2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزدلم‌تو اون‌ هفته ها‌ جنین خیلی کوچولوعه😍حالا نمیدونم منظور دکترت چی بوده ولی برای من جفتم پایین ...

سونو ان تی واژینال هست یا شکمی؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بچه ها کسی میتونه کمکم کنه همسرم تو‌مرکز ناباروری ابن سینا آزمایش داد دکتر بهش گفت اسپرم داری اما ا ...

دقیق نمیدونم.ولی خودم و چند تا از دوستام همسرهاشون.بیرون که ازمایش داده بودن گفتن خوبه.مرکز نازایی ازمایش دادن خوب نبود.مال مرکز نازایی خیلی معتبرتره و سختگیرانه تره

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم نترس با توجه به شرایط شما گفته، ان شاء الله جمعه کلی فولی خوشکل داری 

زينبي جان لطفا جواب سوالاي منم بده خيلي برام مهمه آندومتريوزت گريد چند بود ؟ 

چند بار ميكرو كردي و چند تا جنين انتقال دادي ؟ هچينگ يا كار ديگه اي كردي

ايندفعه قبل انتقال چه كارا كردي بودي؟

😔😔😔خيلي نگرانم يعني با ivf اميدي هست بچه دار شم

من نمیدونم مشکلتون دقیقا چیه.

به هر حال باید امیدوار بود.من خودم فقط یدونه جنین تشکیل شد و انتقال دادم.4 روزه .منتظرم ببینم چی میشه.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سونو ان تی واژینال هست یا شکمی؟؟

شکمی هست گلم.اصلا سونوهای بارداری تا وقتی لازم نباشه واژینال انجام‌نمیدن...جز همون ساک‌ و قلب توی هفته های پایینتر

من که همشو شکمی رفتم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه عزیزم تغییر خون پری کلی علت داره، چرا شما دست گذاشتی رو ذخیره، برای اینکه خیالت راحت بشه آز بده و ...

ایشالا که همین طور باشه

آزمایش ذخیره رو با amh می سنجن یا همون fsh هم نشون میده؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
زينبي جان لطفا جواب سوالاي منم بده خيلي برام مهمه آندومتريوزت گريد چند بود ؟  چند بار ميكرو كر ...

چشم عزیز دلم دنبال نوشته خودم بودم که جامع و کاملش کنم بذارم 

ولی الان خلاصه بگم، دو بار آی یو آی کردم منفی، همسرم مشکل چسبندگی اسپرم داشت، پارسال فهمیدم آندومتریوز دارم، گرید رو نمی دونم گفتن خفیف تا متوسط

انتقال اولم بود، زندگی طبیعیم رو داشتم فقط با احتیاط بیشتر، غذا همه چی تقریبا می خوردم تو ماه رمضون هم روزه بودم وسط سیکل لانگ انتقال جنین، 19 مرداد چند روز بعد عید فطر انتقال داشتم و آب فراوان و پیاده روی کوتاه، 

آهان تو ماه رمضون شربت گل پنیرک زیاد خوردم، خواص ضد التهابی داره برای آندومتریوز که احتمال التهاب داره خیلی خوبه

یه بار هم آووکادو خریدم می گن برای رحم خوبه، ولی چون گرون بود دیگه نخریدم 

بعد انتقال میوه های فصل و آناناس و انبه خوردم ولی بدنم به این دو تا آخری عادت داشت و مخصوص انتقال نخوردم 

دیگه پسته خام و بادام درختی هم می خوردم 

حموم هم دو روز یک بار در حد کوتاه با آب عادی نه داغ نه سرد، دستشویی از فرنگي نفرت دارم فقط ایرانی رفتم🙈🙈🙈🙈