2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اناجون مگه مشکلی پیش میاد؟

ببین عزیزم کلا بهتره ویتامین سر خود نخورین خصوصا اونایی که اگه اور دوز بشن به راحتی از بدن دفع نمیشن و مسمومیت ایجاد میکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهاااااممم، عزززيزم، دوست مهربونم چيزي نميتونم بگم كه اروم شي تمام غم روز منفي شدن خودم، دوب ...

قربونت برم با مهربونیت واقعا همینطوره خدا اگر بده سیر میده که ناپایان هست 🌹😍 همش بفکر دوقلو افتادم 😂میگم حالم بده 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ممنون عزیزم..بنظرتون تا ده روز تاثیری میزاره؟

عزیزم دکتر من برام تجویز کرده الان چند ماهه دارم می خورم ولی نمی دونم برای چی خوبه اصلا

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
قربونت برم با مهربونیت واقعا همینطوره خدا اگر بده سیر میده که ناپایان هست 🌹😍 همش بفکر دوقلو افتادم ...

ي چيزي بگم، بخنديم

من حدود١٥ سال قبل، تو عالم جهالت! با دوستام رفتيم پيش فالگير

خيلي چيزا گفت، اون زمان كاملا غير ممكن بود ولي بعدها همشون درست دراومد!!!!

فقط موند يه حرفش

كه بهم گفت چهارتا بچه مياري

حالا نميدونم چهارتا رو يه جا ميارم

دوتا دوتا ميارم

يا تك تك

به نظرت از ٣٣ سالگي به بعد وقت ميشه من چهارتا بيارم؟

كاش همه حرفهاش دروغ بود، همين يه دونه درست درميومد

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
ي چيزي بگم، بخنديم من حدود١٥ سال قبل، تو عالم جهالت! با دوستام رفتيم پيش فالگير     خي ...

مهم اینه عزیزم قراره مامان 4 تا شیطونک بشی فرق نمیکنه چند تا چند تا باشه سخت نگیر....

وای چه شودددددد.... 

داشتم ماشینتونو تصور می‌کردم با 4تا صندلی کودک!!!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدانکنه عزیزم توهم قوی باش باورکن روزی میرسه با این روزامون میخندیم !پس چرا با غم بگذرونیم  

الحمدالله که حالت بهترِ چاره ای جز رضا و فراموشی نداریم الهام جان باید فراموش کنیم تا دوباره بتونیم از نو شروع کنیم با قدرت 

مهم اینه عزیزم قراره مامان 4 تا شیطونک بشی فرق نمیکنه چند تا چند تا باشه سخت نگیر.... وای چه شودددد ...

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
الحمدالله که حالت بهترِ چاره ای جز رضا و فراموشی نداریم الهام جان باید فراموش کنیم تا دوباره بتونیم ...

عزیزم چی شد در چه حالی؟؟؟؟ 

ي چيزي بگم، بخنديم من حدود١٥ سال قبل، تو عالم جهالت! با دوستام رفتيم پيش فالگير     خي ...

عزیزمممممم خیلی جالبه فکرشو بکن چهارقلو بشن 😍

همون دوتا دوتایی هم بیاد حله 😆

ای بابا ننه ۳۳ مگه سنی هست بذار من از رو مُنبَر بیام پایین یا سخنرانی کنم   

عزیزم چی شد در چه حالی؟؟؟؟  

سلام آنا جان صبح رفتم باز آزمایش دادم متاسفانه جوابش و امروز عصر میده ببینم بتام چه شرایطی داره زنگ بزنم مرکز تصمیم دار. اگر بالا بود برم سونو ببینم چه خبره .❤❤❤

الحمدالله که حالت بهترِ چاره ای جز رضا و فراموشی نداریم الهام جان باید فراموش کنیم تا دوباره بتونیم ...

گلم چی شد سونو رفتی ؟ یا ازمایش دوباره داذی ؟

سلام آنا جان صبح رفتم باز آزمایش دادم متاسفانه جوابش و ومروز عصر میده ببینم بتام چه شرایطی داره زنگ ...

خیرباشه عزیزم  منتظرخبرت هستم🌹

سلام آنا جان صبح رفتم باز آزمایش دادم متاسفانه جوابش و ومروز عصر میده ببینم بتام چه شرایطی داره زنگ ...

انشالله هر چیه ته تهش خیر باشه برات..... 

گلم چی شد سونو رفتی ؟ یا ازمایش دوباره داذی ؟

سونو که رفتم مرکز قبول نکرد گفت الان چیزی معلوم تیست امروز صبح آزمایش دادم جوابش و بگیرم ببینم تکلیفم چیه باز تو منفی شدی خلاص شدی الهام من  الان ده روزِ رو استرسم که خارج رحمی نباشه و ....