2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
۵۰ درصد

خوب 50 بالاست بهتره پایینش بیارین..... 

اگه تهرانی یه سر برین پیش امیر ج ن ت ی

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متخصص ارولوژی خیلی خوب میشناسین؟

امیر ج ن ت ی

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمین جون.بلاست عالیه.کامپکت هم یعنی جنین ها تو از فریر دراوردن که بلاست بشن و پنج روزه بشن .که یکیش ...

عزیزم خوب کامپکت های من 4 روزه بودن.... 

فرش هم بودن.... 

خوب حدود ۷ ماه داروی تقویتی خورده ، یعنی اثر نمیکنه؟

بستگی به مکملاش داره.... 

همسر من چند سال مکمل می‌خورد یعنی هم نای قبلی رو بار آخر داشت فقط به جای قرص الکارنتین با دز پایین شربتشو تجویز کرد که ما قرص جوشانشو خریدیم فکر کنم دزش 1000 بود.... 

تاثیرش بیشتره ظاهرا..... 

تغذیشم درست کردم و چون طبعش گرم بود گرمیجات کمتر بهش دادم..... 

خنکیم که خیلی رعایت کرد و جواب گرفتیم.... 

آنا جون ١٠،١٢روز زودتر داده انوكسوپارينو اشكال نداره🤔؟ چرا اكثرا براي بقيه ٣،٤روز قبلش و يا بعد از ...

عزیزم جواب دادم.... 

عزیزم اگه اشتباه نکنم لی لا جون خیلی قبل‌تر براش شروع کردن.....  شرایط با شرایط فرق داره.....& ...

من هيچ مشكلي ندارم ولي چون چهارمين باره ميخوام انتقال بدم دكتر گفت شانسو ميبره بالا

مررسی از جوابت  راستش باید ببینم چند تا جنین میشه تصمیم دارم هر بسته رو یکی بزارم چون تعداد فو ...

خوب اگه بخوایی از تعیین جنسیت منصرف بشی دیگه به فریز نیازی نیست میتونی انتقال فرش هم داشته باشی..... 

به به به سلامتی و مبارکی.....  عزیزم دیگه انشالله این دفعه به لطف خدا مامانی....  عزیزم ...

انشالله آناجون کاشکی خدا به منم ی پرنسس زیبا مثل دخترت بده دیگه چی میخوام مگه از دنیا .یک بغل خوشبختی رو برات آرزومندم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم یزد انتقال دادی؟ 

نه من رشت انتقال دادم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قربونت فدات شم  عزیزی❤

عزیزم پس اگه خواستی تعیین جنسیت کنی و هر دو جنس رو فریز کنی توصیه میکنم جنیناتو حالا که دستکاری میکنی که جنسیتشونو بدونی لااقل بگو از نظر سلامتم بررسی کنن و لااقل مطمئن بشی سالمم هستن..... 

سلام  خانم هاي عزيز اطلاع داريد لنفوسيت چه جور انجام ميشه بعد اينكه خون گرفتن  دو روز بع ...

عزیزم خوب من به لنفوسیت تراپی که قبلا خونده بودم از همسر در صورت سازگاری تونی خون میگرفتن و کارایی روش انجام میدادن و دیگه اینکه کجا تزریق میکردن یادم نیست اما فکر میکردم مثل خون به رگ تزریق میکنن دقیقا نمیدونم چی به چیه..... 

اما اخیرا چند تا دوستان لنفوسیت تراپی داشتن مثل پی آر پی خون خودشونو میگرفتن و کارایی روش انجام میدادن و به رحم تزریق میشد..... 

آهان کامپکت بلاست؟ پس احتمالا طبق توصیح دوستمون از بلاست بالاتره....  من فکر کردم گفتی جنینات ...

والا آنای عزیزم دقیقا گفت دو تا جنین کامپکت بلاست برات انتقال دادیم تازه اسمم براشون انتخاب کرد گفت اگر دختر شد اسمشو میذاریم پرناز اگر پسر شد پرهام گفتم خوبه دیگه ضعیف نشی خلاصه فامیل شوهری دیگه میخوای حتما هم قافیه ی پسر عمت شه که پژمانه.اون اتاق عمل رو روی سرمون گرفته بودیم انقدر شلوغ کردیم .انشالله که بشه اصلا روم زیادشده دوقلو میخوام از خدا

دوستان  prp تو مراکز دولتی چند بود حدودا

عزیزم برامن 50 هزینه ازمایشگاه شد..190تمن کیت پی آرپی شد و 70تمنی هزینه وسایل تزریقش..کلا 350شد گمونم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
والا من انتقال دومم 2 تا کامپکت بود دو تا بلاست.....  نمیدونم دقیقا منظور اینا چی بوده اما عزی ...

انشالله دیگه اینبار بشه دوتا هم بشه باز سال بعد دو تا دیگه بشه خخخخ عجب خوش اشتهام نه؟