2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.جواب ازمایشم منفی شد خیلی حالم خراب .من مشکلی خودم ندارم نمیدونم چرا نمیشه😔😔

امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره و این منفی رو زود بتونی فراموش کنی عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدا رو هزار بار شکر منم شده بود 1700، یعنی باز اگر استرس گرفتم با قفل فرمون و ماهیتابه بیایین سراغم ...

الهی شکر.مبارکت باشه عزیزم.این استرسام طبیعیه عزیزم.انشالله بارداری راحتی داشته باشی.دعا واسه ما هم یادت نره گلم

سلام ببخشید شما برای چی این کارو کردین چون قراره دکتر برای منم این کارو انجام بده

چون لولم هیدرو شده بود وچسبندگی داشت باید اینکارو میکردم قبل اقدام به حاملگی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بله درست می گین ولی داغونم همش استرس دارم اصلا موندم چی کار کنم 

ببین نداشته ها رو که نداری،کاریشم نمیشه کرد. مثلا من الان هی بگم لوله هام بسته است، بازشون که نمیتونم بکنم فقط اعصابم خورد میشه. روی داشته هات تمرکز کنی به خدا هم زودتر هم بهتر نتیجه میگیری. الان استرس فقط سیکلت رو خراب میکنه خانومی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
به سلامتی بهار جون ی قدم دیگه به مادر شدن نزدیک شدی عزیزم لوله های منو برداشتن حتما شرایط لولت طوری ...

ممنون عزیزدلم انشأالله که نزدیک بشم آره دکتر گفت بهتر این بود که برات کلیپس بزنم نیازی نبود بردارم برام دعا کن خدا نی نی تو دلیتو برات حفظ کنه با سلامتی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ببین نداشته ها رو که نداری،کاریشم نمیشه کرد. مثلا من الان هی بگم لوله هام بسته است، بازشون که نمیتون ...

درسته ولی واقعا الان نمی شه به هیچ دکتری اعتماد کرد پارسال پیش اصف جاه ویزیت شدم ولی تشخیصش اصلا خوب نبود

سلام.جواب ازمایشم منفی شد خیلی حالم خراب .من مشکلی خودم ندارم نمیدونم چرا نمیشه😔😔

متاسفم عزیزم..ولی مطمین باش ب وقتش خدا بهترینها رو برات رقم میزنه شک نکن..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دقیقا همینه ولی متاسفانه اندومتریوز رو کیفیت تخمک هم تاثیر می زاره و دوره قبل که داروهای ای وی اف رو ...

شروع کن به ورزش کردن

خیلی استرس رو پایین میاره

مکملهای قوی بخور

یکمم رو تغذیه ات کار کن طب سنتی هم در کنار تجویزهای دکتر برو

دوست منم مشکلش مثل شما بود ذخیره اش کم بود

اما با همه این کارها خداروشکر الان دوقلو داره

💚💚💚💚💚💚بچه هاییکه جدید رفتین برا قلب از انتقالتون چند روز یا چند هفته بعد قلب و دیدین؟؟؟؟؟؟اگه ...

عزیزم الان دقیقا چندهفته ای و چندروز بعد انتقالته؟

من 26روزبعد انتقال رفتم واس قلب ک 6هفته ودوروز بودم.ک دیگه ساک وقلب یکجا دیده شد.لکه بینی هم داشتم ولی سونو واژینال شدم...

دخترا اینقدر ازسونو واژینال نترسین اگه واقعا اینقد بدبود وضرر داشت ک کلا انجام نمیدادن تو بارداری دکترا...من حتی 16هفتگی هم سونو واژینال شدم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹