2777
2789

حدود ۴ ماهش بود خیلی لاغر بود حرف و تیکه زیاد بهم مینداختن

باشوهرم هرروز دعوا بودیم میگفت بهش نمیرسی

منم گفتم شیر خشک بدم زود چاق شه

تحملم تموم شده بود از فکرو خیال

دو سه هفته ای شیر خشک دادم دیدم تاثییر خواصی نکرد

باعقل ناقصم گفتم بچم کم غذاست 

بهتره شیرش رو غلیظ تر کنم وقتی یک شیشه میخوره  اندازه دوشیشه به بدنش غذا برسه

بعد چند روز یبوست شدید شد دفع نمیکرد

با دارو گیاهی و بدبختی دفع نیکرد بعد چندروز خیلی گریه میکرد 

دیگه علیظ ندادم 

معمولی میساختم حتی یکم رقیق تر

ولی دیکه یبوستش خوب نشد

بزرگتر شد میفهمید و از دفع میترسید محکم خودش رو نگه میداشت که دفع نکنه

بیستر یبوست میشد

تا حدود ۳ تا ۴ سالگی درگیر بودم

میدونستم دیگه یبوست نیست اما ترسیده بود نگه میداشت

سر ندونستن و حماقت چقدر بچم عداب کشید چقدر خودم درد کشیدم

خدا از خواهرشوهرام نگدره اینقدر تیکه مینداختن 

فکر کردم بااینکار خلاص میشم

بدتر شد

عذاب وجدانش منو میکشه😔🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درکتون میکنم 

این فرهنگ زشت هنوز هم رواج داره ما باید یاد بگیریم حرف بقیه برامون اهمیت نداشته باشه 

مردم به همه چیز کار دارن ، بچه ی منم تپل بود همش میگفتن کمتر شیر بده، لباس این رنگی نپوشون ، بزرگتر شد چرا حرف نمیزنه چرا راه نمیره و من با هر کدوم ازین حرف‌ها مردم و زنده شدم چون بی تجربه بودم  ولی الان بعد هشت سال فهمیدم این حرف‌ها تمومی نداره و هر کس هر چی میگه میگم من مادرشم و به نظرم این طوری درسته 

خودتو سرزنش نکن و به گذشته هم فکر نکن ، برای آینده خودت رو قوی کن

مشکل بچتون هم به راحتی با چند دوره دارو حل میشه عزیزم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

تقصیر تو نبست عزیزم بخاطر شعور پایینه اطرافیانه من شیر نداشتم بعد هی هر جا میرفتم همه میگفتن شیر خشک ندیا شیر خودتو بده. فقط مامانم و همسرم میگفتن بچه داره هلاک میشه شیر خشک بده اینقد حس بدی داشتم بلاتکلیف بودم دیگه رفتم متخصص اطفال بهم گفت اصلن بچه رو اذیت نکن شیرت کمه بچه کمبود وزن داره حرف هیچ کسو گوش نده شیر خشک بده بچم جون گرفت هر وقت که یادم میاد تو گشنگی پسرمو ختنه کردم جیگرم اتیش میگیره

عزیزم هیچ کدوم ما کامل نیستیم و همه مون اشتباهاتی تو زندگی داریم و ناخواسته کوتاهی در حق بچه هامون میکنیم ولی این معنیش این نیست که مادر بدی هستی. تو اگرم اشتباهی کردی، با نیت دلسوزی کردی. اصلا عذاب وجدان نداشته باش

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

وای من دخترم کوچولو بود خیلی ظریف و لاغر بود یعنی تا دوسالگی خوب بود بعدش خیلی وزن اضافه نمیکرد یه شوهرخواهرشوهر دارم کلا به بیشعوری معروفه هر بار ما رو میدید میگفت به بچه تون نون(منظورش غذا بود) نمیدین؟چرا اینطوریه چرا اینقدر لاغره؟هر بار میدید چندبار تکرار میکرد ولی من محلش نمیدادم با اینکه خیلی ناراحت میشدم.واقعا اینجور آدمها غیرقابل تحملن

عزیزم 

از ته دل میفهممت

منم دکتر برای وزن گیریش روغن داد که بریزم تو شیرش...منم زیاد میدادم که به قول تو تپل شه اما بچم اسهال میشدو من نادون نمیفهمیدم بخاطر روغنس...بچم پاهاش داغون شد و من بعد یک ماه فهمیدم این روغنه بهش نمیساخته

اما مورد شما فکر نمیکنم یبوست ادامه دارش مال اون قضیه باشه دست از سرزنش خودت بردار

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
تقصیر تو نبست عزیزم بخاطر شعور پایینه اطرافیانه من شیر نداشتم بعد هی هر جا میرفتم همه میگفتن شیر خشک ...

آره والا من خودم دوتا بچه مو تا دوسال شیر دادم ولی دلیل نمیشه کسی که شیر نداره خودشو عذاب بده شیرخشک از روی فرمول شیر مادر ساخته شده و کاملا مناسبه