2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبی دوستم؟پانکچر شدی بسلامتی؟

سلام عزیزم

بله سه تا تخمک داشتم که انشالله تا چهارشنبه تکلیف شون روشن میشه

التماس دعا🌹💖🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم انشالله با دو تا وروجکات برگشتی.....  البته انشالله به چند تایی هم اون پشت مشتها قائم شد ...

الهی آمین آنا جونم

بله دقیقا همینطور شد یه دونه کلک و بلا گرفته قائم شده بود

امیدوارم سه تاشون جنین های با کیفیت و در نهایت نی نی های ملوسکی بشن برامون💓

سلام به مامانای حال وآینده من امروز سونو شدم وسیکل انتقالم کنسل شدبه خاطر ضخامت آندومتر باوجود کلی ...

عزیزم انشالله بهترینا سال بعد منتظرته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون انشالله آخه زنگ زدم مرکز گفتن اگر خیلی درد داری بخور منم یه استامینیفون ۵۰۰ خوردم ولی سرم بدتر ...

عزیزم در کل بگم این استامینوفن برا سردردهای بارداری اثری نداره پس الکی عوارضش به جون نخرین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الان دکترم بهم ویتامین ای وال آرژنین وفرتیل سی ام داده می تونم کنار اینا اینفولیک وامگا رو هم بخورم ...

بله حتما میتونی تداخل ندارن خیالت راحت

ال آرژین شبیه به dhea هست که برای خونرسانی تخمدان و رحم عالیِ 

گرید جنینامو روز اول گفتم AB ,B ,C هستن امروز دوتا  B ,با یکی AB انتقال دادن فکر کنم اونا که ا ...

ممنون که جواب دادی دوستم

ببینم گرید جنین های من چی میشن که بشه انشالله فریز شون کنم.

البته الان داروی انتقال (آمپول پرژسترون دردناک ) رو بهم دادن که اگر قابل فریز نبودن انتقال صورت بگیره

هر چی خیر و صلاح باشه من با تمام وجود میپذیرم💖🙏

الان این و بگم دوستان اینجا کله ام و میکن 😐😐 امروز بی بی چکم خیلی خیلی کمرنگ بود فکر کنم بتان دیگه ...

عزیزم پست ت رو خوندم و فقط برات دعا کردم که خدا خودش به بهترین شکل دلت رو شاد کنه

امیدوار باش 

احساس امیدواری حتی اگر تهش به اون چیزی که میخوای نرسوندت حداقل حالت رو خوب میکنه و آرامش بعد طوفانِ

امیدوارم برای شما با چند تا بچه شیطون و بلا زلزله باشه نه طوفان🙏😘

Amh اما حتما نیاز  نیست اون ازمایش رو بدی عدد fsh و یه چیز دیگه که یادم نیست هم میتونه اون ...

درستِ

Fshو lh نشون میده اوضاع در چه حدی هست

اما حتما این آزمایش رو بدید

میدونید هم برای گرفتن دارو مهمِ هم برای اینکه خیالتون راحت بشه چقدر وقت دارید 

ممکن بخوایید یه وقفه بندازید اگر خدایی نکرده مقدارش کم باشه هیچ چیز نمیتونه اون وقفه رو جبران کنه.

از سونو روز های ۵ تا ۱۰ پریودی هم میشه تشخیص داد

اما نظر من اینه که برید این ازمایش رو بدید

وای داره مغزم میاد بیرون به خدا دو ساعته دارم اشک میریزم بدتر شدم بهتر نشدم😢😢😢

عزیزم ببین کلا مسکن رو بذار کنار..... 

راههای مختلف رو امتحانکن..... 

بعضیا با بستن خوب میشن.... 

بعضیا با تاریکی..... 

بعضیا با کمپرس یخ رو پیشونی و پس گردن و شقیقه ها و.... 

بعضیا زنجفیل میمالن بعضیا دارچین..... 

حالا اینارو چک کن ببین کدوم جواب میدن..... 

بیاااا (به چالش بعدی خوش آمدید) باید بریم کلاس آموزشی [کم نیاوردن در برابر بچه های نخبه میکرویی ]😉 ...

آره به خدا من که همش شکل علامت تعجبم..... 

وای بهم نخوندین یه چیزی بهتون بگم..... 

من خیلی بدم میاد یکی میاد خونه کفشاشو بیرون دربیاره و قبل وارد خونه شدن یه دور پاهای لختشو بذاره بیرون رو زمین بعد وارد خونه بشه..... 

خوب چرا به خودش زحمت میده با همون کفش‌ها بیاد تو دیگه..... 

جالبه دخترم فقط یه بار بهش گفتیم چطور کفش‌هارو دربیاره وروجک خودش خوشگل کفشاشو دونه دونه در میاره و پاهاشو داخل میذاره..... 

لابد الان میگین چه قدر وسواس داری..... 

خوب انصافا یا باید با خیال راحت با کفش اومد خونه نه که دیگه چه معنی داره یه دور پاگرد رو با کف پا یا جورابات تمیز کنی بعد اون جورابارو با فرش خونه تمیز کنی..... 

خخخخخخخخخ.... 

یا اون روز از این تخته وایتبردا داره پایه ش در اومد من از دور فکر کردم شکست، گفتم شکوندی؟

گفت نه الان درستش میکنم نشکسته..... 

یا همچین با ابزار کار میکنه انگاری ده ساله مکانیک..... 

لابد اونم هوس کرده مهندس بشه اما کاش میدونست مهندس هشتشون گروی نه شونه.... 

خخخخخخخخخ..... 

عزیزم هیچ فرقی با بچه های معمولی ندارن اتفاقا سالم ترن کمتر بیمار میشن و باهوش ترن خصوصا اگه فریز با ...

هزار ماشالله خدا حفظش کنه انشالله موفقیت‌های روزافزونشو ببینین عزیزم..... 

سلام دوستان  من هفته آينده انتقال دارم و ميخاستم بدونم كه ويتامين دي مهمه؟ من خيلي وقت آزمايش ...

عزیزم مهم که هست..... 

میتونی چک کنی اگه کم بود و دکترت صلاح دونست دز مناسب برات تجویز بشه.....