2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046117 بازدید | 684499 پست
نمیدونم، گفتن اگه دوباره پانکچر داشتی روز دوم اما برای انتقال روز 12 تا 14،تو برگه ی روز پنکچرمم دقی ...

شیوه کار هردکتری فرق داره...شاید سیکلت نچرال باشه ک از اولش نگفته بیا دارو بگیر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستانی که prp انجام دادین ، همون روز انتقال انجام می دن prp رو؟

معمولا 2روز قبل انتقال هست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم🌺🌺🌺 من دارم آماده ميشم براي بار چهارم انتقال بدم دكتر عارفي ديروز برام لنفوسيت ا ...

سلام ببخشید دکتر عارفی تو رویان رو میگی؟رویان انتقال های قبلیت رو انجام دادی؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه ها هیچ وقت از شرایطی که هستید ناشکری نکنید ترخدا...من بعد از اینکه جلوگیری قطع کردم ماه بعدش طبیعی باردار شدم کلی ذوق کردم که سقط شد  و بع  پافشاری های خو دم عکس رنگی گرفتم فهمیدم رحمم مشکل داره .رفتم دکتر اصف جاخ بهم گفت عمل داره کلی گریه کردم ناشکری .عمل کردم بعدش دیگ باردار نشدم .ناراضی بودم که باید ای وی اف کنم ...مثبت شدم بازم سقط شد ....بعدش منفی ها..حالا دیگ اینجا نباید بیام .یه زمانی تو تایپک ای یو ای بودم .بعدش رفتم ای وی اف .بعد میکر ..بعد سقط مکرر .دیگ کلا باید از اینجا برم و خدا حافظی کنم برم تو تاپیک مامان های اجاره ای...فرشته هایی که با اجاره به دنیا اومدن .. یگ نمی دونم بعد اون کلا جایی نیست .انشالله همتون موفق باشید .لطفا اشتباه منو نکنید .رحم تون دست هر کسی ندید .عجله نکنید .یکم زمان بدید .گرچه من دیگ زمان میدم .تا یکی دو سال اصلا در هیچ مطب دکتر زنانی نمی رم .چشمم به  دستان خداست.برام دعا کنید .خداحافظ⚘⚘⚘

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
بچه ها من نمیدونم زیادی حساس شدم یا طبیعیه این فکرام،میشه کمکم کنید؟ یادتونه که شوهرم اسپرمش همی ...

عزیزم خوب شما اون اسپرما رو فریز کردین که ازش استفاده کنین نمیتونستین که تست دی اف آی باهاش بدین....

الانم اگه چک کنین یعنی اونارو دور میریزین. 

به نظرم اگه گرید جنینات خوب بوده نگران دی اف آی نباش، چون اگه اشتباه نکنم دی اف آی مشکل داشته باشه گرید جنین پایین میشه....

اما خوب عکسش میتونه صدق نداشته باشه ها....

به نظرم این دفعه احتمالا دکتر سرمم برات در نظر بگیره و هر کاری واسه + شدنت بکنه. پی جی اس هم عزیزم احتمالش هست یه سری از جنینات هدر برن. ده تا جنینت بلاست بودن یا نه؟ چون فکر کنم برا پی جی اس باید جنین بلاست باشه.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها هیچ وقت از شرایطی که هستید ناشکری نکنید ترخدا...من بعد از اینکه جلوگیری قطع کردم ماه بعدش طبی ...

عزیزم من قابل نیستم ولی از خدا برای همه میخوام که نجاتشون بده و حال همه رو خوب کنه و دلشون رو شاد، این روزها حال و هوای همه خداییه و من همچنان دلم سنگه و حال دلم بدجور بده و انگار تو دنیایی دارم سیر میکنم ک معلوم نیست کجاست

احساس میکنم استپ کردم...

منم به هرچی فکرکردم و رفتم دنبالش انگار بدتر شد و این از وقتی شروع شد ک فهمیدم ذخیره تخمدانم کمه و هردکتری گفت وقت نداری برو میکرو و هی ترس برم میداشت

اما خب جنینم انتقال دادم اما نشد

حالا برای دکتر رفتن رمقی ندارم،و اصلا نمیدونم باید چیکارکنم و درمونده شدم

ببخشید درد دل کردم ،خدا به همراهت عزیزم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
خدایا شکرت دوستم پارسال این موقع ناخواسته  باردار شد بچه دومشه و گفت نمیخوام و سقطش کرد. به همی ...

عزیزم اکثر دوستان تجربه چندین منفی داشتن و درکتون میکنن....

مطمئنم یه روزی مثل من و بقیه مامانا یاد این روزا میفتین فقط لبخند رو لبتون میشینه و تلخیاش براتون محو میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان  ضخامت اندومتر باید چند باشه برا انتقال  من امروز ۸/۵ بود  ولی استرادیول ر ...

عزیزم نگران نباش به هر حال شرایطت با این دز تا اینجا رسیده....

بچه هادعاکنید همسرم راضی بشه دوباره بیایم تو سیکل انتقال  گفته بود دوباره یه پولی جمع کنم اگه ...

عزیزم انشالله بدون این تشریفات راحت و بی دردسر یه وروجک تو دلت جونه میزنه....

چرا عزیزم؟ من فکر میکردم هر چی بیشتر باشه بهتره🤔🤔🤔🤔

واله نمیدونم😶باید منتظر بمونم تعداد جنین مشخص بشه برم دکتر🙁

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه عزیزم هنوز نمیدونم چند تا جنین شدن از سه تا تخمک🙁

انشالله که سه تاش جنین میشن گلم ومیان تو دل مامانیشون

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم خوب شما اون اسپرما رو فریز کردین که ازش استفاده کنین نمیتونستین که تست دی اف آی باهاش بدین.... ...

والا چند روز قبل انتقال دکتر بهمون گفت زنگ بزنید بیمارستان که بسته رو از فریز خارج کنن آماده شه پس احتمالا همون یه بسته که  میخواستن انتقال بدنو گذاشتن بلاست شد،الان من موندم چه کارایی بکنم که احتمالو ببره بالا،آخه یدونه سی ۱۹ بالا بودن انقدر تاثیر داره؟

راستی دی اف آی بالا باشه هم نمیذاره جنین لانه گزینی کنه یا فقط باعث سقط میشه؟

حس میکنم وسواسی شدم رو این مورد دقیقا مثل آز ایمنی که هی خودمو سرزنش میکردم