2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

سلام دوستان ،اینجا کسی هست که آلمان زندگی میکنه ؟یکم اطلاعات در مورد زایمان و سزارین و بیمارستاناش میخام

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
سلام دوستان ،اینجا کسی هست که آلمان زندگی میکنه ؟یکم اطلاعات در مورد زایمان و سزارین و بیمارستاناش م ...

من خانومی تو اینستا که پست گذاشته بود رو دیدم

گفته بود همه هزینه هارو بیمه میده

تا یک هفته به انتخاب خودت میتونی بیمارستان بمونی و اونا تمام کارای مادر و نوزاد رو انجام میدن

مرخصی بعد از زایمان ۸ماهه. که مادر و پدر میتونن باهم تقسیمش کنن

ساعت کاری مادر کمتر میشه و شرایط کاریش سبکتر میشه و کار با مواد شیمیایی هم براش ممنوع میشه

البته این خانوم بچه اولشون سزارین بوده که دومی هم سز شده😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلایه جان میشه برای من ،قشنگ این مراحل لنفوسیت تراپی ر توضیح بدی ،دکترعارفی برای منم لنفوسیت تراپی ...

عزيزم براي لنفوسيت دكتر منو فرستاد بيمارستان عرفان

ازم خون گرفتن به اندازه يه آزمايش معمولي

ه پلاسماشو جدا كردن و برام تزريق كردن داخل رحم مثل حالتي كه ميخوان انتقال رو انجام بدن بدون بيهوشي

هزينه ش هم ١/٤٠٠ شد

سلام صبح بخیر،،،اناجون این ازمایشات انعقادی وسیستم ایمنی رو حتما باید دکتر زنان بنویسه که بریم انجام بدیم؟؟؟اخه من دفترچه بیمه سلامت دارم بیرونم قبولش نمیکنن ازاد حساب میشه،،،گفتم برم بیمارستان لیست رو بدم دکتر عمومی بنویسه تو دفترچه،،،میشه اینجوری؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من که دقیقا بعد از خونریزیم هفته هفت دکتر برام نوشت ،اول روزی ستا بعد اونم دوتا میخورم. واقعا تو انق ...

اره عزیزم دیدم.اینجا شماها همتون میگین داربم.. نمدونم چرا دکترا مقاوت میکنن ب دارو دادن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم من هم اوايل كه ميخواستم روي توالت فرنگي بنشينم اصلا نميتونستم ولي بعد كه ديگه نشستم الان تقريب ...

ممنون عزیزم خیلی سعی کردم بهش عادت کنم هنوز نشده ..ولی دیگه از این ب بعد بهتره استفاده کنم چون فک کنم شکم ک بیاد جلو توالت ایرانی سخت باشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم منکه تیر کشیدن از اولش ک مثبت شدم داشتم اونم شدید..الانم دارم ولی کمتر ازقبل...دکتر هم کلا میگ ...

منم زیر دلم بد جوری تیر میکشه خیلی میترسیدم ولی حالا که میگین طبیعیه راحت شدم🌹

سه روزه بیبی چک میذارم خدا رو شکر مثبته عصر آزمایش میدم برام دعا کنید که اونم مثبت باشه❤❤❤

منم زیر دلم بد جوری تیر میکشه خیلی میترسیدم ولی حالا که میگین طبیعیه راحت شدم🌹 سه روزه بیبی چک میذ ...

مبارکه عزیزم انشاالله بابتای توپل بیای خبرمون کنی...شماهم انتقال دادین؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
والا نه دکتر زنانم نه دکتر خودش هیچی نگفت در این مورد بهمون،اصلا تا حالا نشنیده بودم آخه چقدر ادامه ...

عزیزم هورمونیارو فکر نکنم بشه همینطوری ادامه داد ولی مکملا فرق دارن....

در کل با دکترش مشورت کنین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام کسی بیداره جوابمو بده لطفا بچه ها میگم امروز عصر ک رفتم دسشویی خودمو خشک کردم رو دستمال معذرت ...

اگه تا امروز ادامه داشته بذار شیاف رو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوما عرق کاسنی واسه تقویت تخمک خوبه

والا عزیزم من تاجایی که میدونم کاسنی برا آقایون خوبه برا هورمونهای مردونه.....

من خودم شخصا نخوردم خصوصا وقتی برا دخترم باردار بودم که اصلا لب نزدم....

منم زیر دلم بد جوری تیر میکشه خیلی میترسیدم ولی حالا که میگین طبیعیه راحت شدم🌹 سه روزه بیبی چک میذ ...

بسلامتی عزیزم مبارک باشه..حتما ازمایشت مثبته

انتقال داده بودی؟

ممنون عزیزم خیلی سعی کردم بهش عادت کنم هنوز نشده ..ولی دیگه از این ب بعد بهتره استفاده کنم چون فک کن ...

من که دیگه از ایرانی نمیتونم استفاده کنم. اصلا نمیشه از جات بلند شی. بعدم وقتی میشینی جای نی نی تنگ میشه اینقدر وول وول میکنه که تمرکزت رو از دست میدی نمیتونی کارتو بکنی😅😅😅

دوستان تیکر بارداری رو از روز انتقال بزنم یا اولین روز پریودی؟؟؟🙏

از اولین روز پریودت بذار