2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
بچه ها منفی شدم .با پی ار پی .با تزریق سه سرم ای وی ای جی .. حالا چکار کنم .نه پولی دارم نه جونی نه ...

نگووووووو عزیزم.....

نمیدونم چی بگم؟

فقط میتونم بگم انشالله خدا برات زیباترین معجزه رو کنار گذاشته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چکار کنم دیگه .کاری نمونده نکنم .گول دکتر ها خوردم هی عمل عمل اخرش هم اندمترم بیشت  از هفت نمیش ...

عزیزم دلم خون شد با حرفات.....

میفهمم چی میگی....

عزیزم شاید تنها اشتباهت همون عملت با ر ز ا ق ی بود.....

انصافا دکتر خوبیه اما خوب شاید برا اون عملت گزینه مناسبی نبوده....

من خودم اون زمان یه دلیلی هم که با خ ز ع ل ی عمل کردم برا این بود که کارش چیزی بود که میخواستم انجام بدم.....

عزیز دلم دیگه گذشته ها گذشته امیدوارم خدا خودش کم و کسری دکترا رو جبران کنه.....

عزیزم یه مدت به خودت استراحت بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم متاسفم....  همونجا رفتی؟؟؟؟  عزیزم پس حتما بررسی‌های تکمیلی و انجام بده یه چیزی نذ ...

دقیقا 

خیلی ناراحت شدم دکترم گفت وضعیت رحمت از همه بهتر بود 

از همه هم فقط من جواب نگرفته بودم

گفت :واقعا تعجبم جرا جواب نگرفتی 

از همه فقط من منفی شدم 

بخدا خسته شدم دیگه از اینجوری زندگی کردن

زندگیمون مختل ه 

میخوام دیگه کامل بیخیالش بشم 

یعنی چی با یه منفی درمان نمیکنن؟  سما زهای ایمنی و انعقادی تو حتما بده....  از یه دکتر خ ...

همین دکترم خیلی ریز بین و حساس ه 

از همه جا میان پیشش 

خواهری کل ملت مثبت شدن من منفی 

شوهرم میگه داری زوری از خدا بچه میخوای 

نمیخواد بده 

ولش کن این دردا چیه هر روز پیدا میکنن برات 

خودمم بریدم 

کاش حداقل اون بتا نبود انقدر دلم خوش بشه😔

عزیزم این چه حرفیه؟؟؟؟  اتفاقا دوست داره که منفی شدی.....  ببین من همیشه میگم من چون ژن ...

من  هنوز حکمت این سه سال زجر رو نفهمیدم که تمامش از روحم و جسمم رفته شدم یه ادم شکستع ضعیف 

یه سوال دارم اندومتر چند تا چند خویه؟  مگه زیاد شه بده ؟

خودمم دقيق  نميدونم عزيزم 😸😸😸

اينجا بعضيا ميگن كمه با دارو هم مشكل حل نشده 

ديگه ضخيمش رو نميدونم 😬

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم شما بهتره سی دی مارکرا رو هم انجام بدی.....  وگرنه برای انای + تکرارش که میکنن اگه بازم ...

یعنی از اون لیست ایمنی وانعقادی که میذاشتی .فقط سی دی مارکر را انجام بدم کافیه؟

من  هنوز حکمت این سه سال زجر رو نفهمیدم که تمامش از روحم و جسمم رفته شدم یه ادم شکستع ضعیف  ...

عزیزم در حال باید خدااا رو شکر کرد بخاطر دادهاش وندادهاش،،،شماکه اینجوری میگی پس من باید چی بگم که۱۷ساله منتظرم،،،،انشالله خدا خودش معجزه میکنه واسمون 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خودمم دقيق  نميدونم عزيزم 😸😸😸 اينجا بعضيا ميگن كمه با دارو هم مشكل حل نشده  ديگه ضخيم ...

من اندوم زیاد بود کنسل شد🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم میدونم پنج روزه میشه بلاست سوالتو متوجه نشدم که گفتی به روش بلاست کیفیت و.... در کل اینو بگم ...

پس چیکار کنم😞 دفعه قبل گفتم پی جی دی انجام نمیدین؟گفتن ما امکاناتشو نداریم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
عزیزم در حال باید خدااا رو شکر کرد بخاطر دادهاش وندادهاش،،،شماکه اینجوری میگی پس من باید چی بگم که۱۷ ...

یکی تو یکی سمن11 واقعا سخته.....انشاله بحق زهرا سمن همین ماه انتقالش مثبت بشه و 15 رمضان رو با تولد امام حسن جشن بگیره....تو هم همینطور عزیزم.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،