2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
مطمئنم تا الان علتشو متوجه شدی چون همه تون برا من یکی هستین.....  من حتی خیلی وقتا اسمارو نمیخ ...

متوجه شدم عزیزم.با همون اولین پیام ک جواب دادین گفتم بهتون ندونستم.دیگه نیاز نیست زحمت بکشید و بقیه رو جواب بدین عزیزم.لیست آزمایشات کامله؟اخه دیدم چندبار خودتون گفتین هتروزیگوت و .... اینا تو آزمایشات نبود

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سللممممممم عزیزای دلم منو واقعا با بزرگواریتون ببخشید نیم ساعتی میشه خونه رسیذم جوابم دیر اماده شد و ...

الهی بمیرم الهام جان 😔😔😔

ولی بخدا دنیا به آخر نرسیده غصه نخور

منم چند روزه دارم با خودم کلنجار میرم اگه منفی شدم زیاد غصه نخورمو با انرژی دوباره شروع کنم منم جنین فریز ندارم دوباره همه راهها از اول

ولی شکر خدا که هنوز تواناییه مبارزه با مشکلمونو داریم

قوی باش عزیزم

غصه نخور😔 

میشه بیشتر برام توضیح بدی چه مشکلی ایجاد میکنه؟؟ چطور تو بارداری های قبلی ام مشکلی نداشتم و هموزیگو ...

عزیزم مشکل حادی نیست.... 

با دارو کنترل میشه..... 

مثلا برا mthfr اگه اشتباه نکنم باچند ماه ب۶ و 12 و فولیک 5 تجویز میشه.... 

بعدش برا پای وان آسپرین و انوکسوپارین با هپارین..... 

نگران هیچی نباش..... 

من دو تا بچه کاملا سالم دارم..... 

به چیزایی که خارج از کنترلته فکر نکن..... 

آبم زیاد بخور..... 

بعد انتقالم یه بند نخواب و هر از گاهی یه دوری تو خونه بزن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینم دومین منفی 😔دلم از درد میترکه نمیدونم گناهم چیه باید اینطوری جواب بدم 

نگگگگگگوووووو..... 

عزیزم به خدا نمیدونم چی بگم..... 

فقط بگو خیلیا بالاخره جواب گرفتن منم میگیرم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان خوبم میشه فکرها وباورهای قوی ومثبتی که داریددرمورد این چالشی که توش هستیم و  به هم دیگه ...

نفس جان من به این باور رسیدم اصلا اعتقاداتمو با این مسئله قاطی نکنم.....

تا ماه پیش همش چله بر میداشتم این تموم میشد یکی دیگه....اما هر بار تو این 5.6 سال بعد از منفی شدنم کمی اعتقادم کم میشد اول منفی شدنام.همش سوالم از خدا این بود من از ته قلب برا خودم و دوستام میخوام....دیگه چقدر التماست کنم چقدر....چرا نمیبینی منو چرا....

این چراها حتی سبب شد چند روزی نماز نخونم....

اما لطف خدا شاملم شد و از فکرام پشیمون ....

یک شب تو خواب گفتم چرا اعتقادم بخاطر خواستم دستکاری بشه.....من خدا رو بخاطر خودش دوس دارم....این لذت بخش شد برام...

هر چیز جای خود.....

برای همین دیگه بخاطر بچه هیچ آرزویی هیچ التماسی نمیکنم فقط تلاش میکنم و ازش میخوام همرام باشه......

نا امید میشم.......گریه میکنم ....زار میزنم .....تا تخلیه بشم.......تا سبک بشم .......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سللممممممم عزیزای دلم منو واقعا با بزرگواریتون ببخشید نیم ساعتی میشه خونه رسیذم جوابم دیر اماده شد و ...

متاسفم الهام جان☹️

نمی دونم چی بگم

از ته دلم برات دعا کرده بودک ایندفعه خدا دلتو شاد کنه اما ...نمی دونم چی بگم

کاش از مصلحت و حکمت کارا خبر داشتیم. پذیرشش راحتتر بود

مطمئنم تا الان علتشو متوجه شدی چون همه تون برا من یکی هستین.....  من حتی خیلی وقتا اسمارو نمیخ ...

متوجه شدم عزیزم.با همون اولین پیام ک جواب دادین گفتم بهتون ندونستم.دیگه نیاز نیست زحمت بکشید و بقیه رو جواب بدین عزیزم.لیست آزمایشات کامله؟اخه دیدم چندبار خودتون گفتین هتروزیگوت و .... اینا تو آزمایشات نبود

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

منم خیلی وقتا نا امید شدم ناشکری کردم همش غصه میخوردم و تو راه اشتباه بودم، ایا از این غصه خوردنهامون نتیجه گرفنیم؟!!!! نه، پس چرا غصه بخوریم، چرا خودمون و ناراحت کنیم، فقط باید شاد باشیم و بخندیم، منم راهمممو مدتها گم کرده بودم، راه غلط غصه خوردن و.... زاه درست شاد بودن و خندیدن و خوشحالی 

دوستان خوبم میشه فکرها وباورهای قوی ومثبتی که داریددرمورد این چالشی که توش هستیم و  به هم دیگه ...

عزیزم زمان یه چیزیو بهم ثابت کرده وقتی برا هدفی تلاش میکنی اگه رسیدی که فبها نرسیدی معلومه چون تلاش کردی و نرسیدی این وسط یا زمانبندی مشکل داشته یا یه جای کار میلنگه..... 

مثلا من دو تا انتقال اولم منفی شد.... 

مطمئنا اون زمانم ناراحت شدم.... 

اما الان به اتفاقایی که افتاده فکر میکنم میگم خدایا شکرت که اون دو بار + نشدم.... 

چون هم مشکل انعقادی داشتم و اگه باردار میشدم و دارو نمیگرفتم برام خطرناک بود و ممکن بود جونمم از دست بدم هم اینکه قبل انتقال سوم آندومتریوزمو درمان کردم و الان وقتی پریودم میتونم از پس خودمو و دو تا بچه هام بر بیام..... 

در حالی که قبلا یکی میخواستم منو جمع و جور کنه.... 

پس دقیقا وقتی مادر شدم که بهترین زمان و شرایط ممکن پیش اومد.... 

راستی خانما کیا خونه تکونیشون کامل تموم شده؟ چقدر از کارهاتون مونده؟ 

من خیلی عقبم.... 

فقط اتاق خوابو اونم خیلی سطحی تونستم تمیز کنم یعنی در حد خونه تکونی نه..... 

با این دو تا وروجک خیلی سخته انشالله همه تون از این خونه نتوکنیا داشته باشیننننن..... 

خخخخخخخخخ....