2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
😉😉😉😉  فدای شما جیگر‌ منم این هفته های آخر داره حال میاد از بیخوابی و ورم و کمر درد😅 میگ ...

خیلی باحالی رویا😂😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
😉😉😉😉  فدای شما جیگر‌ منم این هفته های آخر داره حال میاد از بیخوابی و ورم و کمر درد😅 میگ ...

حلالت نمیکنم وقتی دیدیش برای ما دعا نکنی😂

اخ رویا هنو یکسال نشده دلت برا ای روزا تنگ میشه....ماه اخر ادم دوست داره زود زایمان کنه اما بعد باز دلش میخواد این دورانو😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حلالت نمیکنم وقتی دیدیش برای ما دعا نکنی😂 اخ رویا هنو یکسال نشده دلت برا ای روزا تنگ میشه... ...

حتما عزیزم. اگه لایق باشم دلم میخواد اون لحظه فقط از خدا حاجت روایی شماها رو بخوام

اخه ویتامین ای 400 جدا میخورم...الان با دوز کمتر تو بقیه هم هست از این نظر منطورمه ...بعدم همشون روش ...

اره ببین همه اون چیزی‌که از یه قرص میخوری جذب نمیشه یه مقدار دفع میشه پس دوز چند تا دارو باهم زیاد نمیشه نگران نباش 

خدای مهربونم شکرررررت .

سلام دوستان اگر یادتون باشه من قرار بود چند روز دیگه واسه دومین بار میکرو کنم . دو ماه قبل رفتم دکتر بهم مدروکسی پروژسترون داد از ۱۴  قاعدگی روزی چهار تا بخورم تا ده روز. ماه قبل خوردم بعد ده روز پریود شدم دوباره از روز 14 شروع کردم ـ الان دوازده روزه تموم شده هیچ خبری از پری نیست.قرار بود از روز دوم پری امپولای گونال اف رو شروع کنم و روز هشتم برم سونو واسه پانکچر. فقط زیر دلم و کمرم درد میکنه. اینم بگم اگر یادتون باشه چند وقت قبل هم گفتم دهنم بد مزه شده از هر بوی غذایی بشدت بدم میاد گفتم شاید اثر پروژسترونا باشه😔 امروز تست زدم درکمال ناباوری دو تا خط افتاد یکی کم رنگ یکی پر رنگ درفاصله یه دقیقه... اصلا باورم نمیشه یعنی من باردار شدم اونم طبیعی؟؟؟؟!!!!! چند تا سابقه سقط دارم تا یکشنبه ک برم از بدم هزار جور فکر و خیال دارم ـ دعا کنین واسم معجزه اتفاق افتاده باشه😭😭

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

دوستان اینم بگم من هیچ امپولی نزدم فقط قرص مدروکسی پروژسترون خوردم اونم دوازده روز قبل تموم شده. بنظرتون به این تست میتونم اعتماد کنم؟؟دل تو دلم نیست ـ بعد سیزده سال😭😭

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام دوستان اگر یادتون باشه من قرار بود چند روز دیگه واسه دومین بار میکرو کنم . دو ماه قبل رفتم دکتر ...

ووووووی😍😍😍😍 چرا که نه

حتما خبرای خوبی هست.... حالا چه اصراری داری تا روز دکتر فکر و خیال بد کنی!!!!

انشالله که نه ماه بارداری خوبی در پیش داری

این چند روز تا وقت دکتر برسه به این فکر کن این معجزه یه تجربه متفاوت قراره باشه.... تمام خاطره های بد رو بریز دور

منم دارم میبینم فردا با ادرار اول صبح بازم تکرار کن😍

واقعا اگر باردار باشم خدا واسم معجزه کرده .. درست وقتی هیچ امیدی نداشتم 😭 دعا کنین مثبت باشه بخاطر دل شاد مامانای عزیز، دل من و همه چشم انتظارا هم شاد شه....من چند بار سقط داشتم فقط دعا میکنم اگر ان شاءالله باردار باشم خدا واسم همونجور  ک هدیه داده نگهش داره و حافظش باشه

دوستان دارم  ديونه ميشم من كارت جنين رو ديروز تو بيمارستان گم كردم الان داشتم دنبالش ميگشتم نيستش چكار كنم خيلي حالم بد چكار كنم حالا😭😭😭😭

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عزیزم. دوره قبل آز دادم و سرم گرفتم. ولی نشد. باید دوباره آز بدم؟

نه اگه یه بار همه از های ایمنی انعقادی رو دادی که کافیه. عکس رنگی هم انداختی؟ لوله ها رو بررسی کردن؟

عزیزم آنوکسا رو خودتون تزریق میکنید؟ درد هم داره؟ من کلی استرس همین آمپول دارم با شروع سیکلم

من خودم ميزنم نه درد نداره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان دارم  ديونه ميشم من كارت جنين رو ديروز تو بيمارستان گم كردم الان داشتم دنبالش ميگشت ...

عزیزم چرا اینقد خودتو ناراحت می کنی عیبی نداره. اگه بری بیمارستان مگه دوباره بهت نمی دن؟ دیگه بالاتر از کارت شناسایی که نیست. دوباره بهت میدن

عزیزمی....انشاله بزودی جشنتو رو هم میگیریم..... سه  صلوات برات فرستادم زود شکم گنده بشی😉

فدای تو دوستم ممنونم😍😍😍😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘