2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام.جواب ازمایشم منفی شد خیلی حالم خراب .من مشکلی خودم ندارم نمیدونم چرا نمیشه😔😔

عزیزم خیلی متاسفم اما بهت توصیه میکنم اینبار خیلی دقیق تر پیش بری.من در جریال روند درمانت نیستم اما منم بار اول که منفی شدم فکر کردم هیچ مشکلی ندارم و فقط همسرم ضعیفه اما با اصرار زیاد لاپرا و هیسترو شدم و فهگیدم یکی از لوله هام بشدت عفونت داره که احتناا منفی شدن رو خیلی بالا میبره

عزیزم من دقیقا ۸ خرداد انتقال دادم ۲۷ روز الان میگذره برم سونو واژینال؟💛💛💛💛💛

عزیزم.خب قلب واس هرکسی تو ی سنی مشخص میشه بعضیا زودتربعضیا دیرتر..بنظر من تو واژینال ک مشخصه ولی اگه بخای سونو شکمی بشی باید فعلا منتظر بمونی

هر کدومو ک کمتر بهت استرس میده همونو انتخاب کن😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم خواهرم پزشکه اما اصلا اجازه نداد واژینال برم.البته چون من دل درد شدید داشتم ۶ هفته رفتم که ...

۶هفته از پری رفتی عزیزم؟💙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم.خب قلب واس هرکسی تو ی سنی مشخص میشه بعضیا زودتربعضیا دیرتر..بنظر من تو واژینال ک مشخصه ولی اگه ...

ممنون عزیزم

🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزيزم احتمالا دو هفته بعد از سونوي قلب يك سونوي ديگه هم داشته باشي براي اينكه معلوم بشه رشد جنين خوب ...

حتما سونويي كه بين سونو قلب و ان تي بايد رفت؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
💚💚💚💚💚💚بچه هاییکه جدید رفتین برا قلب از انتقالتون چند روز یا چند هفته بعد قلب و دیدین؟؟؟؟؟؟اگه ...

من آخر هفت هفته رفتم سونو قلب با حساب پريودي. 

عزیزم الان دقیقا چندهفته ای و چندروز بعد انتقالته؟ من 26روزبعد انتقال رفتم واس قلب ک 6هفته ودوروز ب ...

شما وقتي سونو قلب انجام داديد سن جنيني كه سونو بهتون داد با سني كه خودتون براساس پري حساب كرديد جلو يا عقب بود؟ واسه من ٥ روز سونو عقب تر گفت. 

راستي بين سونو قلب و ان تي باز هم سونو رفتيد يا خير؟ 

عزیزم من دقیقا ۸ خرداد انتقال دادم ۲۷ روز الان میگذره برم سونو واژینال؟💛💛💛💛💛

من ميگم ديرتر بري خيالت راحتتره . حداقل بزار ٣٠ روز بگذره و برو . 

به حساب پري چند هفته اي؟ 

عزیزم گاندیم تو هربسته از قوی تا ضعیف میچینه این بسته ای که انتقال دادن گریدشون b و ab بود ولی هر سه ...

عزیزم شما گاندی انتقال دادید؟؟بعد از پانکچر کی میگن جنین تشکیل شده یا نه؟؟تلفنی جواب میدن گرید جنینو بپرسی؟؟کلا راضی بودید از کادر و بیمارستان؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام دوستان

اگه کسی یا آشنایی دارین که بچه دار نمیشه طبق دستور مقام معظم رهبری هزینه آی وی اف براش میپردازن و میتونه رایگان اقدام کنه 

تهران خیابان تختی جنوبی کوچه ستاد فرماندهی نیروی انتظامی. بهداشت مرکزی و قسمت بهداشت پیش خانم شریف پور فرم پر میکنه

من نمیدونم چقدر خبر درسته. فقط تو یه گروهی بودم که این پست رو یکی از دوستان گذاشته بود. گفتم اینجا بذارم اگه درست باشه شاید به درد کسی بخوره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم شما گاندی انتقال دادید؟؟بعد از پانکچر کی میگن جنین تشکیل شده یا نه؟؟تلفنی جواب میدن گرید جنینو ...

بله عزيزم 

سه روز بعد پانكچر رفتم كارت جنين رو گرفتم كه توش نوشته تعداد و گريدشونو نميدونم تلفني هم ميگند يا نه

بله عزيزم از كادرشون راضي بودم و كلا دقت و مسئوليت پذيري خوبي دارند.

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بله عزيزم  سه روز بعد پانكچر رفتم كارت جنين رو گرفتم كه توش نوشته تعداد و گريدشونو نميدونم تلف ...

ممنونم،به جز پنج تومن دیگه پول دیگه ای ندادید؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،