2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان میشه یه دکتر و کلینیک خوب به من معرفی کنید. میخوام از شهرستان بیام تهران. ممنون

عزیزم والا دکتر خوب هست بستگی داره مرکز بخوایی بری یا مطب..... 

من خودم زیر نظر ط ر ا ز ی بودم و مطبش میرفتم راضی بودم.... 

ع ا ر ی ی هم دکتز خ بیه دوستان تعریفشو زیاد میکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نفس جان اصلا نمیدونم دکتر چکار میخواد بکنه☺فردا ببینم وضعیت رحم چطوره🤔 نفس جون امروز صب رفتم از ...

عزیزم ببین شما هر چی باشه یه فرشته دارین، برا کسی که هنوز یه فرشته هم قسمتش نشده شرایط سختتره و استرس بیشتره..... 

من خودم با روحیه ای که دارم سر اولی خواه ناخواه استرس داشتم... 

حتی من با اینکه یه بار پانکچر شدم هر دفعه میگفتم دیگه دفعه آخرمه اما بازم ادامه میدادم اما بعد اولی دیگه اصلا حاصر نبودم سراغش برم..... 

خلاصه کنم اولی که باشه راحت‌تر میتونی شکر گذار باشی چون طعمشو چشیدی اون حسرت محض رو دیگه نداری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر طرازی کدوم مرکز هستند؟

عزیزم هم ابن سینا میرن اما اونجا تضمینی نیست همه کاراتو خودش انجام بده اما اگه مطبش بری همه کارات با خودشه و عملاتو بیمارستان آبان انجام میده..... 

سونوی قلبشو بذار این ممکنه اشتباه بگه خوب .

ثمین جون گذاشتما عکس قلب

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام آنا جون من برای خونریزی های موقع نزدیکم رفتم پیش پادمهر معاینم کرد گفت دهانه رحمت مشکلی نداره ا ...

عزیزم والا منم با ال دی به لک میفتادم اما مثلا 7-8 تا مونده تموم بشه دکتر من استروژن کنژوگه 1/25 کنار مابقی ال دیا میگفت بخورم..... 

یعنی 7-٨ تا استروژن با 7-٨ تا ال دی باقیمونده..... 

برا من با یکی دو روز مصرف استروژن کن»ژوگه قطع میشد..... 

اینو امتحان کرده واست دکترت؟ 

یا دیدم بعضیا دکترشون به جای ال دی اچ دی میداد به خاطر لک بینیاشون..... 

سلام دوستان ...من تو سیکل ای وی افم ..دکترم به خاطر نامتعادل بودن فولیکولام  ک بزرگ و کوچیک میش ...

عزیزم والا من وقتی با ال دی لک بینی داشتم بهم میداد..... 

در مورد تاثیرش رو به‌دست شدن فولیکولا چیزی نمیدونم.... 

بچه ها ازمايشات ايمني چه قدر طول ميكشه جوابش بياد؟؟ همين تهران كجا بدم؟؟ ميشه اورژانسي راهنماييم ك ...

عزیزم من نیلو انجام دادم و فکر کنم برا من ده روزه یا دو هفته ای اومد. میتونی بگی جواب رو برات پست کنن یا ایمیل فکر کنم اینکارو میکنن..... 

سلام انا جان و دوستان . منفی شدم. بتا ۲ بود. منفیه دیگه؟ حالا پروژسترونو قط کنم؟ یا تا فردا صب  ...

عزیزم ببخش دیروز سرم خیلی شلوغ بود نتونستم جواب بدم.... 

متاسفم انشالله خدا به زودی برات جبران میکنه.... 

عزیزم اصولش اینه بتارو تکرار کنی.... 

بهترینارو برات آرزو میکنم..... 

ستروتاید بعد تخمک کشی؟ مطمئنی.‌.🤔 چرا؟!

عزیزم بله بعضیا بعد پانکچرم ستروتاید دارن ظاهرا برا تخفیف عوارض هایپریه..... 

آنا جان اون آمپول جنین رو از دکترم پرسیدم همون جی سی اس اف هست  البته میگفت همه کار رو با هم ...

عزیزم انشالله که بهترین نتیجه و زیباترین آغوش در انتظار ته.... 

دوستان کدوم مامان بود انتقالش دو مرحله ایی بود؟ مامان سبحان بود؟! میخوام بپرسم اختلاف دو انتقال چن ...

عزیزم دقیق یادم نیست کی بود اما اگه اشتباه نکنم یا دو روز متوالی بود یا یه روز فاصله بود.... 

دوستان کدوم مامان بود انتقالش دو مرحله ایی بود؟ مامان سبحان بود؟! میخوام بپرسم اختلاف دو انتقال چن ...

عزیزم صفحه اول رو یه نگاه بنداز از قدیمیا بودن شاید اونجا وارد کردم.... 

مامی مرسان فکر کنم بود.... 

سلام به همگی و آنای عزیزم آنا جون من دیروز ساعت ۱۱صبح شونزدهمین انتقالمو انجام دادم .قرار بود برام ...

به به به سلامتی و مبارکی..... 

عزیزم دیگه انشالله این دفعه به لطف خدا مامانی.... 

عزیزم کامپکت یه مرحله قبل بلاسته..... 

جنینای من بار سوم که + شدم کامپکت بودن خیالت راحت باشه..... 

انشالله برا تو هم + تپل مپلیه.... 

اتفاقا دو روز قبلش هاچ سی جی زده بودم ، فقط اخه تو انتقال اول بتا شد ۱۶ ولی دومی شد ۶۵، اگه اثر آمپو ...

عزیزم خوب به بدنت ربط داره مثلا من یادمه یکی از دوستان دو روز قبل از هاش سی جی داشت که اون فکر کنم 25 شده بود.... 

تا حالا کسی مشکل منو داشته؟ آخه وقتی کیفیت جنین عالیه چرا جنینها نمیگیره؟ امکان داره جنین گرید ۱ باش ...

عزیزم بله ممکنه جنین گرید آ و بلاست باشه ولی مشکل کروموزومی داشته باشه..... 

اما خوب شاید برا شما از جنین نباشه باید همه جانبه بررسی کنی..... 

گفتی ایمنی انعقادی چک کردی؟

هیسترو کردی؟ 

کاریوتایپ هر دوتون دادین؟ 

ببخش حافظم یاری نمیکنه اطلاعات همه تو ذهنم بمونن.....