2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
🔊🔊سلام دوسیا میگم این همه داروی تقویتی که میگید باهم خوردنش تداخل بهم نمیزنه؟ من مولتی ویتامین م ...

با فاصله استفاده کن دیگه منظور یکی صبح یکی شب ...مشکلی نداره چون همه این ویتامین ها جذب بدن نمیشن که احیانا دوز مورد نیاز رو بالا ببره .یه مقدار دفع میشه .ویتامین ای رو مثلا همراه ناهار بخور چون محلول در چربیه.

خدای مهربونم شکرررررت .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي عزيزمممم ان شالله🌹 نه نخوردم، از الان تاثير داره؟ اگه هايپر بشم چقدر بعد ميتونم انتقال بدم؟

اره حتما که تاثیر داره. بعد پانکچرت هم حتی باید بخوری. فکر کنم یکی دوماه بعدش بسته به شرایطت. اگه زود عوارضش بره ماه بعدم ممکنه برات انتقال بدن

بچه ها بالاخره بعد نه سال خدا معجزشو بهم داد ومنو لایق مادرشدن دونست...ازم مثبت شد با بتای۷۹۱۰

خیلییییییییی مبارکه عزیزمممممم، عزیزم از تجربياتت بگو مشکلتون چی بود و اگه زحمتی نیست بگید کجا رفتید و چه کارایی کردین 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
مامان جونم 😍  منم درد ناف رو داشتم و دارم.نگران نباش... برای لکه بینی هم من بعد خونریزیم دقی ...

وایی خیالم راحت شد منم هپارین و اسپرین و قطع کردم خدا کمک کنه خودش اره همش قهوه ایه 

خداروشکر پس ممنون عزیزم

خدا کنک کنه به سلامتی زایمان کنی🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم احتمال عفونت همیشه هست، من دستکش غیر لاتکس از این ونیلی ها از داروخانه خریدم با اون میفرستم دا ...

سلام زینب جون خوبی بسلاپتی مثبت شدی😍😍😍

توروخدا برا منم دعا کن این ماه جنین برام درست بشه 

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
ارامش جان استرس نداشته باش عزیزم. شما که اون موقع که خونریزی داشتی رفتی دکتر و‌حدت رو شکر همه چیز خو ...

انشالللله 

و انشاللله شما هم 

همه با هم به سلامتی زایمان کنیم🌷🌷🌷🌷شوهرم امروز میگه کی زایمان میکنی خیالمون راحت شه🤣🤣🤣استرسا تموم شه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام ثمين جون ، خوبي خواهري ، ان شا الله كه هميشه سلامت باشي ، دلمون برات تنگ شده عزيزم .

فدات خواهری شکر خوبم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
با فاصله استفاده کن دیگه منظور یکی صبح یکی شب ...مشکلی نداره چون همه این ویتامین ها جذب بدن نمیشن که ...

اخه ویتامین ای 400 جدا میخورم...الان با دوز کمتر تو بقیه هم هست از این نظر منطورمه ...بعدم همشون روش نوشته بعد از غذا

مثلا اووابوست.....اینوفولیک....و بقیه داروهای تقویت تخمک باهم تداخل نمیزنه......شوهرم میخواسته بخره دکتر داروخانه ترسوندش گفته یکی رو بده خانمت🙃حالا من میگم بابات خوب ننت خوب شما میخریدی من دیدم بچه های نینی سایت میخورن حتی با تجویز دکتر😊

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مبارکا باشه😊😍😍😍😍😍 خدا رو شکر.... انشالله به سلامتی و عاقبت بخیری⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

وای رویا تیکراتون منو حال میاره😍😍😍😍

روز شمار داری برای اومدن نینمون

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
وای رویا تیکراتون منو حال میاره😍😍😍😍 روز شمار داری برای اومدن نینمون

دقیقا منم همزمان با رویا و هانا انتقال داشتم ،الان فکرشو میکنم میگم اگه منم مثبت میشدم ..... بازم خدایا شکرت واسه همه داده ها و نداده هات

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دقیقا منم همزمان با رویا و هانا انتقال داشتم ،الان فکرشو میکنم میگم اگه منم مثبت میشدم ..... بازم خد ...

عزیزمی....انشاله بزودی جشنتو رو هم میگیریم.....

سه  صلوات برات فرستادم زود شکم گنده بشی😉

وای رویا تیکراتون منو حال میاره😍😍😍😍 روز شمار داری برای اومدن نینمون

😉😉😉😉 

فدای شما

جیگر‌ منم این هفته های آخر داره حال میاد از بیخوابی و ورم و کمر درد😅

میگم خدایا از این دردا به جون همه مشتاقا بنداز😂

یعنی چنان پسر منظم و مودبی دارم دست به سینه نشسته همون وقتی که براش تعیین کردن بیاد

در حالیکه من یکسره سرم تو خشتکمه ببینم رنگ ترشحاتم تغییر کرده یا نه🤭😅 اصن یه وضعی

دقیقا منم همزمان با رویا و هانا انتقال داشتم ،الان فکرشو میکنم میگم اگه منم مثبت میشدم ..... بازم خد ...

عزیزم درک‌ میکنم این انتظار چقدر تلخه😔

انشالله خدا یه جوری برات جبران کنه که از لحظه لحظه بارداریت و زایمانت و بچه داریت کیف دنیا رو ببری

اگرم دیر آید انشالله که خوش آید