2777
2789

سلام خانما بهم مشورت بدین لطفا..یه خواستگار دارم ۳۰ سالشه خودم ۲۵..فامیل دوره و یکم شناخت داریم ازش...خیلی آقای مودب و موجهی هستن..خوش اخلاقن..خانواده خیلی خوبی هم داره..راستش خیلی هم خوش قد و بالا و خوش چهرست... ساخت و سازمیکنه  و مشاور املاک داره...

راستش خانوادم همه جوره موافقن..خودمم پسندمه ولی یکم با شغلش مشکل دارم...چن بار اینجا دیدم تو این سایت راجب این شغل حرفای خوبی نمیزدن..من راجب این شغل اطلاعات زیادی ندارم...شما نظرتون چیه؟

میدونم چم بار تاپیک زدم ولی وافعا برام مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا به ادمی که زرنگه و نمیذاره کسی حقشو بخوره خیلی حرف میزنن ....اتفاقا هردو شغلی که داره بشدت خوب و پولسازه ، فقط خیلی درگیر شغلشه شاید از اینکه دائم چک داره و گوشیش زنگ میخوره کلافه بشی ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اگه اخلاقش خوبه و خانواده داره قبول کن و لگد به بخت خودت نزن که بعدا مطمئن باش ب خودت صدبار میگی کاش قبول میکردم ، ببین چقدرپیشرفت داشته ، خوشبحال زنش😂

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....