2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
من که دیگه از ایرانی نمیتونم استفاده کنم. اصلا نمیشه از جات بلند شی. بعدم وقتی میشینی جای نی نی تنگ ...

نی نی شیطون😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم من هم دقيقا مثل شما همين حس رو داشتم ولي الان ٣ سال هست آنچنان به فرنگي عادت كردم كه اصلا نميت ...

من قبلا ملاکم برای انتخاب خونه این بود که تراس داشته باشه الان میگم خونه باید توالت فرنگی داشته باشه😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متوجه نمیشم چرا یک فرمول رو واسه همه یکسان اجرا میکنه بدن آدمها با هم متفاوته سن فقط یک عدده. عجیبم ...

دکتر نصر خیلی با احتیاط دارو میده اکثرا تخمک و جنینا کم میشه

من ۳۸ سالمه 

از دعای شما دوستای گلم😍

انشالله که میشه. خوبشم میشه

من الان چون همش شبا بیدارم یه حاج خانمی بهم گفت بهترین وقته برای اینکه واسه دیگران دعا کنی

منم اینقدر برای بچه های این تاپیک امن یجیب خوندم خدا میگه ولم کن تو رو قرآن. قول میدم شوهراشونو هم حامله کنم تو بخواب😂

یه سوال دارم اندومتر چند تا چند خویه؟  مگه زیاد شه بده ؟

عزیزم من شنیدم سونوی آخر ۸ تا ۱۲ بشه خوبه و معمولا یه هفته بعدم انتقاله....

بالا باشه هم دیدم انتقال کنسل میشه اما اینکه چه قدر بالا نمیدونم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شوهر من فقط از نظر تعداد پیشرفت داره.از صفر رسیده به ده میلیون.ولی تحرک و مورفولوژی همچنان صفره.از د ...

انشالله بهتر میشه فقط خنکیم رعایت کنه همسرت....

کمپرس یخ یه ربع شبها خیلی کمک میکنه.....

لباس زیر راحت....

شلوار لی و تنگ ممنوع....

شلوار پارچه ای و خنک....

سونا و جکوزی و دوش داغ ممنوع....

تغذیه مناسب طبع.....

تغذیه سالم....

میوه و سبزیجات بیشتر....

مصرف آنتی اکسیدان بالا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آزمایشگاه بیرون

خوب پس بهش اعتباری نیست حتما مرکز ناباروری تکرار کنه....

@تورک_آنا      آنا جون یه راهنمایی منو می کنی من میخوام تخمک کشی کنم بزارم فریز جنی ...

عزیزم والا برا من بعد لاپرا گفتن ماه بعد میتونم برم تو سیکل.....

بستگی به شرایطت داره....

خیلی بد پز هم تشریف دارن. تا یه ذره جاش تنگ بشه مثلا بد بخوابم یا بد بشینم بی تعارف یه مشت و لگدی حو ...

ای جووونمِ دلم براش رفت..😍😍😍بله دیگه پس چی فک کردی نی نی های ما نازدارن حسابی.باید با نهایت لطافت باهاشون.برخوردشه😁😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دقیقا  خیلی ناراحت شدم دکترم گفت وضعیت رحمت از همه بهتر بود  از همه هم فقط من جواب نگرفت ...

عزیزم خوب شما + شدی و این خودش کم چیزی نیست....

به نظرم با بررسی ایمنی انعقادی به احتمال خیلی بالا مشکلت رو میشه.....

احتمالا یا بدنت جنین رو پس زده یا خونرسانی خوب نبوده و رشد متوقف شده.....

اکثر دوستانی که افت بتا داشتن با بررسی این موارد دفعه بعد بارداری موفقی داشتن....

😔😔😔😔فعلا که دمارراز روزگارم در اوردن 

عزیزم ببین ثمین جون ۱۴ بار انتقال داده هنوزم داره تلاش میکنه برا رسیدن به هدفش.....

مهم هدفیه که داری....

مطمئنم دو روز دیگه حالت خوب میشه و این عشق مادری که تو وجودته بازم دستتو میگیره و بلندت میکنه برا تلاش دوباره.....

خودمم دقيق  نميدونم عزيزم 😸😸😸 اينجا بعضيا ميگن كمه با دارو هم مشكل حل نشده  ديگه ضخيم ...

عزیزم بعضی دوستات که ضخامتشون به دارو جواب نمیداد به سیکل نچرال جواب میدلدن ببین دکترت صلاح میدونه برات امتحان کنه؟

یعنی از اون لیست ایمنی وانعقادی که میذاشتی .فقط سی دی مارکر را انجام بدم کافیه؟

برا ایمنیا آره، اگه انعقادیارو چک نکردی نسخه ۳ و ۴ رو کامل انجام بدی بهتره....