2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
دوستان ؟آمپول پیور گان داشتین عوارصش چی بود؟ من بعد اینکه پیورگان میزنم تا دوساعت احساس فشار تو گوش ...

سلام عزیزم خوبی؟من پیورگان داشتم.عوارضی نداشت برای من.اما تعریفشو خیلی شنیدم و خداروشکر برای من هم خوب جواب داد.ان شاالله نتیجه بگیری❤😘.اگه بعد هر تزریق اینجوری میشی زنگ بزن مرکزت بپرس

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منکه تیر کشیدن از اولش ک مثبت شدم داشتم اونم شدید..الانم دارم ولی کمتر ازقبل...دکتر هم کلا میگ ...

دکتر من میگفت نشونه ی خطره😐

ولی منم خوندم بعضی جاها نوشته طبیعیه.و گفته بودن اصلا بارداری بدون درد نمیشه!

عزیزم دکتر تو هم ننوشت ایزوپرین رو یا هنوز نرفتی پیشش؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دکتر من میگفت نشونه ی خطره😐 ولی منم خوندم بعضی جاها نوشته طبیعیه.و گفته بودن اصلا بارداری بدون درد ...

اونموقع ک گفتم بهش گفت برا3ماهه اول تاثیری نداره😏دیگه نرفتم.هنوز دکتر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تارا جون با دکتر خودت انتقال داری یا با نصر؟

عزیزم من منتظر شدم دکتر چوبساز خودش بیاد با نصر اسفند ماهم‌ میتونستم انتقال بدم

نمیدونم چرا ولی علیرغم اینکه میگن نصر اتتقالش خوبه بدلم بد افتاد و منتطر موندم دکتر خودم بیاد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دوستان ؟آمپول پیور گان داشتین عوارصش چی بود؟ من بعد اینکه پیورگان میزنم تا دوساعت احساس فشار تو گوش ...

من روزی ۴ تا پیورگان میزدم و مشکلی نداشتم ارمغان جون.

اتفاقا دوستم چند روز میش رفته پیش نصر و بهش گفته بهم پیورگان بده واسه تخمک کشی چون دوستم با پیورگان ۷ تا تخمک خوب داده و ۴۵ سالشه. نصر بهش گفته تو بالای ۴۰ سال هستی و فقط اهدایی باید بگیری فرقیم بین پیورگان و ... نیست ! 

بعدم گفته دوستت دروغ میگه و حتما اهدایی گرفته!! ولی نمیاد بتو بگه که اهدایی گرفته.

منم شماره پروندمو دادم گفتم بهش بگو گاندی که میری برو خودت پرونده رو ببین اینقدر ملتو هل نده سمت اهدایی

واقعا نصر چشه؟!

سلام دوستان گلم🌺🌺🌺 من دارم آماده ميشم براي بار چهارم انتقال بدم دكتر عارفي ديروز برام لنفوسيت ا ...

طلایه جان

میشه برای من ،قشنگ این مراحل لنفوسیت تراپی ر توضیح بدی ،دکترعارفی برای منم لنفوسیت تراپی قرارداده.ممنون میشم.هزینه ش ر ومرکزی که توظ انجام دادین رهم بگین.ان شاالله مامانی این بار.منم برای بار چهارم باید انتقال بدم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ممنون از شما  الهی که خبر های خوبی از شما به زودی زود بشنویم من کلا کار عمل هام رو بیمارست ...

من مریض دکترعارفی هستم میتونم نامه بگیرم لنفوسیت تراپی م ر بیام دولتی؟ کدوم بیمارستان دولتی انجام دادین.پی آرپی به چه صورته؟ خواهش میکنم بیشتر توضیح بدین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من روزی ۴ تا پیورگان میزدم و مشکلی نداشتم ارمغان جون. اتفاقا دوستم چند روز میش رفته پیش نصر و بهش گ ...

تارا جون من پارسال رفتم پیش نصر کارت جنینام بردم اما انتقال یجورایی قبول نکرد و نظر داد تا ۴۰ سالگی جنین اتتقال بده و طبیعی اقدام کن اکه بچه دار نشدی اهدایی بگیر ،از این حرفش خیلی متعجب شدم   دکتر نصر از قدرت بی نهایت خدا و پیشرفت علم بشر غافل شده واقعا

عزیزم من منتظر شدم دکتر چوبساز خودش بیاد با نصر اسفند ماهم‌ میتونستم انتقال بدم نمیدونم چرا ولی علی ...

روزی ۱۵۰  واحد پیورگان و  ۱۵۰ واحد پرگوریس میزنم ولی اون حالت فشار تو گوشمو بعد پیورگان حس میکنم 

تارا جون من پارسال رفتم پیش نصر کارت جنینام بردم اما انتقال یجورایی قبول نکرد و نظر داد تا ۴۰ سالگی ...

متوجه نمیشم چرا یک فرمول رو واسه همه یکسان اجرا میکنه بدن آدمها با هم متفاوته سن فقط یک عدده.

عجیبم بود برام که هرکی رفته پیشش پانکچر کرده تعداد جنیناش کمه دوستم ۳۷ سالشه با ذخیره یک ۵ تا جنین شد و یکی دیگه ۳۶ سالشه با ذخیره هشت دهم سه تا جنین!

بنظر من عملکرد قابل توحهی نداره 

چند سالته عزیزم اگه مایل بودی بگو

اونموقع ک گفتم بهش گفت برا3ماهه اول تاثیری نداره😏دیگه نرفتم.هنوز دکتر

من که دقیقا بعد از خونریزیم هفته هفت دکتر برام نوشت ،اول روزی ستا بعد اونم دوتا میخورم. واقعا تو انقباض ها تاثیر داره.این دفعه ام منیزیم نوشت.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
لامصب وقتی میشینم کلا بند میاد😅😅😂😂😂

عزيزم من هم اوايل كه ميخواستم روي توالت فرنگي بنشينم اصلا نميتونستم ولي بعد كه ديگه نشستم الان تقريبا حدود ٣ سال هست از بعد از پانكچرم ديگه كلا يه طوري عادت كردم كه اصلا روي معمولي نميتونم بنشينم كلا برام خيلي راحت تر شده فرنگي .

خونمون سازمانیه نداره   پلاستیکی دارم ولی اصلا نمیتونم تصور کنم بشینم روش چند ساله پیش گر ...

عزيزم من هم دقيقا مثل شما همين حس رو داشتم ولي الان ٣ سال هست آنچنان به فرنگي عادت كردم كه اصلا نميتونم روي ايراني بنشينم و پارسال كه ميخواستيم خونه بخريم برام مهم بود كه حتما فرنگي داشته باشه و خدا رو شكر ديگه نوساز خريديم و الان ٢ تا دستشويي فرنگي داريم كه يكيش اختصاصي براي من هست .