2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمممممم خیلی جالبه فکرشو بکن چهارقلو بشن 😍 همون دوتا دوتایی هم بیاد حله 😆 ای بابا ننه ۳۳ م ...

خداروچه ديدي

شايد سوپرايزش در حد چهارقلو باشه برامون  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
من با خنده اومدم   همچین بشری هستم دیدی     عزیزم خدا همینکه منو سالم افریده هز ...

الهام جون دوست شیرین زبون من..خیلی خوشحالم ک حالت بهتره عزیزم..افرین ب تو..با این روحیه خوب..برات بهترینها رو ارزو.میکنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام آنا جان صبح رفتم باز آزمایش دادم متاسفانه جوابش و امروز عصر میده ببینم بتام چه شرایطی داره زنگ ...

چه شرايطي شده برات

ان شاالله هرچي خيره برات پيش بياد

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

سلام دوستاي گلم

واقعا از جواب منفي دوستان ناراحت شدم ولي ميگم مطمئنا حكمتي داره كه با اين همه زحمت و درد كشيدنامون نميشه مطمئنم خدا گذاشته به موقعش بهمون بده فقط نبايد نااميد باشيم منم روز اول بشدت ناراحت بودم و اگه ميذاشتن مي نشستم زار زار گريه مي كردم ولي ما مي تونيم چون خدا هوامون رو داره پس با قدرت بيشتري ميريم جلو 😍 و تبريك ميگم و از ته دل واسشون خوشحال شدم كسايي كه جواب آزمايششون مثبت شده اميدوارم بسلامتي اين نه ماه رو طي كنن و صحيح و سالم ني ني هاشون رو بدنيا بيارن🙏🏻😍🌹 و اميدوارم مثبتاي آيندمون زود به زود بيان و اعلام كنن 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خداااااااايا شكرت🙏🏻
چه شرايطي شده برات ان شاالله هرچي خيره برات پيش بياد

آره والا کلافه شدم هر سه روز دارم خون میدم واسه آزمایش دیگه دستام خشک شدن😂😂😂 ممنون عزیزم❤❤❤ منفی شرنم عجیب غریبِ

چنده؟  خوب هم مکملو دارو تغذیه و خنکی همه اینا میتونه موثر باشه.....

راستش سوال یه دوسته آنا جون.ظاهرا دی اف آی شوهرش ۳۵ بوده.قبلا دو سقط داشته یکی پوچ بوده یکی هم پنج ماهگی .دکترش گفته اگه دی اف ای رو نتونین بیارین پایین باید یا آی یو آی کنین یا آی وی اف.مکمل چی باید بخوره؟ تغذیه ش باید چطوری باشه؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آیا امکان افزایش ذخیره تخمدان وجود داره؟

نه عزیزم امکانش لااقل الان نیست آینده رو نمیدونم.... 

ولی این احتمال وجود داره یا خطای آزمایش باعث بشه به نظر بیاد بالا رفته یا قبلا یه چیزی مانع بروز ذخیره واقعی بشه الان اون مانع کنار بره و عدد واقعی خودشو نشون بده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم امکانش لااقل الان نیست آینده رو نمیدونم....  ولی این احتمال وجود داره یا خطای آزمایش ...

با ذخیره ۳۵ صدم امکان بارداری طبیعی هست؟ یکی از دوستان ذخیرش ۳۵ صدم هست و دکترش براش لتروزل و هاش ام جی نوشته

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم مشکل حادی نیست....  با دارو کنترل میشه.....  مثلا برا mthfr اگه اشتباه نکنم باچند ...

مرررسی انا جون 

ممنون از توضیحاتت

من امروز همه آزمایشها رو به دکترم نشون دادم فقط قرص اسید فولیک ۱ و آسپرین داد و هر چی گفتم  این fthmr که هموزیگوت هست چی، گفت نگران نباش چیزی نیست 

انا جون میشه بیشتر راهنماییم کنی چون می ترسم این دکترا خیلی سرسری بگیرن و بعد از کلی دارو و پانکچر و انتقال آخرش به خاطر نخوردن یه دارو به مشکل بخورم 

قرار شده از پری بعدی ام که اول فروردین هست قرص  ld بخورم و اسپرین، بعد روز ۳ پری بعدی هم بدم دکتر تا آمپول ها رو بده، نمی دونم چه آمپولی هم در نظر گرفته 

آنا جون به نظرت من از الان روژی یک قرص اسید فولیک ۵ و روزی یک قرص ب۶ و هفته ای یک آمپول ب ۱۲ بزنم خوبه؟ تازه دکتر گفت تو بارداری هم فقط آسپرین کافیه و اصلا حرفی از سلکسان نزد 

نگرانم که دکتر بی توجه باشه 

دکترم خیلی خوش اخلاقه ولی خوب این هموزیگوت و دارو ندادن دکتر بدجور ذهنم و درگیر کرده

به نظرت چیکار کنم؟

سونو که رفتم مرکز قبول نکرد گفت الان چیزی معلوم تیست امروز صبح آزمایش دادم جوابش و بگیرم ببینم تکلیف ...

گندمک جان 

مگه جنین ها رو تو رحم نمی زارن؟ پس چطور ممکنه داخل لوله بشه؟ آخه مثل طبیعی که نیست خودش از لوله به سمت رحم حرکت کنه و یه موقع گیر کنه

خانمایی ک میکرو موفق داشتن میشه از علائمتون بگین ازبعد انتقال

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو