2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
وااای. مگه سرکلاژ هم عوارض داره؟؟؟؟؟؟

بله عزيزم سركلاژ هم عوارض خاص خودش رو داره كه البته خوب براي بعضيها كه لازم هست منافعش به عوارضش ميارزه ولي خوب اگر لازم هم نباشه نبايد انجام داد به نظرم با چند تا دكتر ديگه هم مشورت كن .

میخوام ی کتاب بنویسم اسمش بذارم من و تخمکهای لجبازم 😒 باز امروز رفتم سونو و روز یازدهمم ک وضعیتم ه ...

نه عزيزم روز ١٦ كه خوبه من روز ٢١ سيكلم تخمك كشي انجام دادم ، نگران نباش ان شا الله همه چيز درست ميشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنون عزیزم نه تهران نیستیم 

گلم معمولا با ولمن تا حالا کسی ندیدم مشکلی پیدا کرده باشه، یا دکتر همسرم گفتن ویتامین‌ سی و ای هیچ ضرری نداره با خیال راحت بهشون بده، ژل رویال هم طبیعی هست و ضرر نداره مگر این که کسی بهش حساسیت داشته باشه، کاسنی هم الان تو فصل گرما متعادل در حد نصف استکان در روز مشکلی نداره

دیگه بقیه ش باید همت کنن و هر روز پیاده روی کنن و بیضه ها رو خنک نگه دارن با شستشو هر دوساعت یک بار که بیدار هستن و مصرف مایعات

آها راستی یه مورد دیگه، یخ رو روی بیضه نذارین تجربه منه باعث شد همسرم بدون علت اپیدیدیموارکیایتیس (التهاب بیضه) بگیره و تو بیمارستان هم با تورشن(پیچ خوردگی نسبی بیضه) قابل افتراق نبود، الکی رفت زیر تیغ جراحی

فقط خدا رحم کرد که پیچ خوردگی بیضه نبود و خیلی اوضاع اسپرم ها خراب تر نشد

اولش از روهمین آزمایش شک کردن بعدسونو شد وگفتن واریکوسل گرید۲ داره بنظرت بادارو خوب میشه؟

احتمالش هست ولی خنک نگه داشتن خیلی مهمه، باز با چندتا اورولوژیست دیگه مشورت کنین نظرشون عمل هست یا نه، چون بالاخره عمل و دستکاری هم عوارض و دردسرهای خاص خودشو داره در کنار منافعی که ممکنه داشته باشه

و اینکه اگر یه روزی تصمیم به عمل گرفتین حتما با میکروسرجری(تحت میکروسکوپ) باشه و مرکز معتبر تا عود دوباره نداشته باشه و بهترین اثر رو بگیرین

نه عزيزم روز ١٦ كه خوبه من روز ٢١ سيكلم تخمك كشي انجام دادم ، نگران نباش ان شا الله همه چيز درست ميش ...

وای پس چرا بهم میگه خیلی دیره

برای بقیه روز نهم و یازدهمشون نوبت عمل داد

اون موقع تخمکها ازاد نشدن؟

اخه من همیشه چهاردهم و پونزدهم روز تخمک گذاریمه برای همین ترسیدم زحمتم ب باد بره

گلم معمولا با ولمن تا حالا کسی ندیدم مشکلی پیدا کرده باشه، یا دکتر همسرم گفتن ویتامین‌ سی و ای هیچ ض ...

خیلی ممنون زینب جان حالابراش قرصارو میگیرم ایشالاکه نی نی تون بسلامت بدنیابیاد 

سلام خانوما من دیروز لاپارلسکوپی هیستروسکوپی کردم دکتر لولمو که هیدرو بود برنداشت فقط کلیپس زد گفت ا ...

سلام ببخشید شما برای چی این کارو کردین چون قراره دکتر برای منم این کارو انجام بده

سلام عزیزم عوارض خاصی نداره دکترت توضیح نداده که چرا باید ببندی؟ با چند تا دکتر خوب دیگه هم مشورت ...

چون آندومتریوز دارم می گه اگر جنینی هم کاشته باشه آندومتریوز چون سمی هست ممکنه باعث بشه جنین تشکیل نشه واسه همین لوله هارو برداریم

میخوام ی کتاب بنویسم اسمش بذارم من و تخمکهای لجبازم 😒 باز امروز رفتم سونو و روز یازدهمم ک وضعیتم ه ...

آخی الهی 

نه گلم اصلا آزاد نمیشن خودشون اتوماتیک زمان عمل رو 36 بعد آمپول تنظیم می کنن تا درست بالغ شده باشن، خیلی خیلی خیلی خیلی نادر هست زودتر آزاد بشن، شما فقط زیاد دولا راست نشو و پیاده روی و آب زیاد یادت باشه

عزیزم.ترس واس چی اخه...خیره انشاءالله لک لانه گزینی هست..

عزیزم شما حرکت جنین رو داری ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام عزیزم عوارض خاصی نداره دکترت توضیح نداده که چرا باید ببندی؟ با چند تا دکتر خوب دیگه هم مشورت ...

شما دکتر خوبی که زود بتونم باهاش مشورت کنم تو تهران می شناسین چون همه خیلی دیر وقت می دن

وای پس چرا بهم میگه خیلی دیره برای بقیه روز نهم و یازدهمشون نوبت عمل داد اون موقع تخمکها ازاد نشدن ...

چی بگم والا، یه واحد درست صحبت کردن با بیمار باید اضافه بشه 

ببین گلم به سیکل همیشگی خودت کاری نداشته باش الان همه چی تحت کنترل پزشک هست

نه اتفاقا اثر داره گلم، من همسرم آزو نبودم ولی از اورولوژیست پرسیدم حتما حتما اون مواردی که گفتم انج ...

گفتم عزیزم که زیاد اطلاعی ندارم🙄🙄 واسه ما که بیوپسی کردیم چیزی نگفتن رعایت کنه .فقط تا روز عمل همون داروهای قبلش رو مصرف میکرد

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
شما دکتر خوبی که زود بتونم باهاش مشورت کنم تو تهران می شناسین چون همه خیلی دیر وقت می دن

تو زمینه لاپراسکوپی اندومتریوز ،تعریف شروین و اصف جاه رو خیلی شنیدم

میخوای باهاشون مشورت کن

لاپاراسکوپی کردی؟