2777
2789

ولی فیل‌تر شکن بالا نیومد خداروشکر

ی چیزی بهم‌ بگین نرم سراغش 

اخرین باری ک چکش کردم‌ کلی دختر جدید فالو کرده بود تو بیوش هم قلب بود

وقتی پیجشو چک‌ میکنم روح و روانم تا چند روز بهم میریزه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودازاری؟

اره مازوخیسم دارم خاک بر سرم بکنن

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

گذاشتن منم لایک کن لطفا

نذاشتن هیچی💔

من بخاطر چک نکردنش روبیکامو پاک کردم اینستا هم پیج جدید زدم،ولی باخاطرها چه کنم🥲

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
من بخاطر چک نکردنش روبیکامو پاک کردم اینستا هم پیج جدید زدم،ولی باخاطرها چه کنم🥲

منمممم

من تو اینستا بلاکش کردم پیجشو گم کردم با گوشی مامانم چک میکنم

تلگرامم‌ک کار هر روزمه

تنها سوالم اینه ک اونم منو چک میکنه؟💔

منمممممن تو اینستا بلاکش کردم پیجشو گم کردم با گوشی مامانم چک میکنمتلگرامم‌ک کار هر روزمهتنها سوالم ...

عزیزم چقدر بد برای من که ازدواج کرد و رفت پی زندگیش منم هرچندوقت یک بار خوابشو میبینم...فقط امیدوارم خدا جفتمون رو ازاین وضعیت نجات بده🫠❤️‍🩹

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
عزیزم چقدر بد برای من که ازدواج کرد و رفت پی زندگیش منم هرچندوقت یک بار خوابشو میبینم...فقط امیدوارم ...

وای چقدر سخت ازدواج کرده دیگ بدتر

مال من خیلی دوستم داشت من ازش جدا شدم بعد با ی دختره وارد رابطه شد رابطشون هم فقط ۲ هفته طول کشید من مردم

تو ک ازدواج کرده تا اخر عمر ور دلشه💔

وای چقدر سخت ازدواج کرده دیگ بدترمال من خیلی دوستم داشت من ازش جدا شدم بعد با ی دختره وارد رابطه شد ...

بدترتزاون اینکه مامیخاستیم عقد کنیم خودش بهم زدو فامیلیم وجلو چشممه😂💔

چراخب جداشدی وقتی دوست داشت؟

بدترتزاون اینکه مامیخاستیم عقد کنیم خودش بهم زدو فامیلیم وجلو چشممه😂💔چراخب جداشدی وقتی دوست داشت؟

وای دیگ بدترررررررر سنگینی نگاه فامیلم ادمو داغون میکنه

چرا بهم زد؟

همسن همم هستیم منم متولد ۸۴ ام

ما اختلاف فرهنگی داشتیم اهل دود و دم بود و خیانت تو خانوادشون رواج داشت با ادمای خوبی هم نمیگشت منم پا گذاشتم رو دلم

وای دیگ بدترررررررر سنگینی نگاه فامیلم ادمو داغون میکنهچرا بهم زد؟همسن همم هستیم منم متولد ۸۴ امما ا ...

افررررین ااباه الان یک سال و خورده ای گذشته فراموششون شده خداروشکر

من حجابم معمولی اهنگ گوش میدم ارایش میکنم بعضی وقتا سرکار میخاستم برم و...اینارازاول میدونست یک هفته مونده به عقد گفت یااونجوریرکه من میخام شو یاهیچی.منم هیچ رو انتخاب کردم🙂

اها چه بهترررر،انشالله یکی بختر گیرت میاد باعشق زیاد تر😍من بعضی وقتا میگم چرا بهم خورد ولی یاد سخت گیریاش و کارای خانوادش میفتم اروم میگیرم که خداروشکر نشد

افررررین ااباه الان یک سال و خورده ای گذشته فراموششون شده خداروشکرمن حجابم معمولی اهنگ گوش میدم ارای ...

چقدر غلط املایی داشتم ببخشید😅😂

افررررین ااباه الان یک سال و خورده ای گذشته فراموششون شده خداروشکرمن حجابم معمولی اهنگ گوش میدم ارای ...

بله پس الکی الکی زده زیر همه چی

تو هزاران برابر من سختی کشیدی مشخصه

این ادم اگ باهاش ازدواج میکردی هم خوشبخت نمیشدی باورکن

منم اکثر اوقات خوشحالم از نبودش ولی ی وقتایی دلم عجیی میگیره

بله پس الکی الکی زده زیر همه چیتو هزاران برابر من سختی کشیدی مشخصهاین ادم اگ باهاش ازدواج میکردی هم ...

اره میدونم،دعا کن خدایه صبری یهم بده اون یکی دوسال رو فراموش کنم🫠😞

انشالله درست میشه❤️