2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان خوبین؟ امیدوارم امروز هر کی آزمایش داره مخصوصا زینبی جون مثبت بشه و دلش شاد بشه. من دیر ...

گلم همه این سوالا که پرسیدی خود دکتر هم روز دوشنبه می تونه بهت جواب بده و روز پانکچر، در مورد دارو هم اطلاعی ندارم کدوم قوی تر هست

ضمنا ممنون به یادم بودی، الان رسیدم به پست صبحت🙈😉

عزیزم حتما به پزشکتون‌هم اطلاع بدین خدایی نکرده آلرژی نداشته باشین به دارو ، بعدم اگه میتونین درمانگ ...

نه گلم آلرژی به دارو با کهیر و خارش و بعضا تنگی نفس خودش رو نشون میده، این دوستمون نا خود آگاه ترسیده و بدنش واکنش نشون داده، منم تا یه مدت ازم خون می گرفتن افقی بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم‌تو اون‌ هفته ها‌ جنین خیلی کوچولوعه😍حالا نمیدونم منظور دکترت چی بوده ولی برای من جفتم پایین ...

اوهوم منم نفهمیدم،رفتم هفته بعد وقت دکتر بگیرم دیگه وقت نبود،مجبورم همون چهارشنبه برم سونو توکل بخدا تا اون موقع انشاءالله قلبش باشه بعدازظهرشم وقت دکترمه دیگه هرچی باشه میگه چیکارکن فوقش شاید دوباره برام سونو بنویسه😐

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بله عزیزم ایرانم روز اول پریود رو اینجوری حساب میکنن....  ولی خوب اینجا اولین تزریق معمولا از ...

یعنی شمام اگه شروع پریودتون چهارشنبه ظهرباشه و عصرش شدید شه. میگن تزریقاتو از شنبه عصر شروع کنین؟ الان نگرانیم اینه که باید از جمعه عصر شروع میشده  

اوهوم منم نفهمیدم،رفتم هفته بعد وقت دکتر بگیرم دیگه وقت نبود،مجبورم همون چهارشنبه برم سونو توکل بخدا ...

ان شاالله که همون چهارشنبه قلب فسقلیتو میبینی و نیازی به سونوی دوباره نیست❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
میگم🤔🤔🤔🤔 من دیشب که آنوکسان رو تزریق کردم ،بعد دیدم یکم خون برگشته تو سرنگ... خطرناکه؟ شده بود ...

نه اشکال نداره تو مویرگ زده، کلا موقع هر نوع تزریقی با هر سایز سوزنی یه مقدار برگشت مایعات بدن به داخل سرنگ هست، برای همینه هیچ وقت آمپول نصفه نباید به کسی داد و از کسی خرید، حتی با عوض کردن سوزن هم احتمال انتقال آلودگی خیلی بالا ست

آره میدونم عزیزم.منظورم اینه روز ۳ پری که میرم ، ماه بعد ، احتمالا میگه برو هفته بعد بیا دوباره.درست ...

گلم ال دی داشتی یا نه؟ همراهش بوسرلین هم بوده؟ 

اگر نداشتی یعنی هنوز سیکل انتقالت معلوم نیست لانگ (45روزه) باشه یا دو هفته ایی

اگر دو هفته ایی باشه از هفته بعد سونو ها بازه زمانیش کم میشه ولی اگر لانگ باشه سونو بعدی 29 روز بعد میشه و بعدیش بسته به شرایطت داره، برای من چون کیست داشتم سونو 29 روز رفتم دوباره 3 روز بعد بهم گفت بیا، بعدش 10 روز بعدش 3 روز بعد هم 5 روز بعدش انتقال بود

ستروتاید کارش دقیقا چیه؟ تخمدونا رو مهار میکنه؟ یا از آزاد شدن تخمک ها جلوگیری میکنه؟ یا اصلا کارش چ ...

گلم مهار ترشح زودهنگام هورمون LH رو میگیره و اجازه نمیده تخمک ها به صورت نابالغ آزاد بشن

هورمون LH که ترشح بشه یه کم بعدش میشه تخمک گذاری

سلام بچه ها من الان ابن سينا هستم. گونال اف هام رو زدم و امروز روز ٨ هست. با دكتر طرازي هستم ولي ام ...

نه عزیزم اصلا این کار رو نکنی ها، پروتکل ها یکسانه و با قطع سیکل خیلی ضربه می زنی به خودت، تازه باید سه تا پري هم صبر کنی، توکل به خدا برو جلو