2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اولا سلام به همه خانم های محترم گروه.... دوم سلامممم ترلا جان خوبی؟ شناختی؟ پارسال بهمن انتقالمون ب ...

سلام عزیزم آره شناختمت. خوبی گلم؟ شما انتقالت چی شد پارسال اصلا یادم نمی یاد. من دوباره خرداد انتقال دادم و متاسفانه منفی شدم. امیدوارم که شما خوش خبر باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه من که واسه پروژستزون میرم درمونگاه دیگه اونم با خودم میبرم برام بزنن. تو خونه هم یه شوهر ترسو ت ...

پروژسترون رو اره بايد بريم درمانگاه منم همسرم ترسر همينو ميگفت كه يه بلايي سرت مياد من دلو زدم به دريا و امتحان كردم 

ببين به من گفتن پروژسترون رو بين ١٠تا ١١صبح بزن بعد انوكسا رو عصر بزن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان میخوام از دکتر عارفی وقت بگیرم چطور میتونم زودتر وقت بگیرم آخه از شهرستان قراره بیام ممن ...

سلام عزيزم ميتوني زنگ بزني بيمارستان بهمن ببيني چه روزايي هستش كه بتوني بياي ولي عارفي سرش شلوغه توقع نداشته باش به همه سوالات جواب بده چون از شهرستان مياي ميگم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم نگران نباش دوباره بهت میدن🌷🌷🌷منم گم کردم میدن

ممنون عزيزم پيدا شد💋💋 

همسرم از تو كيفم دراورده گذاشته لاي قرآن به منم نگفته بود بعد كلي استرس گفت چرا ناراحتي گفتم گم كردم گفت من از تو كيفت برداشتم🤪🤪

دوستان برای پانکچر مثانه خالی باشه؟ 

بله قبلش دستشويي برو بعد كه بهوش اومدي حالت خوب بود بهت ميگن بازم برو دستشويي

عزیزم فک نکنم مشکلی داشته باشه بری مرکز بهت کپی میدن  چون همه اطلاعاتت تو کامپیوتر هست

فدات عزيزم پيدا شد🥰🥰

اون کارت فقط برا اطلاع خودته وگرنه اونم که ببری کلی با کامپیوتر تطبیق میدن

خدارو شكر پيدا شد فقط من خيلي الكي استرس داشتم 💋

ان شالله به زودی زود جواب بگیری منم اندومتریوز داشتم که لاپاراسکوپی کردم یه دوره انتقال دادم که من ...

انشالله همه منتظرا 

واقعا انتقال منفی خیلی بده

من کلی ازمایش هم دادم

که همه چی سالم

فقط این موقع شب از خدا میخوام هیچ زن ی رو از نعمت مادد شدن محروم نکنه

ما این راه رو میریم خیلی سخته 

که حق طبیعیمون رو نتونیم داشته باشیم

من امروز گردش بودم

بس همه گفتن چه تنبلی خب جرا بچه نمیارید

خواستم زمین دهن بار کنه منم برم توش

میخندیدم و جواب نمیدادم

ولی دلم خواست همون موقع بمیرم از درد دلم 

دوستان من ی کار بدیم کردم😔 چون حتی ی هزارم فک نمیکردم ممکنه باردار بشم و تاخیر داشتم این چند روز حد ...

عزيزم نگران نباش ان شا الله كه معجزه خدا شامل حالت شده و طبيعي باردار شدي ، چرا كه نشه خانمي من اين بار كه طبيعي باردار شدم دقيقا فقط دو بار اواخر سيكلم اقدام داشتم اون هم طوري بود كه بعدش بلافاصله از ترس اينكه دخترم بيدار نشه رفتم حمام .

عزیزم داشتم دعا میخوندم برات دعا کردم مثبت باشه

عزیزم ـ تست صبم منفی شد خونم دیدم 😔😔 اشکال نداره سعی میکنم قوی برم واسه میکرو💪 بازم توکلم به خداست❤

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
عزيزم نگران نباش ان شا الله كه معجزه خدا شامل حالت شده و طبيعي باردار شدي ، چرا كه نشه خانمي من اين ...

خدا نی نی تو حفظ کنه عزیزم ❤واسه من این بار خدا صلاح ندونست ـ ان شاءالله میرم واسه سیکل میکرو . دعا کنین اونجا ناامید نشم دیگه😔تست صبم منفی شد خون هم دیدم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
بچه ها من رفتم پیش دکتر نصر اونم با چه مصیبتی ۶ ساعت کامل منتظر شدم تا نوبتم شد. آزمایش های من و همس ...

اول یک ویزیت برو دکتر زرنانی پروندتو دقیق بررسی میکنه ازمایشی اگه کم و کسر داشته باشی برات مینویسه بعد دیدن نتیجه برای دکترت توصیه هایی مینویسه البته دکتر نصر بسختی زیر بار اجرای توصیه ها میره الان مشکل دوستم همینه ولی خب نصر انتقالش خوبه معمولا

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من پودری رو استفاده میکردم که بهش حساسیت ندارم اما خب الان نمیدونم میتونم استفاده کنم یا نه آخه ژیل ...

عزیزم منم نمی تونم‌هیچ وقت از ژیلت استفاده کنم اما از سر شیو اپیلیدی اسفاده میکنم، خیلی خوبه

سلام عزیزم فدات بد نیستم زیاد سایت نمیام

خدارو شکر که بهتری.... 

انشالله به خبر معجزه میایی عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com