2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
دکترش کی بود؟

من شهرستانم

دکتر سرشناسی نبود

اما دوستم خودش خیلی پیگیر بود

دو بار پانکچر کرد تخمکی نداشت

یه مدت سخت ورزش کرد و طب سنتی رفت

کلی چیز میز گیاهی خورد و بادکش تخمدان انجام داد

دفعه سوم پانکچر سه تا تخمک داشت

که فریز. کردن یکی از جنینها از فریز برنگشت

دوتا انتقال داد که دوقلو شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم معمولا با ولمن تا حالا کسی ندیدم مشکلی پیدا کرده باشه، یا دکتر همسرم گفتن ویتامین‌ سی و ای هیچ ض ...

مرسی واقعا.من میخواستم شروع کنم به یخ گذاشتن.با یه بار مشکلی پیش نمیاد؟

عزیزم الان دقیقا چندهفته ای و چندروز بعد انتقالته؟ من 26روزبعد انتقال رفتم واس قلب ک 6هفته ودوروز ب ...

عزیزم من دقیقا ۸ خرداد انتقال دادم ۲۷ روز الان میگذره

برم سونو واژینال؟💛💛💛💛💛

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام دوستان گلم 🌹 

چندتا سوال داشتم یکم نگرانم کرده دو سه روزیه کمر درد دارم ووقتی حالم بد میشه بیشتر بهم فشار وارد میشه نمیدونم نرماله یا دکتر برم 😞

راستی کسایی ویار شدید داشتن روی جنین فشار نمیاد ؟؟ ترسم بیشتر از اینه دست خودمم نیست دکترای مسخره هم کازی نمیکنن😞

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
شما ماهانه بیشتر از یه تخمک آزاد می کردی که ذخیره ت یه دفه اینقد کم شد؟

دکتر گفت احتمال همه چی هست....شرایط روحی..غذایی ارثی اب و هوا و همه چیز روی ذخیره تخمک اثر داره....و نامعلومه علتش...

بعد من هرماه سونو نمیرفتم که متوجه تعداد تخمک ها باشم....البته اگر با دارو منظورته متغیر بود تعدادشون هر ماه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
واقعا ااااااااااااااا؟؟؟ یا آزمایش اول غلط بوده یا دوم

آزمایش ها درست بوده هر دو تو مرکز ای وی اف بوده😶

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مگه میشه نرفته باشم...شیراز بهترین دکترا رو داره من حتی بیمارستان مادرو کودک شیراز کارمم کردم تشکیل ...

انشاله نتیجه بگیری....

واقعا زیاده هزینه من روز پانکچر متوجه شدم شیراز بیشتر از جاهای دیگه میگیرن🤗

ببین من یه تحقیقی تو نت دیدم نوشته بود نباید amh بالای ۳ و ۴ باشه آخه این خودش نشونه تخمدان پلی کیست ...

نه عزیزم....شکر خدا فقط این مشکل رو ندارم....

علتی که من مجدد آز ذخیره دادم این بود که خونریزیم شده بود یک روز بخاطر چکاپ ئایسگی البته بیشتر ترس ازش پیگیر شدم...چون بچه میخواستم و سنم هم زیر 35 بود ....

💚💚💚💚💚💚💚بچه ها من دیشب پیام دادم به ما ما دکتر که جواب میده همیشه و گفتم و پرسیدم ازش که دستگا ...

عزیزم منم خواهرم پزشکه اما اصلا اجازه نداد واژینال برم.البته چون من دل درد شدید داشتم ۶ هفته رفتم که قلبشو دیدم

سلام دوستان گلم 🌹  چندتا سوال داشتم یکم نگرانم کرده دو سه روزیه کمر درد دارم ووقتی حالم بد می ...

الهام جون خیالت تخت به نینی فشار نمیاد...

خواهر من تا نه ماه ویار داشت بنده خدا بلند میشد سرش گیج میرفت میخورد زمین علاوه بر تهوع...نه ماه بیشترین غذایی که خورد نون خشک تست شده و نون سوخاری بود.....اما بچش الهی شکر خوب بود.....

پس اصلا نگران نباش گلم......

الهام جون جنسیت مشخص شد؟؟؟؟یادم رفته!من احتمال میدم دختر داری