2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بی بی چکه عزیزم . من تو سیکل میکرو بودم . قرار بود اینبار پریود شم گونا اف بزنم برم واسه پانکچر مجدد ...

احساسات برا بارداریه عزیزم از خدا میخوام که به سلامت نی نی خوشگلتو بغل کنی مراقب خودت باش عزیزم 

الهی مرا  آن ده که آن به 
عزیزم.انشاءالله ک.معجزه خدا تو دلت لونه کرده😍😍..برااینکه مطمین.شی با ادرار فردار صبح هم. ی تست بزن ...

مرسی عزیزم . ان شاءالله فردا هم تکرار میکنم اگر خدا خواست و ثبت بود یکشنبه تیتر میدم .توکل ب خدا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احساسات برا بارداریه عزیزم از خدا میخوام که به سلامت نی نی خوشگلتو بغل کنی مراقب خودت باش عزیزم  ...

هر چی خدا بخواد عزیزم . اگـرمثبت باشه واقعا معجزه شو بهم نشون داده

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
دوستان برای پانکچر مثانه خالی باشه؟ 

عزیزم من پارسال که پانکچر شدم خود مرکز بهمون قبل عمل گفت مثانه تون رو خالی کنین. واسه انتقالم گفتن خالی باشه... خودشون قبل عمل بهتون میگن

عزیزم حتما آزمایش‌های تکمیلیو انجام بده....  وقتی دو بار منفی شدی یعنی این وسط یه جای کار میلن ...

انا جون من سه بار منفی شدم این بار هیستروشدم همه ازمایشای تکمیلیا انجام دادم ولی واقعا دیگه نمیدونم مشکل کجاس؟همسرم اصرار داره باز بریم برا انتقال اما من اصلا جرئت نمیکنم خیلی میترسم باز منفی بشه 

😍😍خدایا شکرت
سلام بچه ها دكتر شه بخش براي يكشنبه بهم گفت پانگچر كنم امشب گفت اول آمپول اچ سي جي بزنم ولي يه آزما ...

عزيزم نگران نباش همون دكاپتيل رو هم خيلي تجويز ميكنن، ب منم كه هايپر شده بودم دكا زدن، جلوي عوارض هايپري رو ميگيره

...
عزیزم درک‌ میکنم این انتظار چقدر تلخه😔 انشالله خدا یه جوری برات جبران کنه که از لحظه لحظه بارداریت ...

رويا جون توروخدا لحظه زايمانت منم دعا كني😘خدا رحم كنه  زود از اين انتظار ديوانه كننده دربيام، تو كه در جرياني چه جوري رو ب جنون ميرم😔

...
بچه ها بالاخره بعد نه سال خدا معجزشو بهم داد ومنو لایق مادرشدن دونست...ازم مثبت شد با بتای۷۹۱۰

مبارک باشه خانومی😍😍🥰🥰

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بچه ها يه سوال ديگه من ناخونام كاشته ، براي روز پانكچر مشكلي كه نداره؟ 

برا پانکچر نه اما بعدا برا نینی ضرر داره منم کاشت داشتم دراواردم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

جمعه هستش و بچه ها مشغولم من هر ۱۵ دقه میام میبینم کسی چیزی نزاشته قبلا میومدم یهو ۳صفحه پر شده بود😓حوصلم سر رفت چقدر سکوت😊

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم