2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
دوستان یه سوال؟چرا بعضی دکترا قبل پانکجر آز استرادبول میگن انجام بدی بعضیا نمیگن؟

فکر کنم از رو سونوها میفهمن کی ریسک بالا بودنشو داره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دقیق نمیشه گفت برا یکی سه چهار روزه اثرش میره برا یکی اثرش بیشتر میمونه اما معمولا دیگه یه هفت ...

امروز ۱۰روز ازش میگذره پس تا یکی دوروز آینده میرم آزمایش

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم
خانما ازمایش سی دی مارکر دادم جلوش هیچ عددی ننوشته که عدد سی دی چهار یا هشت چنده ،چرا اینجوزیه؟

عزیزم یه سریا رنج ثابت ندارن و تفسیرش نسبیه اما ۴ و ۸ نمیدونستم رنج ثابت نداره برا من رنجش ثابت بود.....

کجا انجام دادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر منکه تاکیید میکنه

من کم کاری نداشتم ولی چون که برای اقدام به بارداری باید زیر 2 باشه بهم داد حالا اگه وقت کردم باید برم پیش دکترم چون نزدبک دو هفته ام مجبور شدم نخوردم دوباذه الان شروع کردم😐

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
الهام جونم نقشه نکش عزیزم..بعد انتقال باید مایعات زیاد بخوری گلم..الهی که بهترین ها واسه تون رقم بخو ...

فدای تو دوست خوبمممم 😍❤️  هر روز یه فکری به ذهنم میاد انگار چاره ای نیست 

التماس دعای فراوان دارم عزیزم 🌹😍

برای انتقال کی میری ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آزمایشگاه بیرون

حتما تو مرکز ناباروری انجام بدید ما بیرون انجام دادم عالی بود دکتر قبول نکرد دوباره رفتیم تو مرکز خودشون فرق میکرد

عزیزم بنظرم اگه کیفیتش خوبه میکرو کنین یه دوره بعد برین عمل کنین . اما اگه کیفیتش مثل تعداد بده &nbs ...

خیلی ممنون بابت پاسخت عزیزم،خدا خودش کمک کنه به همه بعدم به ما

خدایا نظرت بر نگردد
شرایط هیچ کدومتون مثل من نیست .من خودم .خودم بدبخت کردم .هیچ وقت خودم نمی بخشم.

نمیدونم چی بگم خیلی دردناکه خیلی 😞 فقط از خدا میخوام بهترین هارو نصیبت کنه 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

@تورک_آنا    

آنا جون یه راهنمایی منو می کنی من میخوام تخمک کشی کنم بزارم فریز جنینو آماده می کنن درسته ؟ اونوقت باید برم عمل لاپاراسکوپی کنم لولمو بردارم چه مدت طول می کشه که بخوام انتقال بدم تو این مدت باید چیکار کنم؟

سلام به همه دوستای خوبم ممنون که دعام کردید امروز پانکچر شدم با پی ار پی باورم نمیشه ۶تا تخمک داشت ...

به سلامتی عزیزم انشاءالله همشون برات جنینای تپلی میشن و با این انتقالت مامان میشی😍

خدا جونم شکرت...
یعنی الان شوهرت هم فرتیل اید میخوره هم اچ ام جی میزنه؟چندماهه؟دکترش کیه؟

آره عزیزم.اچ ام جی هفته ای یبار .فرتیل اید هم روزی سه بار.البته زینک و ویتامین ای و کارنیتین و پنتوکسی و کلومیفن و قرص تقویتی جنسینگ و ولمن هم استفاده میکنه به تجویز دکترش از مهرماه درمان شروع شد.سه ماه اول اچ ام جی نداشت بجاش اچ سی جی داشت.دیگه از دی ماه عوضش کرد براش اچ ام جی نوشت.از موقعی که اچ ام جی میزنه تعداد داره میره بالا.فرتیل اید رو هم فروردین براش تجویز کرده هنوز تاثیرش رو ندیدیم زوده هنوز. ما تهران نیستیم عزیز.جنوبیم .ملک احمدی 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.