به همه دوستان خوبم من بعد مدتها اومدم سایت حال روحی خوبی نداشتم با دعای شما خانمای گل من در اخر ...

متاسفم عزیزم. انشاءالله خدا خودش به بهترین نحو و به زودی برات جبران کنه. 🌹❤️ 

سلام آنا جون و خانم های عزیز

من امروز پانکچر شدم،،متاسفانه تخمک نداشتم،واقعا نمیدونم چی شد،دو تا فولیکول ۱۲ و ۱۳ داشتم شنبه،از اتاق عمل که اومدم بیرون گفتن تخمک نداشتی،یا موچ بوده یه همچین چیزی،واقعا نمیدونم چی کار کنم،یعنی سری بعدم همینه،من ذخیرم پایینه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
من به خاطر بارداری ام هر روز و هر لحظه خدا رو شکر می کنم . ولی نمی دونم چرا انرژیم کم شده سرحال نیست ...

به خدا منم مثل شما هستم هر لحظه خدارو شكر ميكنم به خاطر نعمتش

ولي اصلا حال ندارم انرژي ندارم،ولي فكر كنم به خاطر بارداريه

نگین جان چطوری چه کردی خواهر ؟ جوجه ریزه میزه ما چطوره؟

سلام عزیزم قربونت برم شما خوبین؟ امیدوارم که جوجه خوب باشه با این استرسا، شنبه آزمایش سلفری رو دادم منتظر جوابم گفتن تقریبا دو هفته طول میکشه جوابش بیاد، شبا تا صبح خواب جواب میبینم خُل شدم دیگه😥

الحمدالله❤
متاسفم عزیزم. انشاءالله خدا خودش به بهترین نحو و به زودی برات جبران کنه. 🌹❤️ 

ممنون عزیزم ان شالله بهترینها برای شما هم اتفاق بیفته

اولین بار برای دکتر تهران میام یکم گیجم نمیدونم دمتر یوسف نژاد ک معرفی کردن کارش چطوره؟ دکتر افلاطونیان معرفیشون کردن

مامان سبحان ۵ تا تخمک بیشتر نداشتم.ناراجت نیستم بخاطر تعداد تخمکام به هیچ وجه تازه دیروز خیلی هم خوش ...

منم یه چهارشنبه ای بود پانکچر شدم.پنجشنبه زنگ زدم.گفت شنبه دوباره زنگ بزن.استرس نگیر.مرکزت خصوصیه یا دولتی؟گاهی بخاطر هزینه فریز میگن حضوری بیا

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر