2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
غر بزن هر چه قدر دوست داری غر بزن مامان خانوم صبور و پرتلاش.... 

آخ جون اجازه صادر شد   

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون  ولی فکر کنم تو سالی که گذشت این مورد رو دیده بودم

آره عزیزم جدیدا هم داشتیم اما خوب یادم نیست کی بود اما از قدیمیا هم بودن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مرجان_و_لوبیاش    

مرجان تو بودی گفتی اوایل جوش زدی درسته؟منم از اولش تمام صورت و گردن و سینه هام شده پر از جوش ریز وقرمز

البت واس این نمخام برم دکترا😁😁همیجوری پرسیدم

خلاصه کلی زشت شدم😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم خوب من به لنفوسیت تراپی که قبلا خونده بودم از همسر در صورت سازگاری تونی خون میگرفتن و کارایی ر ...

با بیهوشیه تزریقش؟وای رحم خیلی ترسناکه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام توری عزیزم خوبی بچه هات خوبن؟چند سالشونه؟میگم من ذخیره م ۱/۰۳ بود سال دیگه میخوام اقدام کنم خیل ...

عزیزم سال و 7 ماهه و 7 ماهه تقریبا..... 

عزیزم من سر اولی چون انوکسوپارین داشتم به خاطر ژن غلظت خون دکترم سر دومیم گفت حتما باید بزنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام توری عزیزم خوبی بچه هات خوبن؟چند سالشونه؟میگم من ذخیره م ۱/۰۳ بود سال دیگه میخوام اقدام کنم خیل ...

ذخیرت خوبه..... 

میخوایی دوباره میکرو کنی؟ 

عزیزم برامن 50 هزینه ازمایشگاه شد..190تمن کیت پی آرپی شد و 70تمنی هزینه وسایل تزریقش..کلا 350شد گمون ...

شما کجا پی آر پی کردید؟

عزیزم ببخش دیروز سرم خیلی شلوغ بود نتونستم جواب بدم....  متاسفم انشالله خدا به زودی برات جبران ...

خواهش میکنم عزیزم درکت میکنم..

راستش صب زنگ زدم گفتن داروهاتو قط کن پریود دوم بیا..

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
آنا جون ما dfi رو تو ازمایشگاه نیلو انجام دادیم یعنی دقیق نیست؟

به نظر من نیست حتما باید مرکز ناباروری بدین که به جوابش بشه اعتبار کرد..... 

هر آزی که رو اسپرمه فقط مرکز ناباروری باید انجام داد..... 

من هيچ مشكلي ندارم ولي چون چهارمين باره ميخوام انتقال بدم دكتر گفت شانسو ميبره بالا

تستهای mthfr و pai1 رو یعنی انجام دادی و سالم بودن؟

یا انجامشون ندادی؟ 

شما کجا پی آر پی کردید؟

من.شیراز ...البت واس انتقال اولم ک منفی شد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انشالله آناجون کاشکی خدا به منم ی پرنسس زیبا مثل دخترت بده دیگه چی میخوام مگه از دنیا .یک بغل خوشبخت ...

شک نکن میده خوشگل و سالم شم میده که حسابی نزادار و خوشگل که دلتو ببره با شیرین زبونیاش.... 

سلام دخترای خوشگل  چه خبرا؟ من یه چند روزی نیستم اومدم ببینم مامان جدید داریم و برم انتقالی ...

سلام.عزیزم خودت خوبی

محیا جون ک.متاسفانه گفت پریودشده وگفت منفی شدم

مریم جون هم تو بیمارستان منتظر پانکچره

ثمین عزیزمون هم انتقال داده...انشاءالله قراره بعد اینهمه سختی و صبر مامان دوقلوها بشه